2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Rollblock (RBLK) Fellendülés Előtt: A Solana (SOL) és Ethereum (ETH) Befektetők 30x-os Nyereséget Várnak

2024-06-13 07:41 | Nézettség: 128
Az ETF jóváhagyása óta az Ethereum hatalmas áremelkedést és kereskedési volumen növekedést tapasztalt.

A szakértők úgy vélik, hogy a Solana lehet a következő az ETF sorában, bár a szabályozási aggodalmak bonyolíthatják a folyamatot. Ennek eredményeként a Rollblock jobb befektetés lehet, mint az Ethereum és a Solana. A befektetők már most 30x-os nyereséget várnak, amely akár 100x-osra is növekedhet, amint a Rollblock felkerül a nagyobb tőzsdékre.

rollblock

A Solana Megelőzi az Ethereumot Májusban Aktív Regisztrálók Számában

A Solana májusban jelentős mérföldkövet ért el, amikor az aktív regisztrálók számában megelőzte az Ethereumot. A TheBlock adatai szerint a Solana 41,65 millió aktív cím csúcsot ért el. Ezzel szemben az Ethereum mindössze 15,38 milliót rögzített, majdnem háromszor kevesebbet.

Ez a jelentős növekedés a Solana felhasználók számában a Solana mémérmék népszerűségéhez köthető, amelyek hatalmas népszerűségnövekedést tapasztaltak a második negyedévben. Mivel a befektetők most egy Solana ETF-re számítanak, a SOL erős pozícióban van a júniusi nyereség eléréséhez.

Jelenleg a Solana 153 dolláron kereskedik, és a szakértők azt jósolják, hogy az hónap végéig meghaladhatja a 200 dollárt.

A MetaMask Bejelenti az Ethereum Stakinget

A MetaMask, az egyik vezető Ethereum tárca, új Ethereum staking szolgáltatást vezetett be. A szolgáltatás lehetővé teszi bárki számára, hogy bármilyen mennyiségű ETH-t stakeljen anélkül, hogy 32 ETH-ra lenne szüksége a validátor szerephez. Ez az intézkedés növelheti az Ethereum staking részvételét, tovább fokozva a projekt decentralizációját.

Június 11-től a staking opció nem érhető el az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban, bár pletykák szerint megoldást tárgyalnak.

A 30x-os Nyereség Csak a Kezdet a Rollblock Számára

A Solana és az Ethereum egyaránt erős pozícióban van a növekedéshez. De hogyan viszonyulnak a Rollblockhoz?

A Rollblock egy jövedelmező DeFi projekt, amely a blokklánc technológiát alkalmazza a 450 milliárd dolláros játék iparra. A GambleFi protokollja nagyobb biztonságot, skálázhatóságot és átláthatóságot kínál, mint a jelenlegi online játékok, amelyek az elmúlt év során drámai növekedést tapasztaltak a csalásokban.

A Rollblock játékban a játékosok több mint 150 különböző játékhoz férhetnek hozzá. A játékmódok közé tartoznak a népszerű asztali játékok, mint a póker és a blackjack, nyerőgépek és digitális játékok. A játékok több mint 20 nagyobb kriptovalutát támogatnak, így a befektetők könnyen fogadhatnak kedvenc kriptovalutájukkal.

A következő hónapokban a Rollblock új funkciókat tervez hozzáadni a játékához, beleértve a sportfogadást is. A sportfogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadásokat tegyenek az NFL, NBA, golf, MMA és más sportágak eseményeire. Várhatóan ez növelni fogja a platform bevételeit, ami az RBLK token tulajdonosok javára válik.

Az RBLK tulajdonosok a Rollblock játékok napi bevételeinek egy részét fogják megkapni. A platform bevételeinek akár 30%-át is megosztják a tulajdonosok között, akiket heti jutalmakban fizetnek ki.

E kezdeményezés megvalósításához a Rollblock a bevételeket az RBLK nyílt piacon történő vásárlására használja. Ezeknek a tokeneknek a felét a jutalmakra fordítják, a fennmaradó felét pedig kivonják a forgalomból. Ez az elkövetkező évben növelni fogja az RBLK árát, növelve a hosszú távú befektetők hozamait.

Kevesebb mint két hónap alatt a Rollblock hatalmas támogatást szerzett az ökoszisztémájában. A projekt már több ezer befektetőt vonzott, és a hasznossági tokenje 40%-kal emelkedett, 0,014 dollárra.

Korai Befektetők Nagy Nyereségre Számítanak a Rollblockkal

A Rollblock jelenleg a harmadik előértékesítési szakaszában van, amely gyorsan fogy. Várhatóan a Rollblock árfolyama újabb növekedést fog tapasztalni a hónap vége előtt, ami azt jelenti, hogy a befektetőknek gyorsan kell cselekedniük a nyereség eléréséhez. Ugyanakkor a korai alkalmazók részesedést nyerhetnek a projekt 20 000 dolláros Európa díjalapjából, amelyről a befektetők a Rollblock Twitter és Discord csatornáján értesülhetnek.

További információkért látogasson el a weboldalra és a közösségi oldalakra.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában