2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A mém szezon véget ért: A SHIB, WIF és PEPE nem talál támaszt; A kereskedők a bevételmegosztó Rollblockra fogadnak

2024-06-26 07:39 | Nézettség: 112
A mémcoinok rendelkeznek az egyik legnagyobb potenciállal a kriptovaluták közötti hatalmas nyereség eléréséhez.

rollblock

A Shiba Inu (SHIB), a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) példák olyan érmékre, amelyek ravasz befektetők számára milliós profitot hoztak, annak ellenére, hogy hiányoznak belőlük azok az innovatív technológiai fejlesztések, amelyeket a kriptovaluták gyakran propagálnak. Azonban a mémcoinok értéke ebben a hónapban jelentősen csökkent, ami azt jelzi, hogy a kis piaci kapitalizációjú, hasznossági érmék, mint például a Rollblock (RLBK) népszerűsége visszatér, amely forradalmasítja a DeFi játék területét.

A Shiba Inu visszaesik legsötétebb időszakába 2021 óta

A Shiba Inu az egyik leghírhedtebb kriptovaluta minden időkben, mivel a ravasz befektetőket szinte egyik napról a másikra milliómosokká tette, kevesebb mint 1000 dollár befektetéssel.

Ezek a napok azonban már rég elmúltak a Shiba Inu számára, mivel annak ellenére, hogy idén márciusban volt egy kis rally, a Shiba Inu (SHIB) nem tudta elérni azt a szintű figyelmet, amit 2021-ben.

Míg a múltban ragadt befektetők nem felejthetik el a Shiba Inu monumentális potenciálját, a SHIB hasznosságának hiánya valószínűleg csökkenti az esélyeit, hogy 2024-ben és azon túl elérje ugyanazt a szintet.

Jelenleg a Shiba Inu 0,00001792 dolláron kereskedik, és az elmúlt hónapban 26%-ot esett. A medve trendek folytatódásával a szakértők úgy vélik, hogy a Shiba Inu további csökkenést is láthat.

A WIF küzd, mivel a Solana iránti lelkesedés csökken

Az év elején tapasztalt hatalmas trenddel összhangban, amely során a Solana mémcoinok értéke robbanásszerűen nőtt, a dogwifhat volt az egyik elsődleges haszonélvező, először idén tett nagy benyomást.

Azonban, amint az várható volt a tisztán spekulatív eszközöknél, amelyeknek nincs hasznossága vagy technológiai értéke, a dogwifhat (WIF) az elmúlt hónapban 35%-kal zuhant. A dogwifhat zuhanása összefüggésben van a Solana népszerűségének csökkenésével, valamint a kriptopiac általános medve trendjeivel.

Bár úgy tűnik, hogy egy mini dogwifhat újjáéledés van a láthatáron, a dogwifhat hosszú távú jövője nehezen megjósolható, ezért sok befektető más altcoinokat választ a dogwifhat helyett.

A PEPE nem éri el az új csúcsokat

A Pepe anomália, mivel egyik elsődleges profittermelő időszaka a hírhedt medve piacon volt 2023 elején. A Pepe azóta 2024-ben is jól teljesített, továbbra is növekedett az értéke. Ez sok befektetőt arra a következtetésre juttatott, hogy a Pepe nagy nyertes lesz ebben a ciklusban.

Ennek ellenére az elmúlt hónapban több mint 17%-kal esett vissza. Számos elemző azt jósolja, hogy a Pepe az amerikai választási szezonban, november környékén fog rallyzni, bár semmi sem biztos.

A kereskedők a bevételmegosztó Rollblockra (RBLK) fogadnak hatalmas profitokért

A Rollbolock forradalmasítja az iGaming szektort fejlett DeFi platformjával, amely a kiváló biztonságot, a zökkenőmentes kommunikációt és a kiterjedt felhasználói hálózatot prioritásként kezeli, hogy prémium kripto iGaming élményt nyújtson.

A Rollblock (RBLK) a világ első iGaming alapú Play-to-Earn tokenje, amely célja, hogy áthidalja a szakadékot a központosított és decentralizált játék között. A felhasználóknak hozzáférést kínálva a hagyományos asztali játékokhoz, a Rollblock átláthatóságot és megbízhatóságot képvisel. Minden tranzakció blokklánc technológiával van biztosítva, és minden tranzakció nyomon követhető a blokkláncon, ami lehetetlenné teszi a fogadások módosítását, és további biztonsági réteget biztosít. Ez a szintű átláthatóság nagy figyelmet keltett a befektetők körében, akik biztonságos és biztos befektetést keresnek, hatalmas növekedési potenciállal.

Más iGaming szolgáltatóktól eltérően a Rollblock nem igényli a felhasználóktól a KYC folyamat elvégzését a platform eléréséhez. A kezdéshez a felhasználóknak egyszerűen csatlakoztatniuk kell a pénztárcájukat, vagy regisztrálni egy email címmel; ezek az egyszerű belépési akadályok jelentős felhasználószám növekedést eredményeztek, ami viszont növelte a befektetők számát is, akik a natív $RBLK tokent vásárolják. A natív token, $RBLK, jelentős szerepet játszik az ökoszisztémában; a $RBLK jutalomként szolgál a játékosok tevékenységéért, miközben a tulajdonosok a jövőben további jutalmakért is stakelhetik. Ezen kívül a Rollblock bevezette a bevételmegosztási funkciót, amely során heti nyereségének akár 30%-át is felhasználják; a nyereséget megosztják a tulajdonosok között, visszavásárolják az $RBLK-t a nyílt piacról és elégetik, hogy tovább növeljék az $RBLK token értékét.

Jelenleg a presale harmadik szakaszában az $RBLK mindössze 0,014 dolláron kereskedik. Az utóbbi hónapban kevesebb mint egy hónap alatt több mint 90 millió token értékesítése mutatja a projekt széleskörű érdeklődését. Mivel az ár a legkedvezőbb, amit valaha elérhet, most a legjobb idő az $RBLK vásárlására. Ahogy azt a tokenomika is kijelenti, a kínálat fix, 1 milliárd $RBLK-val, amelyből csak 60%-ot allokáltak a presale-re. Ennek eredményeként néhány elemző azt jósolja, hogy az $RBLK értéke a presale vége előtt akár 800%-kal is emelkedhet, így most a legjobb idő a vásárlásra az új, feljövő altcoin esetében.

A platform natív tokenjeként, amely az online játékipar jövőjének befogadására épült, az $RBLK-t arra tippelik, hogy 2024 legjobb DeFi tokenjévé válik. Emellett a kiterjedt hasznosság, a bevételmegosztás és a token tulajdonosok számára kínált lehetőségek nagyobb növekedési lehetőséget biztosítanak az $RBLK számára. Az elemzők szerint az $RBLK rendelkezik minden szükséges jellemzővel ahhoz, hogy a következő hetekben 100x-os tokenné váljon, így most a legjobb idő elkezdeni a Rollblock token gyűjtését!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: