2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Meme Moguls (MGLS) a Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) felülmúlja a hatalmas elemzői előrejelzéseket

2024-02-13 08:50 | Nézettség: 234
A kriptovaluta szektor idén optimistán virágzik, mivel a rajongók izgatottan várják a jövedelmező lehetőségeket kínáló tokeneket.

meme moguls

Míg a legjobb kriptoérmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) továbbra is uralják a piacot, egy új versenyző, a Meme Moguls (MGLS) jelent meg, és jelentős hatást fejt ki.  

Lenyűgöző, több mint 2,2 millió dolláros eladás előtti emelésével és az induláskor 100-szoros áremelkedés optimista előrejelzéseivel a Meme Moguls felkeltette a rajongók figyelmét, és a tervek szerint felrázza a kriptovaluta világát.  

A Dogecoin (DOGE) jelentős ingadozásokkal néz szembe a legújabb hírek közepette

A MyDOGE vezérigazgatójának, Jordan Jeffersonnak az X-ről írt bejegyzése nyomán a Doge közösség továbbra is azon spekulál, hogy az érme eljuthat a Marsra. Ez a kijelentés nagy felfordulást vált ki a kriptovaluta piacán, heves vitákat és találgatásokat gerjesztve a mém érme jövőjével kapcsolatban.

 Jefferson nyilatkozatának további jelentősége volt, amikor a DOGE token jelentős áremelkedést mutatott. A DOGE értéke 2,47%-kal nőtt az elmúlt hét naphoz képest, 0,081 dolláron kereskednek , heti 0,078 és 0,081 dolláros ársáv mellett. A kriptovaluta-közösséget izgatja a lehetőség, hogy a DOGE végül a Mars de facto fizetőeszközévé válik, ami több spekulációhoz és reményhez vezetett az áremelkedésre válaszul.

A közelmúltbeli együttműködés hatása a Mantle (MNT) hálózatra 

A legújabb hírek szerint a Slash Fintech stratégiai szövetséget kötött a Mantle (MNT) hálózattal. Ez a partnerség nagy előrelépést jelent a token számára, mivel célja jobb pénzügyi megoldások kidolgozása és biztosítása. A platformok izgatottan várják a fintech-ipart, és még több előnyt biztosítanak a felhasználóknak. 

A hírt követően az MNT árfolyama 5,77%-os emelkedést mutatott 0,58 és 0,64 dolláros heti ársáv mellett. Bár az MNT árfolyama a múlt hónapban 0,85 dolláros kereskedési ár mellett 0,006%-ot esett, visszaesett 0,63 dollárra.

A Meme Moguls (MGLS) 0,0036 dollárról 0,0042 dollárra emelkedik a következő szakaszban

A Meme Moguls (MGLS) , a memecoin piac új belépője nagy felhajtást kelt, és pletykák keringenek arról, hogy képes felülmúlni az olyan jól bevált érméket, mint a Dogecoin és a Mantle.

 A fenti állítást igazolva a kriptoprojekt több millió natív MGLS tokenjét adta el, és eddig több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött össze, ami vitákat és találgatásokat váltott ki a kriptoközösségben arról, hogy vajon a Meme Moguls lesz-e a következő nagy dolog.  

Eközben a kriptoszakértők 100-szoros hozamra számítanak, amikor az MGLS tokent több felső szintű tőzsdén értékesítik, beleértve az Uniswapot is. 

Tekintettel egyedülálló értékajánlatára, amely magában foglalja a dedikált mém-támogatott tőzsdét, valamint az előértékesítés során tapasztalható bullish trendet, valamint a meglévő és a leendő befektetők növekvő lelkesedését, a Meme Moguls szilárd pozíciót tart fenn a legjobb új kripto-befektetések között. év.

A kontextusban a korai befektetők körülbelül 90%-os ROI-t tudtak zárni, és az elemzők azt jósolják, hogy az MGLS a fejlődés előrehaladtával még több vezető kriptovalutát is felülmúl. Ami azt illeti, mindössze néhány napon belül az MGLS árai 0,0036 dollárról 0,0042 dollárra emelkednek az előértékesítés következő és utolsó szakaszában. 

Szintén az előértékesítési kampány végét megelőző napokban megjelenik egy játék előnézeti funkció, amely jobb megértést tesz lehetővé a projektről. Felesleges megemlíteni, hogy a Meme Moguls az a memecoin, amelyre vártál, és most jó alkalom a részvételre, mielőtt az előértékesítés február 28-án véget ér.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában