2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Dogecoin és a Bonk 200x-os Minden Idők Legmagasabb Árnövekedést Tart Fenn; Ez az Új Érme Felkészült, hogy Csatlakozzon a Listához

2024-06-19 06:00 | Nézettség: 125
A mémérme kultúra meglepő módon napról napra egyre nagyobb figyelmet kap, és úgy tűnik, hogy egyhamar nem fog eltűnni.

Különösen figyelemre méltó, hogy a Dogecoin hat évvel a bevezetése után elérte a 100x-os mémérme státuszt, miután ára az induló $0.0001-ról $0.003-ra emelkedett 2019-ben, majd 2021-ben elérte a minden idők legmagasabb $0.73-os árfolyamot.

angri pepe fork

Azonban minden évben 2019 óta újabb mémérmék érik el hasonló státuszt. Míg a legjobb mémérmék, mint a Bonk, 2023-ban hasonló státuszt értek el, és jelenleg közel 24,000%-os minden idők legmagasabb növekedést mutatnak, az új piaci szereplő, az Angry Pepe Fork (APORK) hasonló célokat tűzött ki maga elé.

Dogecoin Árfolyam Történelmi Trend Pozitív Kilátásokat Sugall; Elérhet-e 100%-os Növekedést Hamarosan?

A Dogecoin (DOGE) kiválóan teljesített egy mémérme számára, mióta 2013-ban debütált a kriptopiacon. Bár jelenleg 80%-kal a minden idők legmagasabb $0.73-os árfolyama alatt kereskedik, a DOGE ára még mindig több mint 25,390%-os minden idők legmagasabb növekedéssel büszkélkedhet, ami vitathatatlanul az egyik legjobb kripto vállalkozássá teszi, különösen a korai vásárlók számára.

Hasonlóképpen, a közelmúltbeli visszaesések ellenére a natív DOGE token megőrizte vezető pozícióját mint a legnagyobb mémérme piaci kapitalizáció szerint. Ennek eredményeként számos kriptoelemző, köztük Visionpaused és Kelvin Capital, optimista a hagyományos mémérme közelgő növekedési potenciálját illetően.

A Dogecoin RCI vonalait összehasonlítva, amelyek hasonló bika futás jeleit mutatják, mint 2017-ben és 2020-ban, a piaci elemzők hamarosan 100%-os növekedést várnak, és lehetőséget látnak arra, hogy a DOGE ára $0.33 és $0.35 közötti tartományban kereskedjen.

A Bonk Érme Legújabb Partnerségei Fenntartható Növekedési Katalizátorként Szolgálhatnak

A 2013-ban a 200x-os mémérme listához csatlakozott Bonk (BONK) Érme népszerűsége nőtt, és a rangsorban felküzdötte magát a hatodik legnagyobb mémérmévé, több mint $1.7 milliárd piaci kapitalizációval. Míg a gyors növekedés nem áll meg egyhamar, a Bonk érme több partnerségen dolgozik, különösen a globális sportaréna területén.

Csak áprilisban a Paris Musketeers futballcsapat bejelentett egy innovatív partnerséget a BONK-kal, amely tovább növelte a Solana-alapú mémérme figyelmét. Míg a Bonk avatár számos sportversenyen is feltűnt, a piaci elemzők úgy vélik, hogy a kripto projekt az egyik legmegalapozottabb mémérmévé válhat a piacon.

Eközben, mint a Dogecoin, a BONK token is több mint 23,500%-os minden idők legmagasabb áremelkedéssel büszkélkedhet. És még a közelmúltbeli piaci visszaesés ellenére is a BONK érme az elmúlt hónapban még mindig jelentős, több mint 10%-os növekedést tudott felmutatni, szilárd helyet biztosítva a legjobb kripto érmék között, amelyeket most érdemes megvásárolni.

Az Angry Pepe Fork (APORK) Kész a Következő 100x-os Mémérmévé Válni

2024 már majdnem félig eltelt, és a kripto rajongók és befektetők aktívan keresik az idei év 100x-os mémérmé áttörését. Azonban a sok lehetőség közül az Angry Pepe Fork (APORK) kiemelkedik azáltal, hogy innovatívan eltér a népszerű mémérme narratívától. Lényegében ez a mémérme egy egyedi jutalmazási rendszert alkalmaz, amely kollektíven ösztönzi a közösségi tagokat, hogy együttműködve segítsék az érme előretörését a mémérme piacon.

Azzal együtt, hogy a közösség tagjai közösen kereshetnek az Angry Pepe Fork „Conquer to Earn” mechanizmusával, a platform staking dApp-ot is biztosít a felhasználóknak, hogy tovább kereshessenek. Ez a különleges staking mechanizmus rugalmas lekötési időtartamot és magas éves százalékos hozamokat (APY) kínál. Így a résztvevők jelentős jutalmakat kereshetnek azáltal, hogy $APORK tokenjeiket 30, 60 vagy 90 napra zárolják, és még többet kereshetnek, ahogy az érme túlszárnyalja a többi elavult mémérmét.

Jelenleg $0.014 áron kapható az előértékesítés első szakaszában, az elemzők 200%-os növekedést jósolnak a token számára az előértékesítés végére, és több mint 350%-os növekedést, amikor a legjobb CEX és DEX platformokon listázódik. És mivel a mémérme piac további figyelmet és izgalmat vonz, az Angry Pepe Fork kényelmesen láthatja 1000%-os növekedést idén, és végül a legjobb kripto érmék közé kerülhet.

Elérheti-e az APORK a 200x-os Mémérme Státuszt, mint a Dogecoin és a Bonk?

Abszolút. A hagyományos dogecoin és a gyorsan növekvő Bonk érme mellett az Angry Pepe Fork úttörő „conquer-to-earn” koncepciója vonzóbb választássá teszi a piacon. Ráadásul, tekintve a marketing és befolyásoló partnerségek biztosítására irányuló terveit a multi-chain felfedezések és interoperabilitás terén, az égbolt sem korlátozza az APORK nagyságát.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítést.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában