2022. június 25., szombat
Vilmos névnapja

Melyik kaparós sorsjeggyel nyerhetsz a legjobban? Videós elemzés

2022-02-04 08:45 | Nézettség: 733
Melyik hazai kaparós sorsjeggyel lehet leginkább nyerni? Mik a matematikai valószínűségek a nyerésre? Cikkünkben bemutatjuk a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegyét, és cikkünk végén egy videóban a szakértő segítségével kielemeztük és sorba állítottuk a legnépszerűbb 20 magyar kaparós sorsjegyet a nyerési esélyük és visszatérülési arányuk alapján.

Holografikusan csillogó sorsjegycsaláddal bővíti termékportfólióját a Szerencsejáték Zrt. Az újonnan bevezetett 500, 1000 és 2000 forintos sorsjegyeken hat színes állat kíséretében tehetik próbára szerencséjüket a játékosok. A Vadvilág sorsjegyek – ártól függően – 25, 50 vagy akár 75 millió forintos főnyereménnyel kecsegtetnek.
 
A nemzeti lottótársaság által végzett kutatásból kiderült, hogy a játékosok 70%-a szeret állatos sorsjegyekkel játszani, továbbá, ha a szerencsevadászok választhatnak az adott sorsjegycsaládok tematikája között, akkor az állatvilág a legnépszerűbb a válaszadók között. A társaság ezekre az igényekre alapozva állította össze az új Vadvilág sorsjegycsalád egyes sorsjegyein megjelenő játékait, így árkategóriától függően 2+1, 4+1, valamint 6+1 típusú játékot is kínál.
 
A Szerencsejáték Zrt. történetében először jelenik meg az állat tematika sorsjegycsaládon, a kaparósok 30 éves portfóliójában pedig ez a kilencedik állatokat bemutató sorsjegy.  A Vadvilág sorsjegycsalád mindhárom árkategóriájában egy-egy alapvető élőhelyet jelenít meg, az 500 forintos sorsjegyen a víz alatti élet, az 1000 forintos kaparóson a madarak, míg a 2000 forintos sorsjegyen a szárazföldi vadvilág elevenedik meg. A játék további különlegessége, hogy minden árkategóriában 2-2 grafikai megjelenítés érhető el, a vízi állatokat felvonultató sorsjegyeken mandarinhal és levesteknős szerepel, a madarak között a flamingó és a jégmadár dominál, míg a szárazföldi állatokat felvonultató sorsjegyeken az eurázsiai hiúz és a sisakos kaméleon kapott helyet.
 
A nemzeti lottótársaság termékkínálatában a sorsjegyszegmens jelentős bővülést ért el 2021-ben: egy év alatt 28%-os növekedés mellett a Szerencsejáték Zrt. tavalyi, 700 milliárdos rekord árbevételének 22%-át biztosította, amely részben annak is köszönhető, hogy a társaság egy év alatt 11 új sorsjegy bevezetésével szolgálta ki a játékosok igényeit.

Kapcsolódó videó: melyik a legjobb hazai sorsjegy?

A videó megtekintéséhez kattints a képre vagy a "Megnézem a videót" gombra


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=pYOy82YtQOw