2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Túl késő már felugrani a PEPE és WIF robogó vonatra? Akkor vess egy pillantást az új mémcoinra, a Rabbo-ra!

2024-05-21 09:37 | Nézettség: 128
Miközben a már jól ismert érmék, mint a PEPE és a WIF, a hírek középpontjába kerültek árfolyam-ingadozásaikkal, egy új kihívó lépett a színre: a Raboo Token (RABT). A Raboo előértékesítése több mint 1,4 millió dollárnyi befektetést vonzott, és néhány elemző akár 100-szoros növekedést is jósol az év végéig. De vajon a PEPE és a WIF volatilitása mellett érdemes-e most a Raboo-ba fektetni? Derítsük ki!

Pepe árfolyama szünetre készül? A békaérme rally-ja lelassul

A PEPE coin kezdetben követte az idei mémérmék trendjét. Értéke februárban szárnyalt a közösségi médiában keltett hírverés hatására, és elérte a közel $0,000015 tokenenkénti csúcsot, így az egyik legjobb kriptovalutává vált a 2024-es befektetésekhez.

A PEPE jelenleg körülbelül $0,00001076 értéken forog, és az utóbbi 7 nap teljesítménye alapján az árfolyam $0,000011-re is emelkedett. Bár még korai lenne biztosat mondani, a PEPE jelenlegi áremelkedése arra utalhat, hogy átlépi a korábbi legmagasabb értékét (ATH). Az érme jelenleg a szélesebb piac optimizmusával összhangban mozog, és valószínűleg megtartja bullish teljesítményét.

WIF korrekció a Binance bejelentés után

A Dogwifhat, amely korábban főként kisebb tőzsdéken volt forgalmazva, 40%-ot emelkedett a Binance bejelentése után 24 órán belül. Azóta az árfolyam enyhén visszaesett, jelenleg $2,69 körül mozog, ami az elmúlt napon 3,77%-os növekedést jelent. Ez a csökkenés annak ellenére történt, hogy a WIF még mindig több mint 10%-kal magasabban áll az egy héttel ezelőtti értékhez képest. A kereskedési volumen továbbra is jelentősen magasabb a Binance listázás előtti időszakhoz képest, ami a befektetők folyamatos érdeklődését jelzi.

A WIF közelmúltbeli teljesítménye újabb csavart hoz a "mémérmék háborújába". Az olyan jól ismert mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE), újból a figyelem középpontjába kerültek, miközben az új kihívók, mint a Raboo coin, is egyre nagyobb figyelmet kapnak. A befektetői verseny ebben a volatilis szektorban fokozódik.

Raboo előértékesítési tokenek vonzzák a korai befektetőket

Raboo kripto token ico

Ha részt szeretnél venni a mémérmék piacán, melyik érmébe érdemes most befektetni? Érdemes lehet megfontolni az új kihívót, a Raboo coint. Az elemzők robbanásszerű növekedést jósolnak, az előértékesítés során akár 233%-os emelkedést, és az indulás napján akár 100-szoros növekedést is. Ez az ambiciózus projekt célja, hogy a Raboo-t a piaci kapitalizáció szerinti top 20 kriptovaluta közé emelje, versenybe szállva olyan nagyágyúkkal, mint a PEPE. A Raboo továbbá a play-to-earn játékokkal és decentralizált alkalmazásokkal (dApps) való integrációra is összpontosít.

A platform emellett egy post-to-earn lehetőséget is kínál, ahol a felhasználók tartalmaik létrehozásával és megosztásával jövedelemre tehetnek szert. Ezek az integrációk potenciálisan valódi felhasználási eseteket biztosíthatnak a Raboo coin (RABT) számára, és lehetővé teszik a mémérmék rajongóinak, hogy tokenjutalmakat szerezzenek.

A Raboo egyik kulcsfontosságú megkülönböztetője az AI technológia integrációja. A generatív AI piac robbanásszerű növekedés előtt áll, a Bloomberg szakértői szerint 2022-ben 40 milliárd dollárról a következő évtizedben elképesztő 1,3 billió dollárra növekszik. Hasonlóképpen, az AI kripto szektor piaci kapitalizációja egy hónap alatt több mint megduplázódott a Cryptoslate adatai szerint.

Összefoglalás

A Pepe és a WIF az elmúlt hónapokban drámai növekedést mutatott, ami arra ösztönözte a befektetőket, hogy hasonló potenciállal rendelkező mémérmét keressenek. Szerencsére, a Raboo AI integrációjára és valódi felhasználási esetekre való fókuszálása fordulópontot jelenthet a mémérmék piacán. A projekt még fiatal, de az előértékesítés során jelentős figyelmet keltett, ahol a tokenek jelenleg kedvező áron érhetők el.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésében ITT.

Telegram: RabootokenPortal

Twitter: Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: