2023. március 30., csütörtök
Zalán névnapja

Top 10 betiltott kutyafajta a világon

2022-05-10 21:09 | Nézettség: 509
Mindenki hallotta már azt a mondást, miszerint a kutya az ember legjobb barátja. Ez így általánosságban igaz is, azonban vannak olyan kutyafajták, amiknek az esetében ez a barátság törvényileg tiltva van. Sem tartani, sem importálni, sem kereskedni, abszolút semmit nem lehet velük, arra tekintettel, hogy túl veszélyesek lehetnek. Sőt lehet, hogy éppen a te kutyusod is közéjük tartozik? Persze esetenként tényleg akár a legnagyobb kutyákról is szó lehet, de fontos megjegyezni, hogy önmagában egyetlen kutyus sem agresszív terminátornak születik, rengeteg múlik a gazdákon, akik a megfelelő felügyelet és tanítás mellett még a legmakacsabb kutyát is kézben tudják tartani. A toplistát nézve tehát ne a kutyákat utáld, vagy támadd kommentekben, hanem inkább azokat a gazdikat, akik nem néztek utána előre az új házikedvencük személyiségének, jellemzőinek, emiatt pedig nem a megfelelő bánásmódot biztosították számukra!

Léteznek ugyanis olyan fajták a kutyák között (ráadásul a legismertebb és elterjedtebb fajtákat is ideértve), amelyeket bizonyos országokban teljesen kitiltottak.

 Ne a kutyákat utáld, vagy támadd, hanem inkább azokat a gazdikat, akik nem néztek utána előre az új házikedvencük személyiségének, jellemzőinek, emiatt pedig nem a megfelelő bánásmódot biztosították számukra!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=-QycoVd8H7M