2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A Pyth Network (PYTH) és az Immutable (IMX) piacán lévő feszültség miatt a befektetők a Meme Moguls-hoz (MGLS) fordulnak nagyobb nyereség reményében

2024-02-19 07:56 | Nézettség: 178
A Bitcoin következő felezése várhatóan 2024 áprilisában következik be, és a felezést körülvevő aura már hónapokkal az esemény előtt érezhető.

meme moguls

Mivel számos kriptovaluta felfelé ívelő tendenciákat mutat, és az okos befektetők stratégiai pozíciókat hajtanak végre, úgy tűnik, a bikapiac készen áll a fellendülésre. A Pyth Network (PYTH) és az Immutable (IMX) bullish rally egyaránt azt tükrözi, hogy mire számíthatunk a bikafutásban. A befektetők azonban inkább a Meme Moguls (MGLS) iránt érdeklődnek, és a projektet az egyik legjobb mémérmének tartják, amelyet most megvásárolhat, a hamarosan megjelenő bikapiac előtt. További részletek alább. 

A befektetők az utolsó pillanatban tesznek erőfeszítéseket a mémmogulok (MGLS) felhalmozására, mivel az előértékesítés két hét múlva véget ér 

Bár a Pyth Network és az Immutable emelkedő tendenciát tapasztal, az elemzők úgy vélik, hogy a következő bikapiacon a megtérülésük alacsonyabb lesz a Meme Mogulshoz képest . A Meme Moguls platform óriási figyelmet keltett a befektetők körében, mivel az MGLS-t jelenleg a piac egyik legjobb mémérméjének választották.

A mém érmeprojekt arra tanítja a befektetőket, hogy legfelső szintű kereskedőkké váljanak, miközben olyan nagyszerű befektetők nyomdokaiba lépnek, mint Elon Musk és Warren Buffett. A tréning játékok formájában zajlik, és a befektetők 100 000 dollár virtuális készpénzt kapnak, amelyet a játék során megszerzett tudás felhasználásával készpénzre váltható hozammá alakítanak. A Meme Moguls azon az úton halad, hogy 2,5 millió dollárt gyűjtsön az előértékesítésből, és ez a szám még az előértékesítés február 28-i lejárta előtt emelkedhet. 

A Meme Moguls minden értékesítés előtti szakaszban 10 000 dollár értékű MGLS tokeneket oszt ki a felhasználóknak. A nyeréshez a felhasználóknak epikus kihívásokat és küldetéseket kell teljesíteniük a Zealy-n. A Meme Moguls játékok tesztfázisa március 11-én indul. A projekt jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában tart, és a platform ERC20 tokenjét, az MGLS-t mindössze 0,0036 dollárért adják el. Közel 4000 felhasználó csatlakozott a folyamatban lévő előértékesítéshez, a korai befektetők pedig 90% feletti megtérülést értek el.  

A befektetők 30%-os befizetési bónuszt kaphatnak a token megvásárlásával. Eközben a megmaradt, meg nem vásárolt zsetonokat jutalomként újra elosztják a szerencsés nyertesek között, míg a felesleges zsetonokat egy nagyszabású eseményen elégetik, hogy stabilizálják a forgalomban lévő tokenek árát. Mivel a memecoin bika piaca hamarosan megjelenik, az elemzők az MGLS-t választották az egyik legjobb mémérmének, amelyet most megvásárolhat a hosszú és rövid távú nyereség érdekében. 

 

Az elemzők még nagyobb lendületet jósolnak a Pyth Network (PYTH) számára a Bitcoin felére csökkentése előtt

A Pyth Network (PYTH) 2023 novemberében szenzációsan lépett be a kriptopiacra, miközben sok befektetőt vonzott a folyamat során. A tavalyi év emelkedő teljesítménye 2024-re is áthúzódott, a Pyth Network csaknem 90%-kal nőtt az elmúlt hónapban.  

Az elmúlt hét 32% -os növekedése azt jelenti, hogy a Pyth Network minden idők új csúcsára, 0,6834 dollárra emelkedett. A felezés előtt a token kulcsfontosságú mutatói mind a bullish minta szerint trendben vannak. Ennek megfelelően az elemzők azt jósolják, hogy a Pyth Network ára eléri az 1 dollárt a következő hónapokban. 

Az Immutable (IMX) megmászhatja a 4 dolláros küszöböt, ha az aktuális pályát megtartják

Az elmúlt 30 napban az Immutable (IMX) árfolyama 57%-ot emelkedett, és a heti grafikonok is 41%-os növekedést mutatnak a CoinMarketCap adatai szerint . Úgy tűnik, hogy az Immutable jövője fényesnek tűnik, az ár a 200-as exponenciális mozgóátlag (EMA) felett van.

Eközben az Immutable kripto a következő 3,36 dolláros ellenállási szintre néz, miután 3,2 dollárnál talált támogatást. Ebből az ellenállási zónából való kitörés az Immutable árat 4 dollár fölé emelheti. 

Tudjon meg többet a $MGLS előértékesítésről itt:

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában