2022. december 9., péntek
Natália névnapja

A platform használatának bemutatása

2022-07-14 16:51 | Nézettség: 170
Már elérhető a BitMEX Mobile applikáció

A Lite verzióban szereplő kriptovásárlási, eladási és átváltási funkciók mellett, a továbbfejlesztett BitMEX mobilalkalmazással a felhasználók képesek akár út közben is derivatív ügyletekkel és spot párokkal kereskedni. 
A BitMEX továbbra is folyamatosan fejleszti termékeit és új, további funkciókkal látja el, amelyek hamarosan elérhetővé válnak az alkalmazásban.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=FMLVrH5TdrQ

Mahe, Seychelle-szigetek, 2022. július 12. – Két hónappal a Lite verzió elindítása után az ikonikus kriptokereskedési platform, a BitMEX most bemutatta mobilalkalmazásának új, továbbfejlesztett verzióját, amely mostantól spot és kripto-derivatív kereskedési funkciót is tartalmaz. Az alkalmazást használók bárhonnan kereskedhetnek, nyomon követhetik a nyitott pozíciókat és az ármozgást is akár a nap 24 órájában bármikor.
 
A BitMEX Mobile – amely az App Store-ban ”BitMEX: Buy Bitcoin & Crypto” néven érhető el – szabadságot és rugalmasságot biztosít a felhasználóknak, hogy bármikor és bárhol kezelhessék nyitott pozícióikat. Az alkalmazás fő jellemzői közé tartozik a kriptók vásárlási, eladási és konverziós képessége. Ezen felül, a „Markets” eszközzel a felhasználók nyomon követhetik a gyors piaci mozgásokat, pár másodperc alatt megtalálhatják a kripto-derivatív és spot lehetőségeket, illetve gyorsan és egyszerűen létrehozhatnak egyéni figyelőlistákat.  
 
Az új "Trade" részben a mobil kereskedők ellenőrizhetik a nyitott megbízások legfontosabb adatait, valamint törölhetik azokat, ha szükséges. Továbbá betekintést ad a valuták vagy spot-párok aktuális státuszának részleteibe, mint például a nem realizált nyereség/veszteség (PnL), a részvény megtérülésének százalékos aránya (ROE%), realizált nyereség/veszteség (PnL), automatikus tőkeáttétel-csökkentés (ADL) és margin mód (izolált/kereszt margin).
 
Alexander Höptner, BitMEX CEO szerint “az új applikációnkkal nagymértékben kiterjesztjük mobil-jelenlétünket és a BitMEX kereskedési élmény könnyebben hozzáférhető lesz, mint korábban bármikor. A közösségünket szem előtt tartva terveztük az új alkalmazást és büszkék vagyunk arra, hogy elérhetővé tettük a BitMEX kulcsfunkcióit kényelmes, mobilon használható formában” 
 
A kripto-platform továbbra is folyamatosan fejleszti új termékeit, és a BitMEX Mobile hamarosan új funkciókkal egészül ki, mint például a biometrikus bejelentkezés vagy BMEX Token lekötése az appon keresztül.
 
A BitMEX Exchange alkalmazás új kereskedési funkciójának elindítása egy újabb nagy mérföldkő a kripto-platform számára a Spot tőzsde májusi elindítása után. A BitMEX idén új valutákkal, a Spot tőzsde májusi elindításával, valamint csak idén 22 új derivatív szerződéssel bővítette termékkínálatát, és továbbra is biztonságos, megbízható és élvezetes kereskedési élményt nyújt minden kereskedéstípushoz.
 
A továbbfejlesztett BitMEX Mobile-t 2022. júliusától lehet letölteni az Android Playstore és az iOS App Store felületeiről.