2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Raboo Szárnyal, Miközben a Dogecoin Tovább Zuhan! Mi Következik az Ethereum Mém Piac Számára?

2024-06-22 06:00 | Nézettség: 228
A kriptopiac számos érme esetében instabil volt, beleértve a Dogecoint és az Ethereumot is.

Ezeknek az érméknek a bizonytalan állapota aggodalomra ad okot a befektetők számára. A Raboo ezzel szemben folyamatosan növeli előértékesítési számait, világszerte több befektetőt vonzva. Az AI integrált mém érme nagy hozamokat és egyéb jutalmakat ígér. Olvass tovább, hogy többet megtudj!

raboo

Dogecoin: a bikák felkészülnek az átvételre

A Dogecoin már hetek óta nem teljesít jól. De a bikák most fokozatosan próbálják átvenni az irányítást. A Dogecoin ára jelenleg 0,1218 dollár, ami az elmúlt napban 1,22%-os csökkenést jelent. A Dogecoin ára csütörtökön 2%-kal emelkedett. A Dogecoin láncán belüli adatokat és származékos termékeket vizsgáló elemzések fontos betekintést nyújthatnak az ármozgás előrejelzéséhez. Lehetséges, hogy a Dogecoin bikás irányba indul. Az on-chain adatokkal foglalkozó Santiment nemrégiben tanulmányt tett közzé a 30 napos MVRV-ről (Piaci Kapitalizáció a Realizált Kapitalizáció Alapján) a tíz legnagyobb kriptovaluta közül hat, köztük a Dogecoin esetében. Az információkat az X-en osztották meg. Az elemzés szerint egy kriptovaluta rövid távú áremelkedésének valószínűsége nő az MVRV értékével. A Dogecoinnak van a legalacsonyabb MVRV-je, -16,7%, ami "nagyon bikás" jelentéssel bír.

Remény az Ethereum számára, ahogy a támogatási zóna felett marad

Június 7. óta az Ethereum pirosban kereskedik, bár úgy tűnik, hogy stabilizálódott a 3500 dolláros árpont körül. Az ETH pozitív jeleket mutatott, többször is átlépve a 3550 dollárt az elmúlt hét napban. Azonban ezen a héten az Ethereum nem tudta átlépni a 3650 dollárt. Június 17-én az ár 3647 dollárra emelkedett, de gyorsan visszaesett egy heti mélypontra, 3378 dollárra. Az Ethereum ára jelenleg 3478 dolláron kereskedik, ami 0,85%-os árcsökkenést tükröz 24 óra alatt.

Lehetséges, hogy az Ethereum újabb jelentős visszaesést kezdhet, ha nem tud áttörni a 3560 dollárt. Az első lefelé irányuló támogatás 3485 dollár közelében található. Az Ethereum ára csökkenhet, 3420 dollár felé haladva, ha tiszta áttörés történik a támogatási szint alatt. Ha az ár tovább csökken, az Ethereum ára a 3350 dollár körüli szintre eshet vissza. A bikák és medvék közötti harc fogja meghatározni az Ethereum árának következő fázisát.

A Raboo átlépi az 1,8 millió dolláros előértékesítést

A Raboo egy új kezdeményezés, amely az mesterséges intelligenciát, a közösségi médiát és a mémeket ötvözi. Lényegében egy szoros közösséget hoz létre a kriptovaluta mémek rajongóiból, akik erős ösztönzést kapnak a közösséghez való hozzájárulásra. A Raboo úgy véli, hogy ez a közösség a mozgalmuk sikerének kulcsa. A Raboo különböző előértékesítési szakaszokon ment keresztül, és több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött. Jelenleg a 4. szakaszban van, és előértékesítési tokenjét 0,0048 dollárért árulja. A Raboo token tulajdonosai lehetőséget kapnak a keresésre és nyeremények megszerzésére még a bevezetés előtt. A $RABT tulajdonosok kihasználhatják a projekt egyedülálló szociális-fi modelljét, hogy extra tokeneket keressenek heti, havi és negyedéves kihívásokban és különleges nyereményjátékokban versenyezve, hogy $RABT és jutalmakat nyerjenek. Minden csodálatos funkciója miatt az elemzők arra számítanak, hogy a Raboo ára 233%-kal fog nőni az előértékesítés során, és 100-szorosára fog nőni a bevezetés napján.

Következtetés

Mind a Dogecoin, mind az Ethereum népszerű érmék a piacon, amelyek jó hozamot nyújtottak a befektetőiknek. Jelenleg azonban bizonytalan fázisban vannak. Ezzel szemben a Raboo jó befektetési lehetőségnek bizonyult, annak ellenére, hogy még mindig az előértékesítési szakaszban van. Ez 2024 legizgalmasabb mém érméje, amely várhatóan 100-szorosára növekszik ebben az évben.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben itt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: