2022. június 29., szerda
Péter, Pál névnapja

Meglátogattuk Orbán Viktor vadászházát

2022-03-16 09:10 | Nézettség: 281
Drón felvételek, luxus helikopter, repülési adatok, avagy az Orbán birodalom mindennapjai

Teljesen mindegy, hogy most éppen Mészáros nevére vett valamit, vagy Tiborczéra, mindannyian tudjuk, hogy ezek az emberek szalmabábok, cserélhető figurák, akik némi jussért a nevüket adják ahhoz, hogy Orbán vagyonnyilatkozatában ne kelljen feltűntetnie a lopott vagyont.


Egy biztos, ebbe a luxus épületbe, amit a Magyar emberektől lopott állami földekre építettek fel a Magyar emberektől lopott pénzből, azok a tolvajok járnak szórakozni, akik a Magyar polgárokat lopják meg.

Nem is akárhogy járnak, hanem egy 3 és fél milliárdos helikopterrel.

Ezzel a géppel egy út annyiba kerül Budapesről Mosonudvarba, amennyit egy állami iskolában tanító kezdő pedagógus fél év alatt keres. A repülési adatokból látszik az is, hogy nem szeretik a feltűnést. Tehát ha ott parkol egy helikopter az udvarban, az nem jó.

Ezért az egy éjszakás "vadászathoz" kétszer fordul a gép Budapestről, egyik nap oda viszi őket és visszaszáll Budapestre, majd másnap értük megy egy újabb kanyarral. Így csak a helikopter költsége egy kezdő tanár éves fizetését teszi ki amikor egy napra szórakozni megy az a pár ember aki el tud terpeszkedni a hangszigetelt kabinban a bőrüléseken. 

Nézz körül az Orbán birodalomban! Megteheted, mert a Magyar Nép pénzéből valósult meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=mDAeIiypS0g