2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A figyelőlistához felvehető legnépszerűbb kriptovaluták: Binance Coin (BNB), Render (RNDR) és a KangaMoon (KANG)

2024-03-07 08:09 | Nézettség: 143
Az ígéretes befektetési lehetőségek azonosítása a dinamikus kriptográfiai világban meglehetősen hektikus feladat lehet a kriptobefektetők és a mém érmék rajongói számára egyaránt.

A számtalan elérhető lehetőség közül a Binance (BNB), a Render (RNDR) és a KangaMoon (KANG). Nevezetesen, a KangaMoon már a következő generációs mémérmének számít, és figyelemre méltó versenyzővé vált. Egyedülálló értékajánlatukkal és növekedési lehetőségükkel nézzük meg, mit kínálnak.

kangamoon

A Binance (BNB) értéke ritkán növekszik, meghaladja a 400 dolláros szintet

 A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban a legmagasabb áremelkedést érte el, utoljára 2023 áprilisában. A februári 400 dolláros szintet túllépve a Binance Chain token már a 405 dolláros küszöböt teszteli, ami egy közelgő bikafutást jelez. Jelenleg a heti 374 és 407 dolláros  ársávban kereskednek , a natív BNB token heti közel 10%-os emelkedést és több mint 35%-os havi növekedést mutat.

A Binance ökoszisztémán belül működő Binance Coin nem csupán egy közüzemi token, hanem sokrétű szerepet játszik, befektetési eszközként és csereeszközként is szolgál. A kriptoelemzők szerint a Binance érme még meglepheti a piacot, és a Bitcoin következő felezése előtt fel kell vennie a kriptográfiai figyelőlistáját.

Render (RNDR): A grafikus feldolgozó egységek (GPU-k) jövője

A képmegjelenítési szolgáltatások és a generatív mesterséges intelligencia (genAI) iránti kereslet miatt a Render Network (RNDR) éves szinten 480%-os megugrást ért el, heti 7,90 és 7,97 dolláros  árfolyamon kereskedve.

Az elmúlt hónapban a népszerű multinacionális technológiai vállalat, az Nvidia negyedéves bevétele rekordmértékű növekedést ért el, ami viszont elősegítette a mesterséges intelligencia titkosítások térnyerését. A Render hálózat egy decentralizált piactér, amely valós idejű GPU számítási teljesítményt biztosít 3D-s megjelenítési szolgáltatásokhoz, feladatokhoz és összetett számításokhoz. 

A hálózat lehetővé teszi a GPU-tulajdonosok számára, hogy számítási teljesítményt és szolgáltatásokat kölcsönözzenek az alkotóknak és a fejlesztőknek Render tokenek fejében. A GPU számítástechnikai szolgáltatások iránti nagy kereslet miatt az elemzők a token értékének közelgő növekedését jósolták, így idén felkerülhet a figyelőlistára.

A KangaMoon korai befektetőinek eredményei 50%-kal emelkedtek az előértékesítés első szakasza után

A következő generációs mém érmének kikiáltott KangaMoon (KANG) máris hullámokat ver a folyamatos token előértékesítésével, több mint 600 000 dollárt gyűjtve. A Social-Fi és a GameFi Play-To-Earn funkcióival a KangaMoon egy élénk közösséget szeretne előmozdítani. a játék és a mém érmék rajongóinak.

Ez a platform lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy pénzt keressenek harci játékokban való részvétellel, és egyedi játékon belüli tárgyak létrehozásával, amelyekkel kereskedni lehet. Ezekkel a tárgyakkal, más értékes játékon belüli gyűjteményekkel együtt, a platform dedikált piacterén lehet kereskedni. A résztvevők növelhetik kereseti lehetőségeiket, ha heti, havi és negyedéves kihívásokon, valamint exkluzív ajándékokon vesznek részt.

A nem játékosok is szerepelnek a platform kínálatában, mivel ők fogadhatnak a játék kimenetelére, és jutalmakat szerezhetnek, miközben kommunikálnak egymással. Ezek a bevételek a $KANG natív token formájában valós értékre válthatók, és valós vásárlásokra és fizetésekre használhatók fel.

Jelenleg a token előértékesítésének harmadik szakaszában a natív KANG token már csak 0,01125 dollárért forog. Mivel a korai befektetők már 125%-os nyereséget könyveltek el a kezdeti 0,005 dolláros árajánlaton, az új résztvevők továbbra is profitálhatnak a várható 125%-os növekedésből. KANG token az elővétel végéig. Az előértékesítés előrehaladtával most van a legjobb alkalom a KangaMoonba való befektetésre, mivel az egy több milliárd dolláros P2E játékipar számára kínál lehetőséget.  

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: