2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Keress Pénzt Szórakozás Közben - A Top 5 Játéktoken, Amit Érdemes Hozzáadnod a Kriptotárcádhoz

2024-04-07 07:00 | Nézettség: 171
A blokklánc alapú játékipar hatalmas lendületet vett, és ennek eredményeként a GameFi projektekhez kapcsolódó tokenek jelentős népszerűségre tettek szert.

Az NFT-k, az intelligens szerződések és az irányítási tokenek erejének kihasználásával, valamint a Play-to-Earn (P2E) gazdaság mellett ezek a projektek jelentős kereseti lehetőségeket és tapasztalatokat kínálhatnak sok játékos számára.

Ma az online kriptojáték tokenekkel fogunk foglalkozni, amelyeket bárki diverzifikálnia kell, és amelyek magas ROI-t, szilárd értéket és lehetőséget biztosítanak számára, hogy játék közben kereshessenek.

kangamoon

Tippek a 2024-es játék tokenekhez, amelyeket felhasználhatsz és kereshetsz játék közben

  1. KangaMoon (KANG) – A közösségi-fi elemek és a közösségvezérelt megközelítés ötvözése
  2. Immutable (IMX) – Az NFT-piac fejlesztése jobb skálázhatósággal
  3. FLOKI (FLOKI) – Bemutatkozik a Valhalla és a Changing Meme Coins
  4. Yield Guild Games (YGG) – Befektetés NFT-kbe bevételrészesedésért
  5. Enjin Coin (ENJ) – Jobb biztonság és hitelesség biztosítása

Az 5 legjobb játéktoken, amelyet senkinek sem szabad kihagynia

Az iparág tele van innovatív projektekkel és játékokkal, és naponta növekszik. Ma kiválasztottuk az 5 legjobb játéktokent, amelyeknek bárki kriptoportfóliójának részét kell képezniük. 

1.KangaMoon (KANG) – A közösségi-fi elemek és a közösségvezérelt megközelítés ötvözése

A KangaMoon (KANG) az egyik legfrissebb kriptovaluta, amely a játéktérbe került, de máris nagy követőiket és jelentős árugrást sikerült elérnie. Pontosabban, a kriptovaluta 290%-os áremelkedést mutatott, mivel értéke 0,005 dolláros mélypontról 0,0196 dollárra emelkedett. Sőt, több mint 4 millió dollárt gyűjtött össze az áprilisra kitűzött 5 millió dolláros árcéllal. 

A KangaMoon platformon bárki lényegében létrehozhat egy karaktert, felállíthatja őket, majd kihívásokba bocsátkozhat. Ezzel KANG tokenek vagy más típusú jutalmak formájában kapnak jutalmat NFT-ként. Ezek továbbértékesíthetők a piacon további nyereség érdekében. Ennek eredményeként 2024-re az egyik legjobb játéktokennek tartják. Ezek a szempontok a legjobb online kriptojáték-projektek közé sorolják. 

2.Immutable (IMX) – Az NFT-piac fejlesztése jobb skálázhatóságért

Az Immutable (IMX) egy jelentős kriptovaluta, amely az Ethereum hálózat tetejére épülő ökoszisztéma része, és célja az NFT-piac olyan problémáinak megoldása, mint a magas tranzakciós költségek és a skálázhatóság, de emellett játékelemeket is tartalmaz. 

Az év végéig (YTD) az Immutable kripto áremelkedése 160% volt. Sőt, az elmúlt két hétben az Immutable árfolyama 2,63 dolláros mélypontról 3,20 dollárra ugrott, és ezzel az árfolyammal új magasságokat érhet el. Az Immutable ár-előrejelzés alapján azonban a 2024-es évet 0,0101 dolláron fejezheti be, így a legjobb NFT-játékok közé sorolható.

3.FLOKI (FLOKI) – Bemutatkozik a Valhalla és a Changing Meme Coins

A FLOKI (FLOKI) egy mémérme, amely kibővítette ökoszisztémáját, és most Valhallát is tartalmaz. Ez egy P2E NFT metaverzum és játék, amelyet a FLOKI kriptográfia hajt. Sőt, a felhasználók jutalmat kaphatnak a kriptokóddal, ha harcolnak ebben a virtuális világban. Az elmúlt év során a FLOKI ára 516,6%-kal emelkedett.

Ráadásul az elmúlt hónapban 35,4%-kal emelkedett. Az RSI és az MACD adatok is bullish, és ilyen ütemben a kriptográfia új magasságokat érhet el. A FLOKI ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000357 dolláron érhet véget. Ezek a szempontok teszik az egyik legmenőbb játékot a keresethez.

4.Yield Guild Games (YGG) – Befektetés NFT-kbe bevételmegosztással

A Yield Guild Games (YGG) egy közösség, amely pénzeszközöket gyűjt a befektetőktől, hogy NFT-eszközöket vásároljon, beleértve a virtuális földet, fegyvereket és karaktereket a blokklánc-játékokban. A cél itt az, hogy ezeket bérbe adjuk a játékosoknak a bevétel megosztásáért cserébe. Ennek eredményeként a Yield Guild Games kriptográfiai tevékenysége és értéke hatalmas növekedést mutatott.

A Yield Guild Games ára 403,8%-kal emelkedett az év végére (YTD), az elmúlt hónapban pedig 96,6%-kal. Ráadásul az elmúlt héten 13%-kal emelkedett, 1,16 dollárról 1,71 dollárra. A Yield Guild Games ár-előrejelzése szerint 2024-ben 2,14 dolláron érhet véget.

5.Enjin Coin (ENJ) – Jobb biztonság és hitelesség biztosítása

Az Enjin Coin (ENJ) egy olyan ökoszisztéma, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy digitális tárgyakat vásároljanak, eladjanak vagy kereskedjenek. A blokklánc használatával ellenőrzi és kezeli azok hitelességét és értékét. Az Enjin Coin kriptot használjuk az elemek blokklánc alapú tokenekhez való kapcsolására.

Sőt, az elmúlt kereskedések során az Enjin Coin árfolyama 12%-ot emelkedett. Ezen az árfolyamon az Enjin Coin ár előrejelzése alapján 2024-ben 0,6645 dolláron érhet véget.

Hogyan működnek a Blockchain játékok, és miért van szükség játéktokenekre?

A blokklánc játékok fejlődő szegmenst jelentenek a játékszektoron belül, és különbségek vannak a nem blokkláncos játékokhoz képest. Ezek egy adott hálózatra épülnek, és DeFi elemekkel rendelkeznek, amelyek magasabb szintű funkcionalitást tesznek lehetővé. A Play-to-Earn (P2E) játékok például saját játékgazdasággal rendelkeznek, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy játék közben pénzt keressenek. A játékjelzőkre ösztönzésként és jutalomként van szükség a játékosok számára az ökoszisztémában való részvételért és a küldetések vagy egyéb események teljesítése miatt, mivel így jutalmakat kapnak. 

Használati esetek játéktokenekhez

Általában NFT-játékokban, P2E-játékokban, Metavers-ekben és más típusú dApps- vagy DeFi-projektekben használják, amelyek GameFi-elemeket tartalmaznak. A játékban részt vevő játékosok titkosítási jutalmaként szerezhetők meg, és bárki birtokolhatja játékon belüli eszközeit. 

Miért érdemes játéktokeneket gyűjteni? A legfontosabb előnyöket tartsa szem előtt

A játékosok általában a P2E játékokat választják, hogy pénzt szerezzenek idejükből, és értéket hozhassanak ki belőle. Ez sokkal nagyobb hasznosságot és keresletet eredményezhet a játéktokenek iránt. Sőt, idővel e projektek némelyike ​​olyan token-égető mechanikát vezetett be, amely szűkösséghez és nagyobb értékhez vezethet. Ezek a tokenek jellemzően a játékosok számára is követelmény, hogy bizonyos játékon belüli tárgyakat vásároljanak, ami azt jelenti, hogy mindig szükség lesz rájuk. 

Hogyan értékeltük a legjobb játéktokeneket

A játékok tisztességessége, a csapat és a projekt biztonsága és megbízhatósága, a játékok minősége, valamint a natív kriptovaluta általános hasznossága és használati esetei alapján választottuk ki őket. A tokenek ilyen módon történő érvényesítésével a kereskedők és a befektetők a lehető legjobb kilátásokkal diverzifikálhatnak. 

Összegzés

A játék fejlődik, és a GameFi projektek változatosak. Ennek eredményeként az Immutable, a FLOKI, a Yield Guild Games és az Enjin Coin egyaránt komoly követőket gyűjtött össze. A legjelentősebb haszon azonban a KangaMoonnal érhető el, mivel hatalmas ökoszisztémával rendelkezik, és számos olyan elemet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki keressen.

A legjobb Crypto Gaming Tokens GYIK

Kereshetsz kriptot játékokkal?

Bármely játék, amely támogatja a P2E elemeket, lehetővé teszi, hogy bárki keressen, ha küldetéseket teljesít, harcol, versenyeken vesz részt, vagy más, keresetet támogató tevékenységet végez. 

Melyik a legjobb játék a kriptográfiai megszerzéshez?

Bár számos projekt áll rendelkezésre, a KangaMoon jelentős árteljesítményt mutatott fel felfelé, és natív KANG tokenje sok hasznossággal és értékkel bír. Mellette az Immutable, a FLOKI, a Yield Guild Games és az Enjin Coin is jól teljesített.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: