2024. július 20., szombat
Illés névnapja

1 Trillió $SHIB Bálna Átutalás a Binance-hez Jelzi a Befektetői Lehetőséget: A Legjobb Mém Coinok a Közelgő Altcoin Rallyhoz

2024-06-28 07:38 | Nézettség: 153
A mém coin piac sajátossága néha abban rejlik, hogy mennyi pénzt vonnak be és ki, megingatva a bullish és bearish hangulat közötti egyensúlyt.

Angry pepe fork

Az altcoin piac jelenlegi korrekciója közepette a Binance 1,088 trillió Shiba Inu tokent fogadott egy bálna befektetőtől. Ez egy közelgő eladási hullámot jelezhet, ami lefelé nyomhatja a Shiba Inu árát. Ugyanakkor a ChatGPT véleménye szerint az ilyen jelentős aktivitás a nagy bálnák részéről több figyelmet vonhat SHIB-re, potenciálisan több befektetőt vonzva.

Ezenkívül az ilyen jellegű felhalmozás a jelenlegi piaci konszolidáció során stratégiai vásárlásra utal, ami szintén egy potenciális helyreállítást vagy emelkedő trendet jelezhet a SHIB értékében. A legtöbb iparági szakértő ezt a jelenlegi piaci fázist tökéletes belépési pontnak festi le, és miközben folyik a legjobb kriptók keresése, amelyeket most érdemes megvenni, ezek a mém coinok kimagasló növekedési potenciált mutatnak az idei évre. Olvass tovább, hogy megtudd!

A Legjobb Mém Coinok, Amelyeket Most Érdemes Megvenni A Hatalmas Nyereségért, Amikor Az Altcoinok Felépülnek

Egy közelmúltbeli X posztban a vezető elemző, Michael van de Poppe már utalt arra, hogy az altcoinok jelenlegi esése közeledik a végéhez, hozzátéve, hogy egy piaci váltás várható. Ahhoz, hogy kihasználjuk a közelgő kriptós hullámot, érdemes megfontolni ezeket a mém coinokat, amelyek hatalmas potenciált mutatnak Q3/Q4-re.

  • Angry Pepe Fork (APORK): a legújabb áttörő mém coin a Solana hálózaton, egyedi kereseti stílussal, és várhatóan meghaladja a többi Solana alapú mém coint.
  • Shiba Inu (SHIB): egy innovatív mém coin, amely arra készül, hogy átalakítsa a kripto piacot erős közösségével és széles körű elfogadásával, várhatóan túlszárnyalva a többi mém coint.
  • Pepe (PEPE): egy vezető mém coin, amely vonzza a figyelmet virális vonzereje és növekvő felhasználói bázisa miatt, és kész dominálni a mém coin piacon.
  • dogwifhat (WIF): egyedi márkájával és erős közösségi támogatásával a dogwifhat egy impozáns mém coin, amely készen áll, hogy túlszárnyalja a többi mém coint.
  • Bonk (BONK): az egyik legújabb és legjobban teljesítő mém coin, amely kulcsfontosságú likviditást és elkötelezettséget biztosít a Solana ökoszisztémában.

Az 5 Legpotenciálisabb Mém Coin Felfedezése Jelenleg

Áttekintettük az 5 legjobb kriptót a kripto piacon. A tisztább megértés érdekében mélyedjünk el potenciáljukban és a piac legújabb trendjeiben, kezdve az újonnan indított előértékesítési tokennel, az Angry Pepe Fork (APORK) coin-nal.

1. Angry Pepe Fork (APORK) Potenciálisan Túlragyoghatja A Mém Coin Terepet Q4-Re.

A Solana hálózaton újonnan indított Angry Pepe Fork (APORK) úgy tűnik, mint a mém coin, amely a legnagyobb értékű Solana alapú mém coin lehet egyszerű megközelítésével. Az Angry Pepe Fork fő célja, hogy meghódítsa a kevésbé izgalmas vagy stagnáló mém coinokat, felhasználókat ösztönözve, hogy egyesítsék erőiket ezen mém coinok megszüntetése érdekében egy „Conquer to Earn” ösztönző mechanizmussal. Ez izgalomba hozta a piacot, mivel az Angry Pepe Fork az egyik legjobb új mém coinként kapott figyelmet.

Ezzel a MemeFi megközelítéssel az Angry Pepe Fork arra készül, hogy dominálja a DeFi piacot, mivel egy staking dApp is rendelkezésre áll a felhasználók számára, hogy növeljék befektetésüket. Az Angry Pepe Fork staking mechanizmusában, minél hosszabb ideig vannak zárolva a tokenek (akár 30, 60 vagy 90 nap), annál magasabb a potenciális APY. Ezenkívül a token értéke és az APY növekszik, amikor a platform túlszárnyalja a többi mém coint.

Az Angry Pepe Fork natív tokenje, az $APORK jelenleg 0,014 dollár az első előértékesítési szakaszban. Azonban a szakértők előrejelzése szerint az előértékesítés végére potenciálisan 200%-os növekedést mutathat, és több mint 350%-ot, amikor a platformot CEX és DEX platformokon jegyzik, figyelembe véve a potenciális elfogadást és az erős közösségi kereseti ösztönzőt, amely jelentős és gyors növekedést válthat ki.

Továbbá, az Angry Pepe Fork eddig több mint 172 000 dollárt gyűjtött előértékesítésében, de figyelembe véve az érdekes tulajdonságait, ez a mém coin potenciálisan akár 1 millió dollár előértékesítési bevételt is hozhat a következő hetekben. Sőt, potenciálja a mém coin piacon magas; 1,9 milliárdos korlátozott kínálatával az Angry Pepe Fork szándéka a szűkösség létrehozása. Míg ez a lépés tovább ösztönözheti az értéknövekedést a növekvő kereslet közepette, hasonlítható a Bitcoin kezdeti időszakához.

2. A Jelentős $SHIB Eladás Ellenére a Shiba Inu Token Még Mindig Képes Befektetőket Vonzzani.

Néhány napja két nagy kripto bálna összesen 25,95 millió dollár értékű Shiba Inu (SHIB) tokent helyezett el a Binance-en belül 14 órán belül. Azonban a legmeglepőbb az volt, hogy egyikük 1,088 trillió Shiba Inu tokent, értékben 18,12 millió dollárt utalt át. Ez a stratégiai felhalmozás a 2023 végi piaci mélypont során 8 millió dolláros nyereséget eredményezett.

A jelentős eladás ellenére a Shiba Inu token még mindig erős potenciállal bír befektetők vonzására az idei évben. Emellett a bálna nyereséges lépése megmutatja a Shiba Inu token magas hozamának képességét, megerősítve életképességét. Ahogy az altcoin piac helyreáll, a Shiba Inu megalapozott közössége és korábbi teljesítménye az egyik legjobb mém kriptóvá teszi, amelyet érdemes megvásárolni.

3. A Pepe Token Helyreállási Jeleket Mutat a Jelenlegi Konszolidáció Közepette.

A Pepe (PEPE) coin, amely a harmadik legértékesebb mém coin a Dogecoin és Shiba Inu mellett, az egyik legmagasabb hozamot produkáló mém coinként tartják számon eddig. Az év eleje óta a Pepe coin több mint 640%-kal növekedett, és jelentős befektetési érdeklődést vonzott, mivel piaci kapitalizációja 6 milliárd dolláros csúcsot ért el, meghaladva a Polygon hálózatot.

Az elmúlt héten a Pepe folyamatosan pozitív állapotban tartotta piaci kapitalizációját és kereskedési volumenét, mindkettő legalább 10-20%-kal növekedett naponta. Bár ára csökkent az idei legmagasabb csúcsától, a szakértők előrejelzik, hogy a Pepe kihasználhatja az idei kriptó hullámot.

4. A dogwifhat Ártrendje Tökéletes Belépési Pontot Mutat; A Szakértők Nagy Helyreállítást Jósolnak.

Miután elérte minden idők legmagasabb pontját körülbelül két hónappal ezelőtt, a dogwifhat (WIF) token fokozatos csökkenésnek indult, amely több mint egy hétig tartott. Míg a dogwifhat ára 60%-kal csökkent a legmagasabb pontjától, a szakértők úgy vélik, hogy valószínűleg lenyűgöző módon helyreáll, magas népszerűsége és magas bullish hangulata miatt.

A következő altcoin piaci hullám során, miközben a Solana hálózat és ára növekedést vonz, a Solana alapú mém coinok várhatóan jelentős emelkedést fognak tapasztalni. A dogwifhat token jelenleg a legértékesebb Solana mém coin a piacon, jelezve potenciálját az egyik legnagyobb mém coin nyereség elérésére az idén.

5. A Bonk Ár Hirtelen Bullish Trendet Mutat Egy Durva Csökkenés Után.

Az elmúlt hónapban a Bonk (BONK) ára meredeken csökkent. Miután az elmúlt hetekben harcolt a bearish nyomással, a Bonk coin végre helyreállási jeleket mutatott, mivel a token kevesebb mint egy nap alatt több mint 15%-kal emelkedett. És miután bullish jelet adott, a Bonk elkezdett magas kereskedési volument és piaci kapitalizációs növekedést vonzani.

A Bonk coin már három ATH-t ért el az idén, azonban a Bitcoin által befolyásolt közelgő altcoin hullámmal a Bonk biztosan kihasználja majd, és az egyik legjobb kriptóvá válik, amelyet érdemes megvenni a Solana hálózat népszerűsége miatt.

Az Angry Pepe Fork Lát 10x Növekedést Az Első Héten A Piacra Lépés Után?

A potenciál abszolút magas. Az Angry Pepe Fork már most is vonzza a felhasználókat még az előértékesítés során is, amit élő staking dApp-ja biztosít. A végső bevezetés után az Angry Pepe Fork jegyzések és a szélesebb közönség elérése potenciálisan 10x növekedést eredményezhet a token számára.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogassa meg az Angry Pepe Fork Előértékesítést Itt

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása: