2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Raboo kriptobefektetési lázat robbant ki, miközben a BONK és a FLOKI árai megugranak

2024-05-01 07:00 | Nézettség: 136
A mémérmék piaca is kiemelkedő bővülést mutatott, amely során olyan tokenek, mint a BONK, jelentős előrelépést tettek, és a FLOKI ára is az egekbe szökött.

Az idei év jelentős növekedést hozott a kriptovaluta-befektetések terén, amelyet a Raboo által nemrégiben indított előértékesítés vezetett.

nyul

A Raboo ICO már átlépte az egymillió dolláros határt, és az előértékesítési ára 0.0042 dollár volt. Vajon a Raboo a legjobb kriptovaluta-befektetési lehetőség ebben az évben? Nézzük meg.

A Raboo ICO átlépte az egymillió dolláros mérföldkövet.

A Raboo a mesterséges intelligencia segítségével új forradalom élén áll, egy 62 milliárd dolláros értékű mémérmék piaccal és egy új, AI által generált mémkészítő platformmal. A közösségi média és a SocialFi mechanizmusok kihasználásával a Raboo közösségét növelve, messze nem a szokásos mémérmék közé tartozik, mivel tartósságra törekszik a könnyed és spekulatív formátum helyett.

A "post-to-earn" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy monetizálják alkotásaikat a közösségi média platformokon, ami egy út a felhasználók számára további jövedelem megszerzésére ajándékok és versenyek mellett. Ez a gazdag és változatos ökoszisztéma vonzza a felhasználókat az előértékesítéshez, amely nemrégiben átlépte az 1 millió dolláros határt. Jelenleg a harmadik szakaszban van, és 0.042 dolláros áron, a Raboo kétségkívül az egyik legjobb kriptovaluta-befektetési lehetőség 2024-ben, 100-szoros növekedési potenciállal a nyilvános indítás után.

A BONK ára 0.00005 dollár felé halad. Vajon meg tudja kötni az üzletet?

A Bonk egy sokféleségre és befogadásra épülő mémérmék ökoszisztémát épít, végtelen lehetőségekkel DeFi képességein keresztül. A DeFi képességek között van egy egyoldalas tőkeáttételes medence, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek Bonk tokenjeiken, ami növelte a kereskedési volumenet és a token birtokosok számát.

Amint a Coinbase bejelentette támogatását a Bonk tokenhez, a Bonk új ATH-t ért el 0.00004547 dolláron 2024 márciusában, mielőtt visszacsúszott. Azonban a szakértők úgy vélik, hogy az év későbbi szakaszában áttörheti a 0.00005 dolláros határt, mivel a Bitcoin felezési eseményének és az új bikapiacra vonatkozó előrejelzéseknek köszönhetően továbbra is növekedni fog.

A FLOKI ára továbbra is növekszik a Bitcoin felezése után.

Egy másik mémérmék, a Floki, eddig hullámvasutat tapasztalt 2024-ben, különösen a Bitcoin felezése után. Elon Musk kutyájáról elnevezve, a Floki ára az elmúlt évben több mint 371%-kal nőtt a jelenlegi 0.0001535 dolláros szintre.

A mémkultúra, a kiváló márkaépítés és a spekulatív lehetőség kombinációjával, hogy új magasságokba törjön, a Floki továbbra is függ a hírességek támogatásától, a közösségi média befolyásolóitól és a vírusos trendektől, ami sok közösségi tag számára kockázatos kriptovaluta-befektetési lehetőséget jelent.

Ezek a bizonytalan külső hatások azt jelentik, hogy a Floki ára nagyobb volatilitással teljesíthet más mémérmékekhez képest. Az, hogy híresség támogatása segíthet-e fenntartani lendületét a Bitcoin felezése után, még látni kell. Azonban sok óvatosabb befektető elkerülheti a bizonytalansága miatt.

Következtetés

Míg a Bonk és a Floki árai növekedtek a Bitcoin felezése után, mindkettő függ a közösségi média trendektől és a hírességek támogatásától, ami óriási kockázati elemet vezet be. Eközben a Raboo AI-alapú mémgeneráló ajánlata magát mutatja be az egyik legjobb kriptovaluta-befektetésként 2024-ben az előértékesítés alatt, alacsony belépési árával, 0.0042 dollárral, ami az év egyik legjobb ajánlata.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen.

Kép és a videó forrása: