2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

Változás a vásárlási lendületben: A befektetők érdeklődése nő a Meme Moguls (MGLS) iránt, mint Solana és Polkadot (DOT)

2024-02-13 09:11 | Nézettség: 231
A januári kriptopiaci korrekciót követően a befektetők érdeklődési körükben elmozdulást tapasztaltak.

meme moguls

Ahelyett, hogy olyan altcoinokra hagyatkoznának, mint a Solana és a Polkadot, sokan a Meme Mogulokkal diverzifikálják portfóliójukat. Ez az innovatív, új altcoin jelentős lendületet kapott az elmúlt négy hónapban, és most várhatóan még magasabbra fogja hozni 90%-os hozamát, miután több nagy tőzsdére is bekerült. 

Visszatér a Polkadot a bearish trendekről?

A Polkadot natív tokenje, a DOT ezen a héten 3,8%-ot emelkedett, jelenleg 7,19 dolláron kereskednek. Noha ez erős teljesítménynek tűnik, a Polkadot jelentős visszaeséssel szembesült januárban. Értéke 8,50 dollárról 6 dollárra zuhant, mielőtt az elmúlt héten felgyorsult. Emiatt néhány befektető eladta Polkadot tokenjét, így a projekt kereskedési tevékenysége visszaesett.

Az altFINs friss elemzése szerint azonban a Polkadot a következő két hónapban emelkedő trendet tapasztalhat. 

Jelenleg a Polkadot támogatási szintje 5,80 dollár, bár a projekt nagy ellenállással néz szembe 8 dollárral. Ez az a hely, ahol a Polkadot összeomlott 2023-ban. Mindazonáltal, ha a Bitcoin növekszik a felező esemény során, a Polkadot túllépheti ezt az ellenállást 10 dollár felé. 

Noha egy ilyen emelkedés jelentős lendületet igényelne a Polkadot-tól, a bullish befektetők úgy vélik, hogy az altcoin az első negyedév vége előtt átütheti jelenlegi ellenállási szintjét. 

Solana 120 dollár felé törekszik?

A Solana az elmúlt héten ugrott, értéke 4%-kal nőtt. Ezzel a növekedéssel a Solana a 100 dolláros ellenállási szint fölé került, és most a SOL 105,98 dolláron forog. Csak az elmúlt 24 órában Solana ára 4,34%-kal nőtt, ami arra utal, hogy az altcoin ralira készülhet. 

A Wick elemzése szerint a Solana jelenleg az áremelkedés előtt korábban mutatott trendeket jeleníti meg. Ennek eredményeként a befektetők rendkívül érzékenyek a SOL-ra. Ezt támogatja a projekt kereskedelmi tevékenysége. Az elmúlt 24 órában a Solana napi kereskedési volumene 21%-kal nőtt, és 2,6 milliárd dollárra nőtt. 

Ha továbbra is lendületet épít, a Solana áttörheti a 110 dolláros korlátot, ami után visszatérhet a 2023-as 120 dolláros csúcsra. 

A mémmogulok érdeklődést szereznek az Altcoin befektetők körében 

Öt sikeres előértékesítési kör után a Meme Moguls felkeltette az altcoin befektetők figyelmét. Ezt a rendkívül népszerű előzetest dicsérték egyedi játékkoncepciója miatt, amely egyesíti a mémeket és az egyedi P2E platformba való befektetést.

A Meme Moguls platform játékosai lehetőséget kapnak arra, hogy megismerkedjenek egy virtuális, mémalapú tőzsdén történő befektetéssel. Ezt a piacot felhasználva virtuális portfóliókat építhetnek, versenyezhetnek játékokban, és fejleszthetik befektetési tudásukat. A befektetőknek lehetőségük lesz bepillantást nyerni a játékba ezen a héten az előzetesen.

Az előzetes értékesítés során már 90%-kal nőtt az érték, a szakértők úgy vélik, hogy a Meme Moguls 2024-ben szárnyalni fog. A projekt előértékesítése február 28-án ér véget, ezt követően a segédprogram tokenje, a $MGLS felkerül az Uniswap-ra. 

A listára kerülést követően a Meme Moguls fejlesztői március 11-én kezdik meg a Meme Moguls játék indulásának első tesztelési szakaszát. Ez a nagyon várt esemény várhatóan több ezer altcoin befektetőt vonz majd, és az MGLS dollárt minden idők új csúcsára emeli. . 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában