2023. május 30., kedd
Zsanett, Janka névnapja

Top Gun: Maverick - új, magyar nyelvű előzetes

2022-05-30 15:18 | Nézettség: 416
Az új Top Gun az első Tom Cruise-film, ami több mint 100 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén A Paramount Pictures adatai szerint a film világszerte 248 millió dollárt hozott. „Ezek az eredmények nevetségesen, rendkívül fantasztikusak” – mondta Chris Aronson, a Paramount hazai forgalmazásért felelős elnöke.

Amerikai haditengerészet pilótájának, Pete „Maverick” Mitchellnek 36 év után folytatódó története az észak-amerikai mozikban az első 3 nap alatt 124 millió dollárt hozott a jegyeladásokkal.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=5IukwCr4p_Y

Top Gun: Maverick/Paramount Pictures
Az eddigi nyitóhétvége-csúcstartó Tom Cruise-film a 2005-ös Világok harca volt, Steven Spielberg sci-fi-je 64 millió dollárt kaszált 3 nap alatt. Az 59 éves Cruise mostani filmje a Covid-korszak filmjei közül a negyedik legjobb nyitással büszkélkedhet, a Pókember: Nincs hazaút, a Doctor Strange az őrület multiverzumában és az új Batman mögött.

A Paramount Pictures adatai szerint a film világszerte 248 millió dollárt hozott. „Ezek az eredmények nevetségesen, rendkívül fantasztikusak” – mondta Chris Aronson, a Paramount hazai forgalmazásért felelős elnöke.