2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A Pullix (PLX) felkelti az érdeklődést a kriptobálnák körében, a Ripple (XRP) és a Monero (XMR) mellett

2023-12-31 14:49 | Nézettség: 343
A Pullix (PLX) egy DeFi projektként jelent meg, amely megragadja a bálnák figyelmét, olyan bevált altcoinokkal karöltve, mint a Ripple (XRP) és a Monero (XMR).

Ez a 5. Szintű előértékesítési sztár már több mint 2 millió dollárt gyűjtött, miközben 45 millió PLX tokent adott el kevesebb mint 5 hét alatt. Számos elemző még a PLX-et is a következő 100-szoros tokennek jelölte meg 2024-ben – olvass tovább, és megtudod, miért.

Pullix (PLX): Az új ICO-k kedvence

A Pullix (PLX) kiemelkedő kriptográfiai ICO-eseményként egyre nagyobb teret hódít, innovatív funkciókkal és ígéretes pályával büszkélkedhet. A DeFi projekt szíve egy úttörő hibrid kereskedési platformban rejlik, amely egyesíti a központosított és decentralizált tőzsdék legjobb tulajdonságait.

Ez a megoldás az online kereskedési szektor problémáinak megoldására irányul. Míg a legtöbb tőzsde kizárólag a kriptovalutákra korlátozza a kereskedést, a Pullix forradalmasítja a tájat azáltal, hogy lehetővé teszi a különböző eszközosztályok, köztük a kriptovaluták egy számlán történő kereskedését. Többé nem kell több fiókot létrehoznia, vagy különböző platformokra lépnie.

Míg a csere a Pullix fő vonzereje, csapata más összetevőket is megvalósít, mint például:

- Copy Trading: A gépi tanulás és egy mesterséges intelligencia által vezérelt algoritmus segítségével a Pullix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megismételjék a legjobban teljesítő kereskedők stratégiáit.

- Csereügyletek: A Pullix DeFi swap leegyszerűsíti a token kereskedést, minimális díjazás mellett biztosítva a felhasználóknak a tranzakciókat.

- Kereskedelmi csere: A kereskedésbe váltás biztosítja, hogy azonnal megkapja a jóváírt tokeneket.

A PLX natív token biztosítja mindezen funkciókat, miközben a platformon használt elsődleges pénznem is. Most 0,07 dollárt ér az előértékesítés 5. szakaszában, miután december elején 0,04 dolláros áron indult. A globális befektetők azt kérik, hogy kedvezményesen szerezzék be, mivel a korai vásárlóknak már 70%-os ROI-t biztosítottak. A kockáztatás a Pullix napi bevételének egy százalékát is meghozza számukra – ez a kiváló passzív bevételi képesség.

Baby Pips szerint a Forex piac a világ legnagyobb iparága, és a Pullix stratégiailag úgy pozícionálja magát, hogy uralja azt. Emiatt sok szakértő 580%-os emelkedést prognosztizál az előértékesítés vége előtt, és további 100-szoros ugrást, miután 2024 első negyedévében a tőzsdékre kerül. Ezzel az egyik legjobb altcoin vásárolható.

Ripple (XRP) árfolyam-előrejelzés

A közelmúltban Egrag Crypto kriptoelemző felvázolt egy potenciális Ripple (XRP) pályát, amely arra vezethet, hogy az altcoin meghaladhatja az 1 dolláros határt, és potenciálisan 3,7 dollárra emelkedhet. Szerinte ez a Ripple ár akkor következhet be, ha a történelmi minták megismétlődnek. Eközben a Ripple kriptoértéke a december 21-i 0,61 dollárról december 28-ra 0,64 dollárra nőtt.

Technikai szempontból ez a felfutás folytatódhat, mivel csak az elmúlt hónapban a Ripple 18/30 (60%) zöld kereskedési napot tapasztalt. Ráadásul a Fear & Greed index besorolása 73-as (Greed) - jó bullish jeleket mutat.

Ezen mutatók miatt a terület szakértői azt jósolják, hogy a Ripple ára 2024 januárjában elérheti a 0,68 dollárt.

Monero hírek

A Monero (XMR) rajongója, Tony nemrég felfedte, hogy decemberben napi 25 000-ről 50 000-re nőtt a tranzakcióinak száma. Eközben a Monero értéke a december 21-i 173 dollárról december 28-ra 177 dollárra ugrott.

A Monero technikai elemzése is bullish képet fest, hiszen mostanra 100 és 200 napos EMA felett forog. Ezenkívül több mint 25 technikai mutató emelkedő jeleket mutat – ez jó jövőkép.

Ennek eredményeként a CoinCodex elemzői előrejelzése szerint a Monero kriptoval 209,26 dolláros szinten fog kereskedni 2024 januárjában.

Záró megjegyzések

Ezt a három tokent érdemes a radaron tartani, de a Pullix kiemelkedik közülük. A kulcs itt a 9,2 millió dolláros piaci sapka – ez drasztikusan alacsonyabb, mint a Ripple-é és a Moneroé, amelyek 34,8 milliárd dolláros, illetve 3,3 milliárd dollárosak.

Ez azt jelenti, hogy a Pullix sokkal gyorsabban fog növekedni, mivel kevesebb új alapra van szükség az érték megugrásához. Emiatt a Pullix jelenleg a legjobb kriptográfiai eszköz a befektetéshez.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: