2022. augusztus 16., kedd
Ábrahám névnapja

Tanács az ellenzéki szavazóknak Fair Right módra: hogyan dolgozd fel a választás eredményét!

2022-04-15 18:00 | Nézettség: 243
Humorosnak gondolt videóval jelentkezett a Fair Right, melyet a 444! cikke ihletett. Ahogy Ádám, a csatorna arca bevezeti, a választások eredménye sokak számára megterhelő lehet és ők bizony segíteni szeretnének az ellenzéki szavazóknak a Fidesz győzelme által okozott trauma feldolgozásában. Ádám a videóban megmutatja, hogy kell kialakítani a Safe Spacet, rögtön a mutatvány elején átváltozik Sapkás Pirezzé, legalábbis mi így értettük.

Aki esetleg nem tudná, Sapkás Píréz egy fiatal youtuber, aki még 1000 feliratkozóval sem rendelkezik, azonban rendszeresen jelentkezik ellenzéki tartalmú videókkal. Az utolsó három videóját meglehetősen sokan nézték meg, a korábbi videók nézettségéhez képest és a komment szekció is megtelt kormánypárti hozzászólásokkal. Erről maga a Youtuber számolt be legutóbbi videójában. Vajon ez lehet az oka, hogy a Fair Right, az egyik legtöbb feliratkozóval rendelkező jobboldali csatorna elkezdett foglalkozni az eddig jelentéktelen eléréssel rendelkező ellenzéki Youtuberrel? Mindenesetre, az látszik, hogy a választások után sem szűnik a verbális háború a két oldal influenszerei és celebjei között, gondolunk itt a Zshowtime videóira és az ezeket követő ellenoldali támadásokra is. 
A választásnak vége, az új kormány meg fog alakulni, az ellenzék valószínűleg újraépíti önmagát. A társadalom sajnos teljesen megosztott. El kellene fogadnunk, hogy vannak olyan emberek, nem kis számban, akiknek komoly csalódottságot éltek meg  az ellenzék óriási veresége kapcsán, de talán nem az az ideális út kedves Fair Right, hogy a vesztes félbe egy ilyen szarkasztikus videóval még bele is rúgunk, legalábbis az igazi győztesek nem tesznek ilyet! 
A videolista.hu - ahogy eddig is - mindkét oldal videóit megjeleníti a portálon, ime a Fair Right videója:

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=CNpARFiqiwg