2024. július 20., szombat
Illés névnapja

VIDEÓ a Katasztrófavédelemtől: Tragikus baleset az Árpád hídon: három halott és több sérült

2024-07-04 08:37 | Nézettség: 281
Késő este Budapesten, az Árpád hídon súlyos baleset történt, amikor egy ellopott taxi a forgalommal szemben haladva két autóval ütközött. Az ütközés következtében három ember életét vesztette, és több sérült is van.

Késő este súlyos baleset történt Budapesten, az Árpád hídon: három ember meghalt, és több megsérült, amikor egy, a forgalommal szemben közlekedő kocsi két másiknak frontálisan nekiütközött.

halálos baleset budapest

A rendőrség akkor egyéb részleteket nem árult el a történtekről.

Csütörtök reggel arról számoltak be, hogy a balesetet bűnügy előzhette meg: a hídra szemből felhajtó taxit nem sokkal korábban ellopták.

A két forrás – rendőrség által meg nem erősített – értesülései egybecsengenek. Eszerint egy férfi az Árpád híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette egy nő taxiját, és a forgalommal szemben hajtva menekült el. A hídon összeütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, és amelybe emiatt hátulról belerohant egy mögötte érkező másik taxi.

Az értesülések szerint a roncsokba szinte mindenki beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket. A feltételezett taxirabló és az Ignisben ülő férfi és nő halt meg, további négy ember megsérült.

baeset árpád híd halál

Egy gépjármű, amely a forgalommal szemben hajtott fel a hídra, két másik autóval ütközött össze.

Késő este Budapesten, az Árpád hídon súlyos baleset történt, amely során három ember életét vesztette és többen megsérültek, amikor egy autó szembe haladt a forgalommal és frontálisan ütközött két másik járművel.

Csütörtök reggel azonban kiderült, hogy a baleset egy bűncselekmény következménye lehetett: a forgalommal szemben haladó taxit röviddel korábban ellopták.

A két forrás - a rendőrség által még meg nem erősített - információi szerint az Árpád híd budai hídfőjénél egy férfi erőszakkal eltulajdonított egy női taxistól egy autót, majd a forgalommal szemben hajtva próbált elmenekülni. A hídon ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely az ütközés következtében megpördült, és egy mögötte haladó másik taxi hátulról belerohant.

A beszámolók szerint a baleset következtében szinte mindenki beszorult a roncsokba, és a tűzoltók mentették ki őket. A feltételezett taxirabló, valamint a Suzuki Ignisben utazó férfi és nő életüket vesztették, további négy ember megsérült.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=aXIZ8OXNSQ4

 

tragius autóbaleset

 

Ismét ártatlanok áldozatok haltak meg az autóbalesetben Budapesten. Mi okozhatja ezeket a nagy autóbaleseteket? Miért okozzák a felelőtlen eberek ártatlan emberek tragikus halálát?

 

További videók a témában