2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Mészáros Lölő és Andika ezzel a luxusjachttal utazott Capri szigetére - videó

2023-08-07 12:49 | Nézettség: 1272
A hajó neve: Arany Rózsa (Rose D'or). 30 milliárd forintos luxusjachton kapták lencsevégre Magyarország híres gázszerelőjét és családját. A 444.hu megtalálta és lefotóza a legújabb NER-es szuperjachtot, Mészáros Lőrinccel és családjával a fedélzetén. A hajó - a lap szerint - mintegy 30 milliárd forintba kerül. A videó a cikkünk végén tekinthető meg.

Miért szeretik az oligarchák a luxujachtokat?

Az oligarchák, akik a gazdaságilag és politikailag befolyásos csoportok tagjai, gyakran hajlamosak luxusjachtokra költeni vagy azokat birtokolni különböző okok miatt. Itt van néhány indok, amiért az oligarchák kedvelik a luxujachtokat:

- Státusz és hatalom kifejezése: A luxusjachtok rendkívül drágák és figyelemfelkeltőek, így azok birtoklása státuszszimbólumként szolgálhat. Az oligarchák gyakran az ilyen exkluzív tárgyakat használják arra, hogy kifejezzék a hatalmukat és gazdagságukat.

- Magánélet és biztonság: Egy luxusjacht lehetőséget nyújt az oligarchák számára arra, hogy elvonuljanak a nyilvánosság elől és élvezhessék a magánéletüket. Ezek a hajók gyakran rendelkeznek különböző luxus felszerelésekkel és szolgáltatásokkal, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és diszkrét időtöltést.

- Üzleti lehetőségek: A luxusjachtok nem csak szórakozásra szolgálnak, hanem üzleti lehetőségeket is kínálhatnak. Az oligarchák gyakran rendeznek üzleti találkozókat vagy eseményeket a jachtokon, amelyek kiváló lehetőséget nyújthatnak az üzleti kapcsolatok ápolására és új üzleti lehetőségek kialakítására.

- Utazási szabadság: Egy luxusjacht lehetővé teszi az oligarchák számára, hogy szinte bárhova eljussanak a világon, ahol víz van. Így könnyedén elkerülhetik a hagyományos utazási korlátokat, és felfedezhetnek olyan helyeket, amelyekre másképp talán nehéz lenne eljutni.

- Exkluzivitás és személyre szabottság: A luxusjachtok gyakran testreszabhatók az oligarchák egyéni igényei és ízlése szerint. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egyedi és exkluzív élményeket éljenek át a hajóikon, ami hozzájárul a luxusérzet megteremtéséhez.

- Életstílus és szórakozás: A luxusjachtok sokféle szórakozási lehetőséget kínálnak, mint például medencék, színházak, spa részlegek és sporteszközök. Ezek az oligarchák számára lehetővé teszik, hogy kikapcsolódjanak és élvezzék az életet a tengeren.

Végül fontos megjegyezni, hogy minden oligarcha eltérő lehet céljaiban és preferenciáiban, tehát az említett okok nem minden esetben alkalmazhatók minden egyes esetre.

Az oligarchák választása a luxusjachtok iránt sokféle tényezőtől függhet, amelyek az egyéni életstílusuktól, az üzleti céloktól és az értékrendtől függően változhatnak.

Az alábbi videóban megnézheted az Arany Rózsa nevű luxusjachtot:
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=tadn4Lab6OI