2024. Április 24., szerda
György névnapja

A Monero (XMR) árzuhanása miatt aggódnak a kereskedők. Éppen ezért Sei-t (SEI) és Meme Moguls_t (MGLS) vásárolnak a megnövekedett potenciál miatt.

2024-02-26 08:13 | Nézettség: 151
A Monero (XMR) jelentős árfolyamesést szenvedett el az elmúlt hónapban, ami 20%-os veszteséget okozott a befektetőknek.

meme moguls

Ennek eredményeként azok, akik diverzifikálni akarják állományukat és megtéríteni veszteségeiket, elkezdték a diverzifikációt. Néhány kulcsfontosságú altcoin, amelyekre nagy növekedési potenciáljuk miatt nagy a kereslet, közé tartozik a Sei (SEI) és a Meme Moguls (MGLS). Ma mindkettő árteljesítményét vizsgáljuk meg, hogy meglássuk, milyen mértékben emelkedhet az értékük a következő hónapokban. 

A Monero (XMR) 20%-kal csökken – meggyógyulhat?

A Monero (XMR) gyengülést mutat a grafikonokon, és a közelmúltban bekövetkezett árzuhanás rossz hírekkel szolgálhat azok számára, akik ezzel a kriptoval akarják növelni nyereségüket. Pontosabban, a Monero kriptokártya értéke 20%-kal esett vissza az elmúlt 30 napban.

A Monero árdiagramja azonban egy potenciálisan bullish fordulatot is mutat, mivel a hét napos tartományon belül a kripto 111 dollárról 125,21 dollárra mozdult el . A Monero ár-előrejelzése alapján a 2024-es év 200 dolláron érhet véget, ha a bikáknak sikerül visszaszerezni az irányítást a piac felett. Ha nem, akkor 100 dollár alá is csökkenhet, ami kockázatot jelent.

A Sei (SEI) 25,7%-kal nő – az ár eléri az 1,54 dollárt 2024 végére

Másrészt a Sei (SEI) áremelkedést tapasztalt ugyanebben az időkeretben, ami ahhoz vezetett, hogy sokan diverzifikáltak ezzel a kriptóval. Az elmúlt hónap során a Sei árfolyama felfelé ívelt, ami 25,7%-os emelkedést eredményezett. 

Sőt, a heti teljesítmény is emelkedett, mivel a Sei kripto 0,81 dollárról 1,02 dollárra emelkedett. Ennek eredményeként a hangulat jelenleg pozitív, és ezt tovább táplálja a magas RSI és MACD grafikonok. A Sei ár-előrejelzése szerint 2024-ben 1,54 dolláron érhet véget.

A Meme Moguls (MGLS) 100-szorosára vetítik az induláskor

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő projekt, amely teljesen megváltoztathatja a Web3 mémek által inspirált szektorát, mivel hatalmas ökoszisztémát fog tartalmazni, amely különféle lehetőségeket kínál a rajongók számára. Ezen bárki hozzáférhet a Moguls World néven ismert Metaverse-hez, sőt még egy Moguls Casino-hoz is. A platformot az MGLS mém-érme fogja táplálni, amelyet tétekhez és irányításhoz használnak majd.

Bárki befizetheti MGLS-egyenlegét az egyik készletbe, hogy felszabadítsa a passzív bevételi lehetőségeket, és a token követi az ERC20 szabványt, amely kompatibilissé teszi a legtöbb platformmal. A kripto ára 90%-os emelkedést mutatott az előértékesítés kezdete óta, és most az 5. szakaszban 0,0036 dolláron forog, és több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött. Az induláskor az elemzők százszoros felfutást vetítenek előre.

Összegzés

Miközben a Monero csökkenő tendenciát mutat, sokan elkezdték diverzifikálni birtokaikat. Ennek eredményeként a Sei iránti érdeklődés megugrott, de nem annyira, mint a Meme Moguls előzetes értékesítése. Hatalmas ökoszisztémájának és egyedi megközelítésének köszönhetően 2024-ben és azt követően is uralhatja a mém-érmék terét. Jelentős a figyelem felfutása is, hiszen az előértékesítés február 28-án ér véget, a játék pedig március 11-én jelenik meg.

 Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában