2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Mém-coin Őrület: DOGE, DEGEN és Raboo több millió dollárt vonzanak merész kriptobefektetésekkel

2024-05-08 06:26 | Nézettség: 103
A legjövedelmezőbb kriptobefektetések a mémérmékben vannak. A Dogecoin, a pionír mémérme, és a Degen vezeti a sort, amely egy új ICO-t követő hónapokban 723 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el. Kétségtelen, hogy a mémérmék szinte pénznyomdaként működnek.

Az egyik legújabb feltörekvő kriptoérme, Raboo, az AI által támogatott mémérme, amelynek előértékesítési ára 0,003 dollárról hamarosan 0,0042 dollárra ugrott, és a várakozások szerint az új ICO során 233%-os növekedést fog produkálni, akár 100-szoros hozamot biztosítva a bevezetés napján.

raboo

Dogecoin: Még mindig az élen, annak ellenére, hogy erős medve nyomás alatt áll

A jelentős eladási nyomás ellenére a Dogecoin továbbra is a mémérmék koronázatlan királya. Ugyanakkor a kriptopiacon bekövetkezett újabb változások azt sugallják, hogy a Dogecoin látványos nyereségének napjai meg vannak számlálva.

A Coinbase-re beáramló 456 millió DOGE token, melyet nagy "bálnák" irányítottak, potenciális visszaesést jelezhet. Ezek a tranzakciók, amelyek összesen 68,7 millió dollárra rúgnak, egy olyan stratégia részeként értelmezhetők, amely során a "bálnák" megszabadulnak a DOGE-készleteiktől, ami jelentős áresést eredményezhet. Az on-chain adatok azt mutatják, hogy ezek a "bálnák" tavaly óta tartják Dogecoinjaikat, így az időzítésük az eladásra tökéletesnek bizonyulhat.
Bár a Dogecoin úttörő szerepe és széleskörű népszerűsége tagadhatatlan, a jelenlegi piaci dinamikák azt sugallják, hogy a hangulat eltolódik.

Degen: Egy ERC-20 token, amely a tartalmat pénznemmé alakítja

Míg az olyan bevált mémérmék, mint a Dogecoin túltelítettséggel küzdenek, a Degen még csak most indul be. Ez a kriptobefektetés eredetileg a Farcaster Degen csatorna résztvevői számára biztosított jutalomtokenként jelent meg, és gyorsan népszerűséget szerzett.

Ami egy új ICO-ként kezdődött, mára egy ígéretes projektté nőtte ki magát, amelynek elkötelezett közösségi támogatása van. Az induláskor meghozott döntés, hogy a teljes készlet 15%-át szétosztják a Farcaster Degen csatorna aktív tagjai között, egy stratégiai lépés volt, amely az új felhasználók ösztönzését és a közösségi részvétel erősítését célozta.
A DEGEN azonban nem maradt immunis a piaci ingadozásokkal szemben. Az elmúlt 30 napban például a DEGEN értéke több mint 29%-ot esett.

Raboo: Kriptobefektetés a hajthatatlan mémvadászattal

A Raboo kíméletlen stratégiát képvisel, amely az AI és a mémkultúra találkozásánál helyezkedik el. Ez az AI által támogatott mémérme egy SocialFi ökoszisztémára épül, amely a piaci tőkeérték alapján a legnagyobb mémmé válhat. Az ökoszisztémában helyet kapnak NFT-k, sorsolások, ajándékok, valamint AI által generált mémek, amelyek befogadó DeFi-közösséget szolgálnak.

Ezen felül a Raboo AI által vezérelt mémkészítése úttörő megközelítést jelent, amely több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze. Bár új, a Raboo (RABT) az AI és a DeFi legyőzhetetlenségét képviseli. A Dogecoinnal vagy a Degennel ellentétben a Raboo jelenlegi ára 0,0042 dollár RABT-ként, és megfelelő belépési pontot kínál a közelgő 100-szoros árnövekedésre való felkészüléshez.

A Raboo képessége, hogy teljes mértékben kihasználja az AI mémkultúrát, lehetőséget teremt számára, hogy jelentős tőkeáramlást vonzzon be, ami lehetővé teszi a Raboo platform fejlesztését és növekedését.

Összegzés

A Dogecoin és a Degen még néhány hónappal ezelőtt is jó választás lehetett, de a Raboo innovatív megközelítése messze a legígéretesebb a maximális megtérüléshez. A Raboo befogadó közösségre való fókusza és az AI mémek integrálása a platform növekedéséhez szükséges legjövedelmezőbb kriptobefektetéssé teszi.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben IDE KATTINTVA.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: