2024. Április 24., szerda
György névnapja

Megette áldozatait! Hihetetlen titkok derültek ki Jeffrey Dahmer sorozatgyilkosról!

2023-03-08 10:52 | Nézettség: 546
Jeffrey Dahmer az egyik legismertebb sorozatgyilkos, aki az 1970-es és 1990-es években tevékenykedett az Egyesült Államokban, Milwaukee-ban. Őt a sajtó "Milwaukee Kannibálnak" is nevezte. Jeffrey Dahmer-nek (hivatalosan) összesen 17 áldozata volt az évek során, akik közül többségében fiatal férfiak voltak.  A bűncselekmények általában otthonában történtek, ahol a támadó drogozta vagy elkábította az áldozatokat, majd megerőszakolta, meggyilkolta és szétdarabolta őket. Dahmer áldozatai közül többeket meg is evett, és testrészeiket a lakásában tartotta vagy elásta. 

Jeffrey Dahmer az első áldozatát 1978-ban ölte meg, és az utolsót 1991-ben, amikor a rendőrség letartóztatta őt.

Dahmer áldozatai többségében fiatal férfiak voltak, akiket otthonába csalt, majd megerőszakolt, meggyilkolt, majd holttestüket szétdarabolta. Dahmer számos módszert használt az áldozatai megölésére, többek között a fulladást, a doppingolást és a fejbelövést. Az áldozatainak testrészeit számos módon feldolgozta és eltávolította a holttestekről, és sokukat fogyasztotta is.

Dahmert 1991-ben letartóztatták, és a rendőrség több mint 200 emberi testrészt talált a lakásában. A bírósági tárgyalás során Dahmer beismerte a bűneit, és a vádak miatt 15 életfogytig tartó szabadságvesztést kapott. Azonban 1994-ben egy másik börtönben egy társa megölte.

Jeffrey Dahmer esete azóta is a legismertebb sorozatgyilkosok közé tartozik, és az eset tanulságai fontosak lehetnek a bűnügyi és pszichológiai kutatások számára a sorozatgyilkosok motivációiról, viselkedéséről és a bűnüldözésről.

Ki és miért ölte meg Jeffrey Dahmert 1994-ben egy másik börtönben?

Jeffrey Dahmert 1994 novemberében egy wisconsini börtönben, a Columbia Correctional Institutionben egy társa, Christopher Scarver meggyilkolta. Scarver egy másik fogollyal együtt kísérte Dahmert a börtön tornatermébe. Az eset során Scarver a börtönépületben megszerzett egy vas csövet, majd miközben a fogvatartottak kint voltak az udvaron, hátulról fejbe verte Dahmert és egy másik rabot is, aki a börtön alkalmazottja volt.

Scarver azt állította, hogy Dahmernek megvolt az a szokása, hogy időnként provokálta a többi foglyot a börtönben, hogy megpróbáljon megölni valakit, és azt is állította, hogy Dahmer a fejében ölte meg a fiúkat és ette meg őket, ami Scarver számára elfogadhatatlan volt. Az esetről Scarver egy interjúban azt mondta, hogy Isten kinyilatkoztatta neki, hogy Dahmert meg kell ölnie. Scarver azóta is a börtönben van, és több évtizedes szabadságvesztést kapott a bűncselekményekért.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Sex3qyuL8To