2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Hogyan Keress és Hódíts? Az APORK Bemutat Egyedi Mechanizmust, Amellyel Eltereli a Figyelmet a DOGE és PEPE Felől

2024-06-13 07:23 | Nézettség: 121
A jelenlegi piaci dinamikák közepette egyre könnyebb megtalálni a legjobb mémérméket vásárlásra, mivel a Solana kiemelkedik skálázható megoldásaival.

A Solana-alapú mémérmék tartós teljesítménye miatt a tapasztalt befektetők tudják, mely mémérmék tesznek jelentős előrelépést ezen a blokkláncon.

pepe felk

Ez a cikk három, a kriptopiacot domináló mémérmét tárgyal. Figyelemre méltó, hogy a Pepe (PEPE) ismét lendületet kapott, mivel az eladási nyomás enyhülni látszik. A Dogecoin árfolyama felkészül a növekedési fázisra. Eközben az Angry Pepe Fork bullish jeleket mutat, és akár 100-szorosára is növekedhet, megelőzve a vezető mémérméket a következő bika piac élén.

Angry Pepe Fork (APORK) a Következő 100x Solana Mémérme

Miközben a Pepe emelkedése látszólag lelassul, az Angry Pepe Fork a legjobb új mémérmeként emelkedik ki a vásárláshoz. A Solana-alapú mémérme hatalmas közösségi támogatást kapott, mivel egy egyedi memeFi-t vezet be, amely forradalmasíthatja a mémérmék piacát. Az Angry Pepe Fork ritka kereseti lehetőségeket kínál, különösen azoknak a kriptovaluta-rajongóknak, akik lemaradtak a Pepe árfolyam emelkedéséről ebben az évben.

Ahogy az előértékesítés megkezdődik, az Angry Pepe Fork várhatóan minden várakozást felülmúl majd, mivel célja minden zombimémérme felszámolása. Ellentétben azokkal a mémérmékkel, amelyek csak a hype-ra támaszkodnak, az Angry Pepe Fork hasznossággal bír az ökoszisztémájában. Bevezeti az innovatív Conquer-to-Earn modellt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közösen keresjenek a zombimémérmék legyőzésével, és maximalizálják jutalmaikat.

Továbbá, az Angry Pepe Fork egy staking rendszert is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 30, 60 vagy 90 napra zárolják APORK tokenjeiket, hogy növeljék APY-jukat és magasabb jutalmakat érjenek el. A memeFi protokoll célja úttörő partnerségek kialakítása, amelyek növelik vonzerejét és funkcionalitását. Sok elemző előrejelzése szerint az $APORK akár 200%-kal is emelkedhet az előértékesítés végéig, és 100-szorosára nőhet, miután felkerül a nagyobb tőzsdékre.

A roadmap alapján az Angry Pepe Fork okosszerződése a SOLIDProof által auditált, ami megerősíti a biztonság és a bizalom iránti elkötelezettségét. Jelenleg az APORK vonzóan 0,014 dolláron van árazva, ami várhatóan emelkedni fog az ICO során, így a memeFi protokollt a legjobb kriptók közé sorolhatja a meteoritikus nyereségek érdekében.

Dogecoin (DOGE) Felkészül a Növekedési Fázisra

A piaci kapitalizáció szerint legnagyobb mémérme, a Dogecoin, stagnált, mivel a bikák törekvései ismét kudarcot vallottak. Azonban technikai mutatói szerint a Dogecoin árfolyama sikeresen rajzolta meg a Wyckoff árfolyam ciklust. Ez azt jelenti, hogy a mémérme felkészül a növekedési fázisra.

Az elemzők optimisták a Dogecoinnal kapcsolatban, és azt javasolják, hogy most a legjobb hosszú pozíciót nyitni ezen az eszközön a növekedési fázis előtt. Ezzel a nézettel a Dogecoin a legjobb kriptók között van most a vásárláshoz. Azonban sok befektetőt vonz az Angry Pepe Fork 100-szoros növekedési lehetősége, és a mémérme előértékesítésére özönlenek, hogy kihasználják ezt a lehetőséget.

Rosszról Rosszabbra: A Pepe Coin Továbbra is Medvés a Grafikonokon

A Pepe coin a piros zónában van, miután májusban több mint 100%-ot emelkedett, és új ATH-t ért el. Ez a legutóbbi árfolyam korrekció a túlvásárolt helyzetének és az általában magas volatilitású mémérmék piacának tulajdonítható. Ezenkívül a munkajelentés tovább csökkentette a Pepe árfolyamát.

Azonban a bikák nem adják fel harc nélkül. A Pepe bálnái még mindig halmozzák a mémérmét, miközben medvés visszaesésben van. Ezzel a nézettel a mémérme felkészül egy kitörésre a bika piac stílusában. Mindenesetre az elemzők figyelmeztetik a befektetőket, hogy legyenek óvatosak, és ennek eredményeként a legtöbben az Angry Pepe Fork felé fordulnak, egy ígéretes előértékesítési gyöngyszemhez, amely 100-szoros hozamot kínálhat a következő napokban.

Uralkodhat-e az Angry Pepe Fork a Kriptopiacon?

A Dogecoin és a Pepe mémérmék kiemelkedően teljesítettek az elmúlt hetekben. És a következő bika piac során jelentős növekedésre vannak pozicionálva. Azonban nem tartják ugyanazt a gyertyát az Angry Pepe Fork lehetőségeivel szemben.

Egyedi passzív kereseti lehetőségekkel, ambiciózus roadmap-pel és tokenomikával, valamint magasabb növekedési potenciállal az Angry Pepe Fork lehet a mémérmék jövője, cementálva pozícióját az egyik legjobb kriptóként, amelybe érdemes befektetni 2024-ben.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában