2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

Kowalszky meg a Vega X Szebeni Dani - BÉKE Egy igaz történet!

2023-02-27 08:50 | Nézettség: 136
Miért csak ott lehet béke, ahol a fejekben nincs sötétség? Azért lehet csak ott béke, ahol a fejekben nincs sötétség, mert a béke egy belső állapot, amely az egyén belső békéjének eredménye. A belső béke azonban csak akkor lehetséges, ha az egyén képes elengedni a félelmeit, haragját, szomorúságát és más negatív érzéseit, és elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek. Ha az egyén fejében sötétség, elnyomás, frusztráció vagy bármilyen más negatív érzelem uralkodik, akkor ezek az érzelmek blokkolhatják a belső békét és megakadályozhatják az egyénnek, hogy békeben éljen.

Béke csak ott lehet, ahol a fejekben nincs sötétség, mert a béke egy belső állapot, amely az egyén belső békéjének eredménye. A belső béke azonban csak akkor lehetséges, ha az egyén képes elengedni a félelmeit, haragját, szomorúságát és más negatív érzéseit, és elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek. Ha az egyén fejében sötétség, elnyomás, frusztráció vagy bármilyen más negatív érzelem uralkodik, akkor ezek az érzelmek blokkolhatják a belső békét és megakadályozhatják az egyénnek, hogy békeben éljen.
Ezenkívül, ha az egyénnek sötét gondolatai és érzelmei vannak, az hajlamosabbá teheti őt arra, hogy konfliktusokat generáljon másokkal, mert ezek az érzelmek gyakran előidézik a társadalmi interakciók során fellépő frusztrációt, félelmet és haragot. Ha az egyén viszont békebeli, akkor valószínűbb, hogy képes lesz pozitív kapcsolatokat kialakítani másokkal, és békésen kezelni az élet kihívásait és nehézségeit.

Összefoglalva, a béke elérése nem csak külső körülmények függvénye, hanem az egyén belső állapotának is. Ha az egyén képes leküzdeni a sötétséget a fejében, akkor nagyobb esélye van a belső béke elérésére, és ezzel együtt azon képessége, hogy békésen együtt éljen másokkal és a világgal.

Béke 

Valahol a Végtelen őrzi meg
Mindazt amit lát
Lángok közé vetett értelem, apokaliptikus táj
Azt mondják pont elég annyi
Ott a gonosz felél
Mindent
Hol az értelem nem tesz,
vagy félrenéz…

Ahogyan éjjel a Hold tükrében
A Nap fénye lángol
Körben dermesztőn vaksötét a végtelen esti ég
Úgy az ember szívén ha Isten fénye táncol
Béke csak ott lehet,
Ahol nincs sötétség…

Tudatban, szívben
Ugyanez a fény és béke “égjen”
Minden szívben
Ahol van fény ,nincs sötétség…

Valahol a Végtelen őrzi meg
Mindazt amit lát
Milliárd élet minden apró pillanatát
Valahol ha véget ér 
Mindent újra élünk majd át
Azt mondják :azt amit adtunk
Az vár ránk…

Ahogyan éjjel a Hold tükrében
A Nap fénye lángol
Körben dermesztőn vaksötét a végtelen esti ég
Úgy az ember szívén ha Isten fénye táncol
Béke csak ott lehet,
Ahol nincs sötétség…

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ghDYoJVpg-U