2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A KangaMoon (KANG) új tőzsdéken való jegyzését jelentette be, TRON és Mantle árfolyamelemzés

2024-07-02 07:00 | Nézettség: 172
A CryptoQuant jelentős bejelentést tett, hogy integrálta a TRON (TRX) adatait, ami részletesebb betekintést nyújt a blokklánc elemzésekbe és javítja a felhasználói funkcionalitást, ami nagyban segítheti a döntéshozatali folyamatokat.

kangamoon cripto coin

Ezen felül a Mantle (MNT) kriptovaluta is növekvő tendenciát mutat, és hamarosan új magasságokat érhet el. Mindazonáltal minden figyelem a KangaMoon (KANG) felé irányult. Ma áttekintjük ezen kriptovaluták árfolyam teljesítményét, hogy lássuk, melyik a legjobb kripto, amelybe érdemes befektetni.

A TRON árfolyam emelkedése várható a legújabb CryptoQuant integráció után

A TRON (TRX) emelkedő tendenciát mutat, mivel a CryptoQuant kibővítette adatlefedettségét az adataik integrálásával, így átfogóbb képet nyújt a blokklánc környezetről és lehetővé teszi a mélyebb elemzéseket. A TRON árfolyam mutatók szerint a kripto értéke 5%-kal nőtt az elmúlt héten, így a jövőbeli kilátások semlegesek. Ezenkívül a TRON kripto emelkedést mutatott $0,1179-ról $0,1248-ra az elmúlt héten, a következő árfolyam akadály a $0,13, amit le kell küzdenie. A TRON árfolyam előrejelzés alapján 2024 végére elérheti a $0,1706-ot.

A Mantle kripto semleges területen – Lehetséges egy emelkedés?

A Mantle (MNT) inkább semleges, mivel az elmúlt héten alig mozdult el a $0,79 árfolyam sávból. Míg a Mantle árfolyam legalacsonyabb pontja $0,73 volt, rövid időre átlépte a $0,80-t, $0,81-ra, mielőtt visszaesett volna. Ahhoz, hogy a Mantle kripto új magasságokat érjen el, nemcsak a $0,80-t kell újra átlépnie, hanem vissza kell nyernie az általános emelkedő tendenciát. A Mantle árfolyam előrejelzés alapján az év végére $1,32 lehet.

A KangaMoon (KANG) előértékesítés erős eredményekkel zárult és 100x növekedési potenciállal rendelkezik

A KangaMoon (KANG) sikeresen lezárta előértékesítését, amely a várakozásokat meghaladva több mint $8 milliót gyűjtött. Ez a jelentős forrásgyűjtés tükrözi a kereskedők és befektetők erős érdeklődését és elkötelezettségét a projekt jövője iránt. A korai résztvevők jelentős hozamokat értek el, mivel a token ára 400%-kal emelkedett $0,005-ról $0,025-ra az előértékesítési időszak alatt. A projekt az előértékesítés lenyűgöző teljesítményét két kulcsfontosságú funkció integrálásának tulajdonítja, beleértve a Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémát és a Social-Fi elemeket, amelyek a KangaMoon-t a legjobb kriptovalutává teszik a vásárlásra.

Először is, a KangaMoon egy P2E ökoszisztémát kínál, amely fokozza a felhasználói elkötelezettséget és platform aktivitást. A felhasználók egyedi karaktereket hozhatnak létre, versenyeken vehetnek részt és játékon belüli jutalmakat szerezhetnek KANG tokenek formájában. Ezután a platform Social-Fi elemeket integrál, amelyek jutalmazzák az aktív közösségi tagokat KANG tokenekkel. Ez erős közösségi szellemet teremt és növeli a márka ismertségét. Több mint 32,000 felhasználó iratkozott már fel a platformra, ami tükrözi a platform iránti izgalmat és vonzerőt.

A KangaMoon már elindult a Uniswap, CoinGecko és CoinMarketCap oldalakon, azonban hamarosan nagyobb CEX-eken is jegyzésre kerül, mint például a BitMart. Ezek a potenciális tőzsdei jegyzések vonzó belépési pontot jelenthetnek az új befektetők számára, akik lemaradtak az előértékesítési lehetőségről, és a legfrissebb előrejelzések szerint a kripto 100x-os növekedést érhet el az induláskor, így a KANG egy szilárd kriptovaluta, amelybe érdemes befektetni.

Melyik kriptovalutát érdemes megvásárolni a legmagasabb ROI eléréséhez 2024-ben?

Egyértelmű, hogy a Mantle és a TRON egyaránt emelkedtek az értékükben, de azoknak a kereskedőknek, akik a legmagasabb ROI lehetőségeket keresik, a KangaMoon képviseli a legnagyobb növekedési potenciált, mivel 2024-ben és azon túl is dominálhatja a piacot, így a KangaMoon a legjobb kriptovaluta a vásárlásra jelenleg.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Közösségi média oldala: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása: