2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Bitcoin ETF Kiáramlások Változást Jelentenek: A Chainlink, a Polkadot és az APORK Előnyt Élvezhet

2024-06-20 07:47 | Nézettség: 210
A Fidelity FBTC-jéből 106 millió dollár áramlott ki, ami majdnem a fele a június 13-án történt 226 millió dolláros spot Bitcoin ETF kiáramlásnak.

angry pepe fork

A BlackRock IBIT volt az egyetlen alap, amely nettó beáramlást mutatott aznap, 18,23 millió dollárral, ahogy azt a SoSo Value jelentette az X (Twitter) platformon. Miközben a Bitcoin árfolyama továbbra is küzd, az iparágban paradigmaváltás tapasztalható, mivel sok kereskedő elkezdi diverzifikálni portfólióját.

A több ezer altcoin közül három különösen előnyös lehet ebben a helyzetben, ezek a Polkadot (DOT), a Chainlink (LINK) és az Angry Pepe Fork (APORK). Nézzük meg mindegyiket egyenként, hogy miért ezek a legjobb altcoinok, amelyeket figyelni kell 2024-ben.

A Polkadot Kriptovaluta Meghaladja a 7 Dollárt – Mi a Következő Árfal?

A Polkadot (DOT) az egyik olyan kriptovaluta, amely profitálhat ebből a piaci változásból. Az elmúlt héten a Polkadot ára meghaladta a 7 dolláros ellenállást és majdnem áttörte a 8 dolláros határt. Most a 8 dollár a következő árfal, amit át kell törnie, és ha ez sikerül, a Polkadot kriptovaluta komoly diverzifikációs lehetőséggé válik. A Polkadot árfolyam előrejelzése alapján 2024 negyedik negyedévében 10,66 dolláron zárhat.

A Chainlink Technológiáját Az XPay Használja Az XSwap Labs Által – Növekedhet-e Az Ár?

A Chainlink (LINK) az elmúlt héten növekedést mutatott, mivel az XPay az XSwap Labs által indított és a CCIP-t használja az on-chain fizetésekhez. A Chainlink kriptovaluta mostantól nagyobb vonzerőt szerezhet, mivel az iparági szabvány protokoll biztonságos cross-chain értékeket biztosít számos felhasználási eset számára ezzel az integrációval.

A Chainlink ára 12%-kal emelkedett az elmúlt héten, és 17,58 dolláros maximális árat ért el. Most a 20 dollár jelentős árfalat jelent, amit át kell törnie, hogy új csúcsokat érhessen el. A Chainlink árfolyam előrejelzése alapján 2024-ben 26,06 dolláron zárhat, így ez az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni.

Angry Pepe Fork (APORK) Az Egyedi Staking Modelljével Uralkodhat A Chartokon

Az Angry Pepe Fork (APORK) bevezeti a "Conquer to Earn" staking rendszert, amely célja a felhasználói elkötelezettség átalakítása a Web3 térben. Ez a gamifikált megközelítés túllép a hagyományos staking modelleken azáltal, hogy aktívan ösztönzi a felhasználói részvételt. A rendszer egy elkötelezettebb közösséget teremt a projektekhez képest, amelyek csak passzív tartásra támaszkodnak.

Ezenkívül felhatalmazza a felhasználókat egy többlépcsős staking rendszer révén, ahol a felhasználók előre meghatározott időszakokra zárolhatják APORK tokenjeiket, 30, 60 vagy akár 90 napra. Ez a mechanizmus szimbiotikus kapcsolatot teremt, és a tokenjeik zárolásával a felhasználók hozzájárulnak a hálózat stabilitásához és növekedéséhez, potenciálisan jutalmakat nyerve elkötelezettségükért.

A maximális kínálat 1,9 milliárd token, és ahogy a kínálat csökken, az érték potenciálisan növekedhet, ami jövőbeli áremelkedési lehetőséget jelent. Az APORK most mindössze 0,014 dolláron elérhető, ami vonzóvá teszi a diverzifikáció szempontjából, mivel az elemzők szerint a bevezetés után 100x-os növekedést érhet el, így az egyik legjobb altcoin, amelyet figyelni kell.

Melyik Kriptovaluta Profitálhat a Legjobban a Bitcoin ETF Kiáramlásokból?

Az Angry Pepe Fork kihívást jelenthet a Polkadot és a Chainlink számára egy egyedi felhasználói elkötelezettségi modell és a közösségépítés erős fókuszával a staking ösztönzők révén. Emellett a korlátozott kínálat áremelkedéshez vezethet, ha széles körben elfogadják, így a diverzifikáció legjobb lehetőségévé válhat, és az egyik legjobb altcoin, amelybe érdemes befektetni.

Látogasson el az Angry Pepe Fork Előértékesítésére

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában