2024. július 20., szombat
Illés névnapja

100x-os Potenciállal Az Angry Pepe Fork A Top Altcoinok Előtt Jár, Mint A Solana És Toncoin

2024-06-25 07:00 | Nézettség: 141
Az éppen megjelent Angry Pepe Fork igazi játékváltóvá válik az altcoin piacon az éppen zajló előértékesítés során, lenyűgöző 100x növekedési potenciállal, mivel a szakértők szerint a token értéke várhatóan ennyivel fog megugrani a tőzsdei bevezetés után.

Ez a kreatív altcoin, amely elrugaszkodik és megkülönbözteti magát olyan top altcoinoktól, mint a Solana és Toncoin, olyan egyedi jellemzőkkel bír, mint az erős közösségi támogatás és a megfontolt fejlesztések. Nézzük meg közelebbről.

Angry Pepe Fork (APORK) Az Egyik Legjobb Altcoin, Amely A Portfóliódban Kell, Hogy Legyen

Angry pepe

Figyelembe véve a hatalmas kitörés lehetőségét bármelyik pillanatban, a kriptovaluta közösség általánosan áremelkedésre számít hamarosan. Eközben az Angry Pepe Fork azon altcoinok egyike, amelyekről a piaci megfigyelők úgy vélik, hogy vezetni fogják ezt az értéknövekedést. A szakértők az APORK-t az egyik legjobb altcoinnak tekintik befektetésre, így azoknak, akik lemaradtak az eredeti Pepe coinokról, második esélyt adva.

Tekintettel az APORK növekedési potenciáljára, a token, amely jelenleg az első előértékesítési szakaszban van, viszonylag alacsony, 0,014 dolláros áron kapható. Eközben az elemzői előrejelzések szerint az APORK ebben a hónapban 200%-kal növekedhet, és akár 100x-ra is megnőhet a projekt tőzsdei bevezetését követően. Mivel csak 1,9 milliárd token áll rendelkezésre, az eszköz viszonylag szűkös, ami növelheti annak értékét. Emiatt a szakértők azt javasolják, hogy most szerezzék be az APORK tokeneket.

Az Angry Pepe Fork célja az összes zombi mémcoin meghódítása az APORK sereg segítségével, köszönhetően a "Conquer to Earn" funkciónak. Ahogy az APORK sereg egyre több zombi mémcoint hódít meg, úgy nő az APY-jük. Emellett az Angry Pepe Fork már az előértékesítés kezdetétől fogva rendelkezik egy staking funkcióval, ami még érdekesebbé teszi.

Attól függően, hogy a token tulajdonosai mennyi ideig stakelnek, további APORK tokeneket keresnek a staking platformon keresztül. Három zárási időszak áll rendelkezésre: Akik csak egy bepillantást szeretnének, azoknak elérhető egy 30 napos zárási időszak. Azoknak, akik már tapasztalt kampányozók és értéket keresnek a pénzükért, elérhető egy 60 napos zárási időszak.

Végül pedig elérhető egy 90 napos zárási időszak azoknak a tábornokoknak és veteránoknak, akik készek vezetni és sok pénzt keresni. Eközben az APORK előértékesítés már több mint 163 000 dollár bevételt hozott, és az elemzők azt várják, hogy ez az érték a következő hónapban eléri az 1 millió dollárt. Továbbá egy megbízható harmadik fél, a SOLIDProof, auditálta az okosszerződést. Nem szeretnél lemaradni az APORK előértékesítésről, mielőtt a tokenek elfogynak.

Solana Ár Előrejelzés

2024 július 21-én a Solana ára várhatóan 15,86%-kal emelkedik és eléri a 152,88 dollárt a jelenlegi Solana ár előrejelzés alapján. Emellett a technikai mutatók szerint a jelenlegi hangulat bearish. Az elmúlt 30 napban a Solana 10/30 (33%) zöld napot és 7,50%-os árfolyam árfolyam-ingadozást mutatott.

Eközben a Solana éves minimum ár előrejelzése 2025-re 129,14 dollár, a Solana múltbeli áringadozásai és a BTC felezési ciklusai alapján. Várhatóan a Solana az elkövetkező évben akár 379,83 dollárba is kerülhet. Jelenleg a Solana várható árfolyama 2025-ben az alsó határértéken 129,14 dollár, a felső határértéken pedig 379,83 dollár. Ha a Solana eléri a magasabb árfolyami célt, a Solana értéke 189,33%-kal növekedhet a jelenlegi árhoz képest 2025-re.

Toncoin Ár Előrejelzés

Egy friss becslés szerint a Toncoin ára 227,86%-kal fog emelkedni, és eléri a 23,43 dollárt 2024. július harmadik hetére. Emellett a technikai mutatók szerint a hangulat jelenleg semleges. Az elmúlt 30 napban a Toncoin 30-ból 15 (vagy 50%) zöld napot és 7,81%-os árfolyam-ingadozást mutatott. A Toncoin ár előrejelzés szerint ez kedvező idő a Toncoin vásárlására.

Eközben a Toncoin éves minimum ár előrejelzése 2025-re 7,15 dollár a múltbeli áringadozások és a BTC felezési ciklusok alapján. Eközben várható, hogy a Toncoin ára a következő évre 33,75 dollárra emelkedik. Jelenleg a Toncoin várható árfolyama 2025-ben az alsó határértéken 7,15 dollár, a felső határértéken pedig 33,75 dollár. Ha a Toncoin eléri a magasabb árfolyami célt, a Toncoin értéke 375,39%-kal növekedhet a jelenlegi értékéhez képest 2025-re.

Összegzés

Egy lenyűgöző 100x növekedési potenciál tette az Angry Pepe Fork-ot az egyik legjobb altcoinnak, amelybe most érdemes befektetni, mivel a kriptovaluta piac készül egy lehetséges kitörésre. Emellett az erős közösségi támogatás, a "Conquer to Earn" funkcióhoz hasonló élvonalbeli jellemzők és a jövedelmező előértékesítés segítik az APORK-t, hogy nagyon gyorsan kiemelkedjen az olyan ismert altcoinok közül, mint a Toncoin és Solana.

Azok számára, akik jelentős hozamokat keresnek, az APORK vonzó befektetés a viszonylag alacsony, 0,014 dolláros előértékesítési ár és az 1,9 milliárd tokenes korlátozott kínálat miatt.

Látogasson El Az Angry Pepe Fork Előértékesítésére

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: