2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

A Bitcoin (BTC) és a Maker (MKR) áttöri a főbb ellenállási szintjét, a KangaMoon (KANG) felforgatja a Memecoin piacot

2024-02-09 09:20 | Nézettség: 225
- Bitcoin is facing resistance but can surge as high as $71,373.32 by the end of 2024 - Marker has moved above the $1,900 support and can spike as high as $3,254.15 by the end of Q4 - KangaMoon is introducing a unique, community-driven approach and is making a mark in the Web3 space

bitcoin

A Bitcoin (BTC) hamarosan jelentős kiugrást tapasztalhat az értékében, a Maker (MKR) pedig bullish-t mutatott be a grafikonokon. Miközben mindkét altcoin lendületet ad, a KangaMoon (KANG) blokklánc ICO egyedülálló, közösségvezérelt megközelítésével felkeltette a kriptopiac figyelmét. Ma feltárjuk az egyes kriptovaluták jövőbeli árpotenciálját, és meghatározzuk, hogy mekkora emelkedést tudnak elérni.

A Bitcoin (BTC) arccal szembeni ellenállása 42 900 dollár – az ár eléri a 71 373,32 dollárt

A Bitcoin (BTC) most rövid távú hanyatlás előtt áll, mivel értéke megugrott egy kulcsfontosságú támogató régiótól, így a 100 napos EMA-nál maradt. Ennek ellenére a Bitcoin árfolyama most egy bullish visszakövetésbe kezd, és ha sikeres, a kripto visszaszerezheti éves csúcsát 48 000 dolláron.

A Bitcoin kriptográfiai adatai szerint az értéke minimális volatilitás mellett a konszolidáció szakaszához vezetett. Jelenleg a 42 900 dolláros ellenállásnál jár, és a BTC-nek vissza kell vennie a lendületet a bikákból, hogy új magasságokat érjen el. Mindezek ellenére a Bitcoin árfolyam-előrejelzése alapján 2024 végére akár 71 373,32 dollárt is elérhet.

A Maker (MKR) 19000 dollár fölé került – Cél: 3254,15 dollár Következő

A Maker (MKR) árfolyam lendülete emelkedett, és a kripto jövőbeli lendületét jelzi. Értéke a 200 napos EMA támogatás tiszteletben tartása, és sikerült az árat az 50 napos EMA fölé tolni. 

gyártói ár szilárd rövid távú trendet mutat, és felfelé tart. Úgy tűnik, hogy a Bulls visszatér a pályára a Maker kriptoval kapcsolatban, és ilyen ütemben a jelenlegi 1900 dolláros támogatás feletti értéket érheti el. A Maker ár-előrejelzése szerint 2024-ben 3254,15 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) közösségvezérelt megközelítést és Social-Fi elemeket vezet be

A KangaMoon (KANG) nagy figyelmet kap, mivel jelentős vonzereje van a Web3 közösségnek. Ez egyedülálló, közösségvezérelt megközelítésének köszönhető, mivel a Social-Fi elemeket is integrálta ökoszisztémájába, miközben olyan mémérméket szeretne felvenni, mint a Shiba Inu és a Dogecoin.

Ezeket a projekteket jellemzően közösségi támogatás és tevékenység hajtja. A KangaMoon azonban lehetővé teszi a mém érmék rajongói számára, hogy pénzt szerezzenek idejükkel a platform használatával. Minél többet foglalkozik egy felhasználó az ökoszisztémával, annál nagyobb jutalmat kaphat.

Ezen túlmenően a KANG hodlerek további tokeneket szerezhetnek különféle tevékenységek során, beleértve a heti, havi vagy negyedéves tevékenységeket is. Az innovatív megközelítés nagy nyomot hagyott az iparágban. Most a kriptovaluta a blokklánc ICO periódusát éli, ahol egyetlen KANG token 0,005 dolláron forog. Elemzők azonban 100-szoros áremelkedést jósolnak a bevezetést követően. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában