2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Sajnálod, hogy nem szálltál be korán a Shiba Inu (SHIB) és a dogwifhat (WIF) projektbe? Ne kövesd el ugyanúgy hibát a feltörekvő csillaggal, a Rollblockkal (RBLK)!

2024-05-15 07:52 | Nézettség: 123
A Shiba Inu (SHIB) az iparág egyik leggyorsabban lett altcoinjává vált, 2020. november 28. óta monumentális, 40,923,977.5%-os áremelkedést ért el. A dogwifhat (WIF) egy másik kriptovaluta, hogy a Solana blokkláncra épült, amely szintén 201,805.2%-os növekedést produkált.

Kihagytad a Shiba Inu (SHIB) és a dogwifhat (WIF) korai befektetést? Ne kövesd el ugyanazt a hibát a feltörekvő csillaggal, a Rollblockkal (RBLK)!

rollblock

Shiba Inu Áremelkedés: 170% - Meddig Juthat 2024-ben?

A Shiba Inu (SHIB) optimista a grafikonokon és nem mutatja a lassulás jeleit, mivel ökoszisztémája jelentős javulást mutat. 2020 óta az ára 40,923,977.5%-kal emelkedett. Nemrégiben a Shibarium, a Layer-2 skálázási megoldás kemény ágazásra lépett. Ez sokkal gyorsabban fejleszti a Shibariumot, és a Shiba Inu kripto folyamatosan a Nexo tőzsde része.

Ez a SHIB sokkal több ember számára elérhető, és az árfolyam jelentős növekedése mutathat közvetlen eredményként, különösen az utóbbi 170%-os növekedés után. A Shiba Inu árfolyam-előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévére elérheti a maximum 0.000035 dollárt, ami a legjobb kriptovalutává teszi a befektetést.

Dogwifhat Jelentős Ugrása Történelmileg - Vége a Növekedésnek?

A Dogwifhat (WIF) egy jelentős Solana alapú kriptovaluta, amely szintén nagy növekedést mutatott. Konkrétan, a WIF 201,805.2%-os növekedést ért el az elmúlt öt hónapban, így az egyik legjobb befektetés volt abban az időben.

A dogwifhat árfolyama most bullish RSI és MACD adatokat mutat, és az elmúlt két hétben 30%-kal emelkedett. Ahhoz, hogy a dogwifhat kripto újabb nyereségeket érjen el, jelentős bullish figyelmet és nagy beáramlási volument kell kapnia. Ha ez megtörténik, a dogwifhat árfolyam-előrejelzése alapján 2024 negyedik negyedévére elérheti a 0.249 dollárt.

Rollblock (RBLK) Új Lehetőségeket Kínál Azoknak, Akik Lemaradtak a Shiba Inu és Dogwifhat Kriptókról

Azok, akik lemaradtak a jelentős ROI-ról a SHIB és WIF esetében, most a Rollblock (RBLK) felé fordulnak, mint vonzó alternatíva, amely egyedülálló bevételmegosztási modellel rendelkezik. A Rollblock egy teljesen engedélyezett és működő játék platform, amely a token tulajdonosainak tulajdonképpen kínál a sikerből. Az RBLK tulajdonosai a ház részévé válnak.

A akár a platform heti bevételeinek 30%-át is megkaphatják, mivel a Rollblock visszavásárol egy részt az RBLK-ból a nyílt piacon, majd ennek 50%-át elégetik, míg a másik 50%-ot staking jutalomként osztják szét. Az elemzők szerint ez havonta több millió dollár értékű RBLK kivonását a forgalomból. Ezáltal a hosszú távú tulajdonosok további nyereségekre tehetnek szert, ahogy a szűkösség és az értékük növekszik.

A Rollblock célja továbbá az online játék-piac növekedésének kiaknázása, amely várhatóan 2028-ra éri el a 774 milliárd dollárt. A blokklánctechnológiát felhasználva biztonságos, átlátható platformot hoz létre, és egy szerződés véglegesen rögzítve vannak, ami kiküszöböli a tisztességtelen játékgyakorlatokkal kapcsolatos aggodalmakat, ezért folyamatosan sújtják az iparágat.

A szolgáltatásban prioritást élvez a felhasználói adatvédelem, mivel kiküszöböli az ismerd meg az ügyfeled (KYC) ellenőrzéseket, és csúcstechnológiás titkosítást használ az adatok biztonságának érdekében. A projekt jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, ahol több mint 207,000 dollárt gyűjtött, és több mint 22,5 millió RBLK tokent értékesített, tokenenként 0,01 dollárért. Az elemzők 100-szoros árfolyam-emelkedést jósolnak az induláskor, ami a legjobb kriptovalutává teszi a befektetést.

Hogyan Nyújthat Hasonló Sikert a Rollblock a SHIB és WIF Korai Napjaihoz Képest

Világos, hogy a Shiba Inu és a Dogwifhat történelmileg jelentős nyereségeket ért el, de azok számára, akik lemaradtak, még nincs vége. A Rollblock egy már élő játék platform, és natív kriptovalutája hamarosan növekedés-emelkedést tapasztal, hogy a következő bikapiacon, és potenciálisan jelentős ROI-t nyújt azoknak, akik korán beszállnak.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen

Kép és a videó forrása: