2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Sztárokat láthatsz testközelből: Madame Tussauds Panoptikum rejtélyei és titkai

2024-02-28 19:17 | Nézettség: 273
A londoni Madame Tussauds Panoptikum világszerte elismert látványosság, melyet Marie Tussaud alapított a 18. században. Az ikonikus múzeum viaszfigurái révén újraéled a történelem és a kortárs kultúra, miközben interaktív élményekkel gazdagítja a látogatók tapasztalatait. London egyik legnagyobb turisztikai vonzerejének számítva, a Madame Tussauds mindenki számára felejthetetlen utazást kínál a hírességek és legendák világába.

Celebek testközelből

madame

A londoni Madame Tussauds Panoptikum az egyik legismertebb és legnépszerűbb idegenforgalmi látványosság Londonban. A panoptikum egy híres viaszfigurák gyűjteménye, amelyek között olyan világhírű személyiségek szerepelnek, mint hírességek, történelmi alakok, filmsztárok, sportolók és politikusok.

A Madame Tussauds múzeumot Marie Tussaud alapította, aki eredetileg viaszfigurákat készített 18. századi Franciaországban. A múzeum Londonban található fő helyszínén különleges kiállítások és interaktív élmények várják a látogatókat.

A panoptikum kiállításaiban a látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy közelről megcsodálják kedvenc hírességeik viaszfiguráit, és akár fotókat is készíthetnek velük. Az interaktív élmények között olyan lehetőségek is vannak, mint például beszélgetés Harry Potterrel, részvétel egy virtuális valóság élményben, vagy éppen zenélés együtt a kedvenc pop sztárokkal.

múzeum madame

A múzeum folyamatosan frissülő kiállításai révén mindig új és izgalmas élményeket kínál a látogatóknak. A látványos viaszfigurák és az interaktív élmények kombinációja miatt a Madame Tussauds Panoptikum minden korosztály számára vonzó és emlékezetes programot nyújt, amikor Londonban járnak.

Aki nem tud Londonig utazni az Magyarországon is meglátogathatja a Madame Tussauds Panomtikumot.

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=eKpY_rCIqck

További videók a témában