2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A NEAR Protocol és az Ethereum fantasztikus eredményeket ért el, miközben a KangaMoon viharzik a piacon és eléri a 2 millió dollárt

2024-03-22 07:00 | Nézettség: 113
Ahogy a kriptovaluta piac továbbra is virágzik, két jelentős szereplő kerül a címlapokra: a NEAR Protocol (NEAR) és az Ethereum (ETH).

Eközben a KangaMoon ( KANG ) belépett az előértékesítés 4. szakaszába, és eddig több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött. Sok elemző még arra is utal, hogy ez a mémérme 2024-ben 1 dollárra emelkedhet. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért.

NEAR Protokoll (NEAR): Mit mutatnak a grafikonok?

kangamood

A NEAR Protocol (NEAR) az utóbbi időben hullámokat kelt a kriptopiacon. Leginkább a NEAR Protocol bejelentette , hogy a The Graph részgráf támogatást adott ehhez a hálózathoz. Ezzel a fejlesztéssel a NEAR fejlesztői átjárót nyitottak egy decentralizált hálózathoz, amely csökkenti a költségeket.

Ez a NEAR Protokoll-hír fellendülést okozhat ennek a crypto-nak. A NEAR értéke az elmúlt 30 napban 3,40 dollárról 6,52 dollárra ugrott, piaci kapitalizációja pedig 3,56 milliárd dollárról 6,86 milliárd dollárra nőtt ekkor. Ezenkívül a NEAR Protocol kriptokereskedései meghaladták az 50 és 100 napos EMA-t. Így a szakértők előrejelzése szerint a NEAR eléri a 8,26 dollárt 2024 második negyedévében.

A Fidelity Staking-et ad az Ethereum ETF- alkalmazáshoz

Közben izgalmas fejlesztések történtek az Ethereum (ETH) számára. A Fidelity például hozzáadta az Ethereum ETF-alkalmazásához a kockáztatást. A közelmúltban benyújtott 19b-4 módosításban a Fidelity kijelenti, hogy az ETF jóváhagyása után az eszközök egy részét részesedési szolgáltatókon keresztül fogja részesedést szerezni.

Ami az Ethereum kriptovaluta mozgását illeti, csak az elmúlt hónapban 2819 dollárról 3281 dollárra nőtt. Piaci kapitalizációja 335 milliárd dollárról 393 milliárd dollárra emelkedett ebben az időszakban. Ez a buja Ethereum hír, valamint 19 zöld technikai mutató fényes jövőt jelez ennek a kriptonak a számára. Mindezen okok miatt az elemzők 4560 dolláros ETH-emelkedést jósolnak 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Az előértékesítés nagy eredményekkel lép a 4. szakaszba

Az izgalmas NEAR Protocol és az Ethereum fejlesztések közepette a KangaMoon (KANG) feltörekvő előértékesítési sztárként jelenik meg. Ahogy az előértékesítés 4. szakaszába lép, már 180%-os ROI-t biztosított a korai vásárlóknak. Nem csak, a KangaMoon 3 millió dollárt gyűjt 2024 márciusa előtt.

A KANG nem olyan, mint bármely más mémérme. Közösségvezérelt megközelítéssel és innovatív funkciókkal készült. Hogy tisztázzuk, a KANG lesz a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) játékának játékbeli pénzneme. Ezzel a mémérmével játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz, vagy frissítheted a karaktereidet. Ezzel azonnal kiemelkedik a KANG a hype-vezérelt mémérmék 99%-a közül.

Jelenleg a KANG az előértékesítés 4. szakaszában van, mindössze 0,014 dollárba kerül. Az előértékesítés előrehaladtával több árszivattyú várható. A piaci elemzők előrejelzése szerint 2024 második negyedévében egy Tier-1 CEX-ben 1 dollárra emelkedik ez a mémérme. Tekintettel arra, hogy a P2E játékok piaca 2028-ra várhatóan eléri a 885 millió dollárt, ez az ár-előrejelzés teljesíthetőnek tűnik.

Bárki szerezhet ingyenes KANG tokeneket az előértékesítés alatt, csak akkor, ha aktív közösségtaggá válhat. Vagyis a KangaMoon ingyenes tokenekkel jutalmazza azokat, akik kedvelik/kommentálják/megosztják a KANG-ról szóló közösségi média posztokat. Ez a tény a KangaMoon-t a legnagyobb mémközösséggé teheti a mémérmepiacon.

A KangaMoon leelőzi a NEAR Protocolt és az Ethereumot?

Alacsony, 14 millió dolláros piaci kapitalizációja miatt a KangaMoonnak nincs szüksége sok pénzre, mielőtt az egekbe szökik, ellentétben a NEAR Protocollal és az Ethereummal. Ezért ez az előny hamarosan elindíthatja a KangaMoont versenytársai előtt. Ha szeretnéd a legjobb mém érméket, iratkozz fel most 10% bónuszért.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: