2023. március 29., szerda
Auguszta névnapja

A motiváció az mindig látványos dolog - Gottschall Eszterrel beszélget Dallos Zoltán

2023-02-13 20:59 | Nézettség: 243
Gottschall Eszter tavalyi évben történt hazautazásakor beszélgetett Dallos Zoltánnal. Eszter már lassan 10 éve Amerikában él, Youtube csatornáját, a Jóga Életmódot is ott alapította 2016-ban, melynek napjainkra több mint 47 ezer feliratkozója van.

Gottschall Eszter a középiskola és egyetem alatt kézilabdázott, majd ezt követően a hosszútávfutás szerelmesévé vált. Három teljes maraton, három félmaraton és jópár 5-10 km-es verseny lefutása után azonban elfogyott a motiváció. Eszter imádott utazni, élt Olaszországban és Svédországban is, majd 2013-ban az Egyesült Államokba került. A spórolt pénzéből körbeutazta az országot, eljutott Hawaii-ra, ahol részt vett élete első, szabadtéri jóga óráján.

 "A jóga azonban akkor talált rám amikor a legnagyobb szükségem volt rá és túlzás nélkül állíthatom, hogy teljesen megváltoztatta az életem. És ugye azt mondják, hogy véletlenek nincsenek."  - írja weboldalán.

És valóban, Eszter nulláról indulva építette fel vállalkozását, kezdetben csak másodállásként foglalkozott vele, de a sikerek hatására eljutott oda, hogy ma már csak ezzel tud foglalkozni. Videóit magyar nyelven készíti, ezzel is törekszik arra, hogy ne szakadjon el anyanyelvétől.

Dallos Zoltánnal ez már a második beszélgetésük, ha kiváncsi vagy rá, hogy miért gondolja, hogy a motiváció az mindig egy látványos dolog, akkor nézd meg a videót!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=yit-ISvIGqg