2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A BNB és az ETH profitálhat a MoonPay és a BitPay partnerségéből; a KangaMoon rendkívüli potenciált mutat

2024-05-11 07:00 | Nézettség: 100
Nemrég a MoonPay és a BitPay, két nagy pénzügyi szervezet fogott össze, hogy egyszerűsítse a kriptovaluta tranzakciókat, és megkönnyítse a felhasználók számára a kriptovaluta készpénzre váltását, illetve az alapok bankszámlákra vagy bankkártyákra való átutalását. Emellett a MoonPay tovább bővítette szolgáltatásait a PayPal integrálásával, lehetővé téve a fiat-kriptovaluta tranzakciókat az Egyesült Államokban.

Azonban a MoonPay és a BitPay közötti partnerség, valamint a MoonPay PayPal integrációja a Binance (BNB) és az Ethereum (ETH) tokenek számára is előnyös lehet. Ez növelheti a likviditást és a kereskedési volumeneket olyan platformokon, mint a Binance, megkönnyítve a felhasználóknak a fiat valuta kriptóra váltását. Másrészt a KangaMoon (KANG) nevű új piaci szereplő várhatóan idén meghódítja az altcoin piacot lenyűgöző P2E funkcióival.

bitcoin etf kriptó

Az Ethereum (ETH) hálózat elfogadottsága és elérhetősége növekedhet

A MoonPay és a BitPay közötti együttműködés jelentősen pozitívan befolyásolhatja az Ethereumot (ETH). A kriptovaluta-tranzakciók egyszerűsítésével és a konverziós folyamat leegyszerűsítésével az Ethereum jobban hozzáférhető és használható lesz.

A MoonPay PayPal integrációjával pedig az Egyesült Államokban az Ethereum token tulajdonosok könnyen átválthatják fiat pénzüket Ethereumra, így bővítve a potenciális befektetők és felhasználók körét az altcoin piacon. Ez az integráció nemcsak az Ethereum likviditását javítja, hanem erősíti pozícióját, mint életképes digitális eszköz a széles körű elfogadás érdekében.

A vezető kriptotőzsde Binance Coin sincs kizárva a hálózat fejlesztéséből

A világ egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjeként a Binance (BNB) is profitálhat a MoonPay és a BitPay partnerségének köszönhetően egyszerűsített konverziós folyamatból eredő tranzakciós volumen és likviditás növekedéséből.

Mivel a felhasználók könnyebben hozzáférhetnek a kriptovalutához és a fiat valutákhoz, a Binance új regisztrációk és kereskedési aktivitás növekedését tapasztalhatja, ami potenciálisan növeli a kereskedési díjakat és az általános bevételt. Ezen túlmenően a Binance MoonPay és BitPay integrációja tovább erősítheti pozícióját, mint vezető tőzsdeplatform, amely vonzhat több intézményi befektetőt is. A Binance Coin ezáltal még tovább fejlődhet.

A KangaMoon (KANG) lehet az év mémérméje

Már több mint négy hónapja a KangaMoon (KANG) nagy figyelmet kelt az előértékesítési piacon, több mint 6,5 millió dollár bevételt gyűjtött az előértékesítésből. Valójában a mémérme piaci befektetői különösen kíváncsiak arra, hogyan fog működni a token, amikor megjelenik a DeFi és a P2E piacon. A SocialFi és GameFi egyedi keverékének köszönhetően a token felboríthatja a jelenlegi helyzetet, és végül az egész kriptopiacon elterelheti a figyelmet.

Jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában van, és a KangaMoon elképesztő 400%-kal emelkedett az eredeti 0,005 dolláros árról a jelenlegi előértékesítési szakaszban 0,025 dollárra. Az iparági szakértők szerint azonban a token további növekedést fog elérni, így az év végére akár 1 dolláros értékelés is lehetséges. A bevezetés dátumához közeledve a KangaMoon lassan az egyik kevés olyan ékkővé válik, amelyet érdemes szemmel tartani a mémérme piacon.

Eközben számos módja van a KangaMoon ökoszisztémájában, az úgynevezett „Kangaverse”-ben bevétel szerzésének. Akárcsak egy metaverzumban, a KangaMoon kifejezetten azért tervezte ezt a rendszert, hogy a felhasználók saját KANG karaktereiket használhassák más játékosokkal való küzdelemre és token nyeremények megszerzésére. Ezek a nyeremények akár ritka NFT-k és számos játékbeli eszköz megszerzéséig is terjednek.

Bár több mint 23 000 regisztrált közösségi taggal és több mint 6000 KANG token tulajdonossal rendelkezik, a KangaMoon még nem gyűjtött be annyi felhasználót, amennyit szeretne. A platform kifejezetten partnerségre lépett a RaidShark bottal, hogy izgalmas ösztönző rajtaütéseket vezessen be, és ezzel növelje az elkötelezettséget.

Átlépheti az 1 dollárt a KangaMoon a második negyedévben?

Több elemző szerint a KangaMoon idén 10-szeres vagy akár 100-szoros növekedést is elérhet. Így a folyamatos növekedés az 1 dollárig a második negyedévben egyáltalán nem elképzelhetetlen.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: