2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

Világsztárok meglepő civil szakmái

2023-02-02 08:16 | Nézettség: 233
A világsztárokat nehéz más szerepben elképzelni, azonban akadnak köztük többen is, akik bizony civil szakmát is szereztek, vagy éppen más foglalkozással keresték a kenyerüket hírnevük előtt. Ma hoztunk nektek egy videolistát, ahol lerántjuk a leplet közismert sztárok előéletéről. Világsztárok teljesen hétköznapi szakmái.

Mielőtt világsztárok lettek a filmcsillagok is egyszerű munkákával keresték a kenyerüket, mint például építőipari munkás, eladó, heggesztő, gyári munkás, felszolgáló, erotikus fotómodell, biztonsági őr, ingatlanügynök, asztalos, kőműves, rendezvényszervező, tollakat áruló ügynök, masszázsterapeuta, benzinkutas, testnevelő, bohóc, pénzbehajtó, forgatókönyvíró, elektrotechnikus.  

Mint látni fogjuk egy két kivétellel nem "agysebészek"!

Vannak olyanok, akik még az érettséit sem tudták megszerezni. Ennek ellenére hittek magukban és szerencséjükben ezek a világ közönségét azóta meghódító színészek és eljutottak a világhírnévig.

Van egy kivétel a hírességek között, aki karrierje előtt már rendelkezett diplomával és akinek az IQ-ja magasan az átlag feletti!

Kitalálod, hogy ki az?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=PrEIDU0IV6Y