2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

Ruhanunk a válságba? Teljes gazdasági összeomlás várható!

2022-08-29 17:20 | Nézettség: 1074
Brutális válság közeleg? - teszi fel a kérdést a Friderikusz Podcast videójának címében A választ Surányi Györgytől, közgazdász, egyetemi tanár, volt MNB elnöktől várja az ismert műsorvezető. A forint valósággal szabadesésben veszít értékéből, emellet vagy talán emiatt is az elmúlt hónapokban hatalmas áremelkedéseknek vagyunk tanúi. Az infláció végét még senki sem látja, viszont 2023-ban a világban már gazdasági visszaesést jósolnak, aminek hatását természetesen hazánkban is megérezzük majd. Az orosz-ukrán háborúnak is rengeteg a negatív gazdasági következménye, csakúgy mint az Európai Unió által visszatartott, több ezer milliárdos támogatás elmaradásának, vagy késlekedésének.

Szakértők szerint csődök, elbocsátások, jegyrendszer várható Magyarországon!⚡️

Mi az oka, hogy teljes gazdasági összeomás fenyegeti Magyarországot az alábbi linken elérhető cikkben olvashatja:

https://szamoldki.hu/hu/hirek/a-szakerto-szerint-gazdasagi-osszeomlas-johet-magyarorszagon

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=H-yn1IyTR4o

Ahogy a videó készítői fogalmaznak:

"És bár a magyar kormány szűnni nem akaró rezsicsökkentéssel és az egyes termékekre kivetett árstoppal próbál a lakosság kedvébe járni, de mindezeknek az árát is természetesen mi, emberek fizetjük meg, csak némi kerülővel.
A fenti kérdésekben is érdemes tisztán látnunk, hogy az egyre negatívabb gazdasági spirál okait és következményeit ne feltétlenül úgy értelmezzük, ahogy azt a kormány propagandagépezete súlykolja."

A jelen gazdasági körneyzet elemzéséhez a Friderikusz Podcast Surányi Györgyöt hívta meg.