2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Megbánta, hogy nem fektetett be Cardano (ADA) és Binance Coin (BNB) pénzébe? Ez a kripto mindkettőt legyőzheti

2024-05-02 08:32 | Nézettség: 111
Sok befektető gyakran sajnálja, hogy elszalasztotta a múltbeli lehetőségeket, hogy 100-szoros nyereséget érjen el befektetéseiből.

Az elmúlt néhány évben a kriptovaluták nagy vihart kavartak a pénzügyi világban, különösen a Cardano (ADA) és a Binance (BNB) Coin. Ebben a cikkben megvitatjuk ezeknek a tokeneknek a jövőjét egy soron következő élvonalbeli szereplővel együtt, amely valós hasznossággal és lenyűgöző bevételmegosztási funkciókkal megzavarja a kriptovalutát.

roll

A Rollblock, egy teljes értékű online játék, amely jelenleg az ICO első szakaszában van, 2024-ben végül felválthatja az olyan legnépszerűbb kriptoérméket, mint az ADA és a BNB. Nézzük meg, miért!

A Rollblock (RBLK) túlragyogja a Cardano és Binance coinokat a kriptopiacon 

A Rollblock (RBLK) egy törekvő kriptovaluta, amely a kriptovaluták platformjába integrálásával kezdi megzavarni az online játék-ipart. Egy teljes körűen működő játékkal a Rollblock előértékesítése rendkívül egyedülálló előnyt biztosít a befektetőknek, ha egy már alapított üzletbe fektetnek be. A nem kyc elfogadásával és számos hagyományos játékhoz való hozzáférésével a Rollblock gyorsan felkeltette a figyelmet a kripto- és játék-rajongók körében.  

Az Ethereum blokkláncon keresztül, az azonnali, biztonságos és megbízható tranzakciókkal kombinálva a felhasználói bizalom és a játékélmény minden idők csúcsát jelenti a Rollblock kliensek körében. Kulcshangsúllyal; A Rollblock alapvető gerincét a biztonság, az adatvédelem és a szabályozási megfelelőség képezi, ezért szigorú biztonsági szintek vannak bevezetve minden játék interakció, banki tranzakció és játékosadatok védelme érdekében. 

Ezenkívül a Rollblock bevételmegosztási funkciójával együtt erős elkötelezettséget teremt a közösségépítés és a jólét mellett. Napi bevételének akár 30%-át a felhasználóknak és a tokentulajdonosoknak egyaránt elzálogosító Rollblock nyereségének hatalmas részét visszaadja a tulajdonosoknak és a befektetőknek. Ezen túlmenően a Rollblock elsődleges hangsúlyt fektet a felelős játék-szabványok népszerűsítésére, lehetővé téve, hogy fenntartsa a felhasználó-központú élményt mindazok számára, akik felelősségteljes játékot szeretnének játszani.

Az exkluzív előnyökkel teli erőteljes ökoszisztémával és a közösség által vezérelt bevételmegosztási tokennel a Rollblock 2024-ben háztartási kriptovalutává válik. Jelenleg az ICO első szakaszában, az RBLK natív Rollblock valutája 0,01 dolláron forog. A jövőre nézve az elemzők hatalmas terjeszkedési kilátásokat jósolnak, amelyek célja a Cardano és a Binance Coin felülmúlása. Mivel a Rollblock egyértelműen a közösségi tokenomikákra helyezi a hangsúlyt, és egy már működő vállalkozás, a Rollblocknak ​​lehetősége van meghaladni a 100-szoros értéknövekedést a CEX- és DEX-tőzsdék után.

Charles Hoskinsont lenyűgözték a Cardano (ADA) hálózat képességei

A Cardano (ADA), egy decentralizált hálózat intelligens szerződésekkel, még akkor is, ha az elmúlt hónapban, illetve egy hétben közel 34, illetve 24%-kal csökkent, még mindig technológiai fejlődést mutat. A 8.10.0 előtti Node Version 8.10.0-s verziójának hozzáadása a Cardano SanchoNet teszthálózatához újabb egyértelmű jelzést ad arról, hogy az ökoszisztéma továbbra is erős, és valószínűleg új felhasználókat vonz, így a kriptovaluta piaci pozíciója a 10. helyre emelkedik a CoinMarketCap -ben .

Egy másik lenyűgöző közelmúltbeli bravúr kiemeli a Cardano képességeit: mindössze egy blokkban, nyolc tranzakció fogadására, több mint 1600 címzett sikerére. Ezenkívül ez a siker azt eredményezte, hogy a tranzakciós díjak csak körülbelül 5,16 ADA, 2,38 dollárt tettek ki, ami viszonylag alacsony és megfizethető sok máshoz képest.  

A Binance Coin (BNB) a kereskedési aktivitás növelését célozza meg hálózatában

A Binance Coin (BNB) jelenleg 543 dolláros szinten lebeg, ami 9%-os csökkenést jelent a múlt heti 626 dolláros csúcshoz képest. Mindazonáltal továbbra is bullish, mint sok más kriptovaluta a piacon, amelyek az összeomlást követően éles visszaesést vettek át. Az előző hónapban a BNB értéke közel 5%-kal csökkent, ami a BNB erős piaci volatilitással szembeni ellenállását mutatja.

Hasonlóképpen a múlt héten a BNB árfolyama 9%-kal csökkent, 516 és 626,9 dollár közötti ársávban kereskedtek. Másrészt vannak konszolidációra utaló jelek, mivel az árgrafikonok alacsonyabb csúcsokat és magasabb mélypontokat mutatnak, ami azt jelzi, hogy a piac stabilizálódhat az elkövetkező napokban.  

A Rollblock túlléphet a Cardanón és a Binance-on? 

A Rollblock kriptopiaci szereplők közötti versenyképességének magja a közösségi tokenomika integrációjához való hozzájárulásában rejlik. Bevételrészesedési funkcióinak köszönhetően az éles szemű befektetők már néhány nap alatt megszerezték az első szakasz több mint 25%-át! Innovatív jellemzőivel és növekedési lehetőségeivel kéz a kézben járva a Rollblock hosszú távon még jobb lesz, mint a Cardano és a Binance, és 2024-ben meghaladja a 70-szeres megtérülést!

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldal: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: