2024. július 27., szombat
Olga névnapja

2023. februári altcoin őrület kiemeli a Meme Moguls (MGLS) előértékesítési sikerét a Polygon (MATIC) és a Chainlink (LINK) segítségével

2024-02-20 07:53 | Nézettség: 218
Itt három érdekes altcoint vizsgálunk meg, amelyek innovatív megoldásokat kínálnak a kriptoipar számára, a Meme Moguls-t, a Polygont és a Chainlink-et, a hozzájuk illő bullish árral.

Meme Moguls

Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni ezekről a projektekről; az egyik új és még mindig eladó, a másik kettő pedig jobban bevált.

A Meme Moguls egy fontos oktatási projektet hoz a kriptokereskedők számára

Sok mémimádó létezik, és végtelen Telegram- és Discord-csevegés a kereskedők számára, hogy összejöjjenek, és megosszák az alfát. Olyan sok, hogy az embereknek nehéz lehet tudni, hová menjenek, hogy jó kapcsolatokat találjanak, és kiszűrjék a zajt, a shillereket, a csalókat és a spammereket.

Emellett sok olyan ember, aki a kriptoval foglalkozik, még nem ismeri a kereskedés alapjait, vagy szeretne fejlődni, de nincs rá ideje vagy akarata. Itt jön a képbe a Meme Moguls .

A hét szakaszból álló előértékesítés ötödik szakaszában lévő projekt célja, hogy szórakoztatóvá tegye a kereskedés elsajátítását, szimulálva azt egy kereskedési játékban, és gyűjthető NFT mémeket és avatárokat ad hozzá, hogy szórakoztatóbbá tegye. A tapasztalt emberek versenyezhetnek a nyereményekért és a ranglista első helyéért, míg az újoncok kísérletezéssel, másolással kereskedhetnek és más kereskedőkkel beszélgethetnek.

Ily módon a Meme Moguls egyesíti a mémek szerelmeseit, a játékosokat és a kereskedőket. Ez egy nagyon jövedelmező piac lehet, és a projekt ökoszisztémája és tokenomikája ígéretesnek tűnik.

Az MGLS 0,0019 dollárról 0,0036 dollárra nőtt az előértékesítés novemberi kezdete óta.

Innovatív sokszög az összekapcsolt jövő érdekében

A Polygon a közelmúltban jelentős előrelépést mutatott be a zökkenőmentesebb és gyorsabb blokklánc-ökoszisztémák főtervében.  

A Polygon csapata a Toposware-rel együttműködve nemrégiben kifejlesztett egy „Type 1 prover”-et, amely lehetővé teszi, hogy bármely EVM (Ethereum Virtual Machine) kompatibilis lánc csatlakozzon a Polygon's Layer-2-hez. Ez azt jelenti, hogy mostantól bármelyik EVM-lánc nulla tudásbiztos lánczá válhat. Az Ethereum megalkotója és legendája, Vitalik Buterin az 1-es típust a hiányzó összetevőnek nevezte ahhoz, hogy a 2-es rétegek olyan erősek legyenek, mint az Ethereumhoz hasonló 1-es rétegek.

A Polygon megosztott egy „Aggregációs réteget” vagy „AggLayert”, amely segít összekeverni a moduláris blokkláncok és az olyan monolitikus láncok legjobb darabjait, mint az Ethereum, mielőtt a shardingot megvalósította. Az ötlet egy „láncok hálója”, ahol a fejlesztők decentralizált alkalmazásokat hozhatnak létre, kihasználva a skálázhatóságot és az egyesített likviditást a láncokon keresztül. Bármelyik lánc, amely az 1-es típusú prover-t alkalmazza, csatlakozhat, és a Manta, az Immutable és a Canto néhány olyan blokklánc, amely már ezt tervezi.

Miért lehetséges ez a Polygon esetében? Ez annak köszönhető, hogy mélyen belemerültek a nulla tudású kriptográfiába, mivel a Polygon ZKevm-en és a Polygon Miden-en, valamint a Polygon Chain Development Kit-en (CDK) dolgoztak, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy saját ZK 2. rétegű láncot építsenek. Míg más csapatok a csak moduláris jövő felé száguldanak, a Polygon a legjobb biteket kinyeri egy összekapcsolt blokklánc rendszerbe.

 Ha a Polygon meg tudja oldani, akkor Buterin álma az Ethereum méretezéséről végre felrepülhet. A tervek szerint a dApps exponenciálisan gyorsabban és olcsóbban futna, így a kriptográfia általánossá válhat.

A MATIC jegyzése a cikk írásakor 0,88 dolláron áll, és valószínűleg hamarosan eléri decemberi 1 dolláros csúcsát.

Chainlink CCIP – a Holdig és azon túl?

A Chainlink az elmúlt évben 200%-ot meghaladó mértékben emelkedett. A projekt, amely az orákulumok orákulumaként indult, a Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) bejelentésével jelentősen kibővítette funkcionalitását. 

Az orákulumok fontosak, mivel külső áradatokat szolgáltatnak a blokkláncnak, és az orákulumok jószága segít megelőzni a feltöréseket és a visszaéléseket, ha mondjuk az egyik orákulum pontatlan árat kezd jelenteni. A Chainlink rést látott a piacon, és újításokat készített, hogy megoldást találjon.

És mi több, ezt tették a CCIP-vel – felismerve, hogy végtelenül új blokkláncok jönnek létre. Ezért a láncok közötti funkcionalitás elengedhetetlen a projektek zökkenőmentes lebonyolításához, és számos funkció lehetővé tételéhez a jövőben, például a Real World Assets tokenizálásához. A Polygonhoz hasonlóan ők is a széttöredezett piac egyesítésére törekszenek.

Mától az ár átlépte a lélektani 20 dolláros határt, amire 2022 januárja óta nem volt példa. Ezt a projektet érdemes figyelni.

Látogassa meg a Meme Moguls weboldalát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában