2022. december 9., péntek
Natália névnapja

A Match4 indulása

2022-08-06 15:59 | Nézettség: 255
Augusztus 5-én indítja el adását Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4. A Network4 csoport televíziója már a start pillanatában elérhető lesz a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is, így a magyar sportrajongók tömegei élvezhetik például a Premier League, a LIGUE 1, valamint a NASCAR versenyeit. Emellett az ARENA4 bekerül a DIGI kínálatába, ezzel minden jelentős szolgáltató hálózatában elérhetővé válik.

Elérhető lesz a Vodafone és a DIGI kínálatában is, az ARENA4 pedig bekerül a DIGI hálózatába.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=bB5Btaz_Jl8

Az ARENA4 az ország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornájaként népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy műsoridejének mintegy felét az élő közvetítések teszik ki. Az ARENA4 hozza el a magyar nézőknek a német Bundesliga és a 2 Bundesliga, valamint az UEFA Nemzetek Ligáját, labdarúgó Eb- és vb-selejtezőket. Hétről hétre az ARENA4-en láthatók az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint az NHL meccsei. A motorsportok rajongóinak is bőven jut néznivaló, hiszen az ARENA4 közvetíti a MotoGP és az IndyCar futamait, valamint számos gálát a küzdősportok világából (PBC és MMA/Bellator).
 
Az új sportadó, az ARENA4 testvércsatornájaként létrejövő a MATCH4 már az induláskor bekerül a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatába is. A MATCH4-re érkezik a világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League, valamint a francia LIGUE 1. A MATCH4 kínálatához tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám a futball mellett más sportágak rajongói is megtalálják kedvenceiket. A hihetetlenül látványos és kiélezett NASCAR-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.
 
Mindezek mellett Magyarország első sportstreaming szolgáltatása, az ARENA4+ is elérhető a DIGI és a Vodafone kínálatában. A platform segítségével a MotoGP nézői maguk döntik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és időmérőket, a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.
 
„Új időszámítás kezdődik a Network4 sportcsatornái számára, amelyek a világ öt top ligája közül háromból közvetítenek izgalmas mérkőzéseket. A mostani döntésekkel rendkívül széles közönséghez tudjuk eljuttatni a magyar piacon egyedülálló kínálatunkat. Jó hír ez a sportrajongóknak, akik minőségi tartalmakhoz jutnak, valamint mérföldkő a Network4 történetében is, amely a szórakoztató csatornák, a TV4, STORY4, GALAXY4 és a FILM4 mellett most már egy megkerülhetetlen sportportfólióval is rendelkezik” - mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója.