2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A legjobban megfontolandó kriptográfia: Shiba Inu, Meme Moguls (MGLS) és Polygon a piaci trendek alapján

2024-02-17 09:04 | Nézettség: 209
Ahogy a kriptovaluta piac fellendül, három projekt is felkeltette a szakértők figyelmét.

siba

Ezek a Shiba Inu, a Meme Moguls és a Polygon. A Meme Moguls és a Shiba Inu várhatóan az elkövetkező hetekben összejön, míg a Polygon értéke növekedhet, ha vissza tudja építeni lendületét. 

A Crypto Whale 1 billió dollárnyi Shiba Inu tokent halmoz fel

Az elmúlt 24 órában egy Shiba Inu befektető a SHIB „trilliomosává” vált. Az Etherscan adatai szerint egy Shiba Inu bálna 1,14 billió SHIB tokent halmozott fel, ami a becslések szerint 10,66 millió dollárt ér a cikk írásakor. 

A kriptotárca korábban több mint 900 milliárd dolláros SHIB tokent tartalmazott, bár a Binance 200 milliárd SHIB-átutalása túllépte az 1 billió dolláros küszöböt. 

Ez a hír hullámokat keltett az egész Shiba Inu ökoszisztémában, és a Shiba Inu ára 1,35%-kal nőtt az elmúlt 24 órában. A Shiba Inu most 0,00000933 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig 5,5 milliárd dollár. 

Visszanyerheti lendületét a sokszög?

2021-ben a Polygon (MATIC) az egyik legjobb altcoin volt. Minden idők csúcsát, 2,92 dollárt ért el, és olyan projektekhez hasonlították, mint a Solana. A Polygon azonban a legutóbbi bikafutás óta jelentős összeomlásokkal néz szembe. A MATIC 71,15%-ot esett vissza történelmi csúcsához képest, és most a Polygon eladási nyomással kell szembenéznie, mivel a titkosító bálnák elvesztik a projektbe vetett bizalmukat. 

A bizalom csökkenésével rekord mennyiségű MATIC tokenek adnak el a tőzsdéken, és a Polygon kiesett a kereskedési volumen alapján rangsorolt ​​20 legjobb kriptovaluta közül. Ez a visszaesés azt sugallja, hogy a befektetők immár bullish kilátásaik vannak a Polygon felé, ami korlátozhatja a növekedést.

A Polygon azonban lassan újjáépíti lendületét. Az elmúlt hónapban a MATIC értéke 6,78%-kal nőtt, a Polygon napi kereskedési volumene pedig 11%-kal nőtt az elmúlt 24 órában. Ha a Polygon befektetői kihasználják ezt a lendületet, a Polygon 1 dollárra térhet vissza a következő crypto bull run során. 

Fogy az idő a Meme Moguls előértékesítésére 

A nagysikerű Meme Moguls előértékesítés február 28-án ér véget. A 90%-os megtérülést követően a befektetők további áremelkedésekre készülnek a Meme Moguls Uniswap-on és számos más tőzsdén történő listázása után. 

Ez a nagyon várt esemény több ezer új befektetőt vonzott a Meme Moguls ökoszisztémába, amely gyorsan a piac egyik legtöbbet emlegetett projektjévé vált. 

A következő héten a Meme Moguls fejlesztői a játék előnézetében mutatják be hamarosan megjelenő játékuk különböző funkcióit. Ennek az előzetesnek a részeként a befektetők betekintést nyerhetnek a játék működésébe, a virtuális tőzsde működésébe és a különböző elérhető játékmódokba.

Március 11-én a Meme Moguls teszteli játékának első fázisát, ahol a befektetők először merülhetnek el az akcióban. A bevezetést követően a Meme Moguls tokenek ára várhatóan drámai mértékben emelkedik. 

A befektetők $MGLS tokeneket vásárolhatnak 0,0036 dollárért a Meme Mogus webhelyén. A szakértők azt jósolják, hogy a következő évben a $MGLS átlépheti a 0,19 dollárt, így a Meme Mogus 2024 egyik legjobban várt projektje lesz. 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

Látogassa meg a Meme Moguls oldalát | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában