2024. Április 24., szerda
György névnapja

Legyen Sallai bombája a forduló gólja! Szavazz te is!

2023-10-15 09:36 | Nézettség: 877
Sallai szerben elleni hatalmas bombagólja bekerült a forduló legszebb góljai közé! Az Eb selejtezők 7. fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott a G-csoportban a Puskás Arénában 2–1-re legyőzte Szerbiát. A magyar csapat három pontot szerzett, köszönhetően Sallai Roland kiváló találatának. Az UEFA szakértőinek is tetszett a 26 éves szélső fantasztikus gólja, és beválogatták a forduló legszebb góljai közé. A végső győztest egy szavazás fogja eldönteni, amiben mi is részt vehetünk.

A magyar válogatott első félidő közepén Varga Barnabás góljával szerezte meg a vezetést égy szép akciót követően, majd Strahinja Pavlovics válaszolt a szerb csapat részéről egy elkerülhető szöglet után. Azonban a magyar válaszra nem kellett sokáig várni, egy perc múlva ismét a szerb hálóban volt a labda. A főszerplő ezuttal Sallai Roland volt, aki Loic Nego átadása után 20 méterről hatalmas gólt szerzett.

Sallai gólja mellett a listán található Giacomo Bonaventura Málta elleni remek lövése, Kylian Mbappé hollandok elleni gólja, és Stanislav Lobotka Portugália ellen szerzett távoli bombája.

Most lehetőség van arra, hogy szavazz a szerinted legszebb találatra az európai szövetség honlapján keresztül. Szavazz Sallai Roland bombájára, mert megérdemli!

A listán szerplő gólokat az alábbi videóban tudod megnézni!

Kép és a videó forrása: https://www.facebook.com/watch/?v=131995726672525