2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A World of Charts és a Polygonon emelkedett, Gray Jabesi 800 dollárra jósolta Solana-t, KangaMoon az előértékesítésben óriási eredményeket ért el

2024-03-30 07:00 | Nézettség: 201
A DeFi érmék változó eredményei alapján az ismert kriptoszakértők megjósolják, hogy szerintük mi lehet a kiválasztott tokenek jövőbeni árértéke.

A kontextus szempontjából a Twitter kriptográfiai szakértője, a World of Charts úgy véli, hogy a Polygon (MATIC) a következő hetekben komoly fellendülést indít el egy jelentős visszakövetés után. Hasonlóképpen, egy kriptoelemző, Gray Jabesi merészen azt állította, hogy Solana (SOL) elérte a 800 dollárt a második negyedévben. Eközben a KangaMoon (KANG) előértékesítés továbbra is vonzza a befektetőket, eddig közel 3,5 millió dollárral.   

kangamoon

World of Charts és a  Polygon (MATIC) projekt felemelkedik

A Polygon (MATIC) árfolyammozgása az elmúlt hetekben visszaesett. Ennek eredményeként a Polygon 1 dollár alá süllyedt. Eközben egy kriptoszakértő, a World of Charts rámutatott, hogy a Polygon árfolyama az elkövetkező hetekben felemelkedhet.

Néhány kulcsfontosságú piaci mutató alátámasztja ezt az állítást. Például a Polygon kereskedési volumene pozitívan növekszik a piaci aktivitásban. Ezenkívül a Polygon piaci kapitalizációja visszanyerte a támaszt a 10 milliárd dolláros értékelés felett. Összességében a token valószínűleg jelentős emelkedő tendenciát mutat a második negyedévben.

Gray Jabesi Solana (SOL) előrejelzése, hogy az ár decemberre eléri a 800 dollárt

Egy Grey Jabesi nevű népszerű kriptoszakértő előrejelzése szerint Solana (SOL) ára 2024 vége előtt valószínűleg eléri a 800 dollárt. Tweetében Gray Jabesi felsorolt ​​számos DeFi-érmét, amelyről úgy gondolja, hogy 2024-ben is be fog menni. A listán szereplő érmék között a Solana, decemberre 800 dolláros előrejelzéssel.

Nem nehéz belátni Jabesi előrejelzésének megvalósíthatóságát, tekintve, hogy Solana az elmúlt hónapban több mint 83%-ot erősödött az árban. Ezenkívül a Solana jelentős népszerűségre tesz szert a magasan repülő Solana-alapú mémérmék révén, mint például a Bonk és a Dogwifhat. Míg a token jelenleg a 200 dolláros határ alatt van, a 800 dollár elérése komoly lehetőség.

A KangaMoon (KANG) 3,1 millió dollárt gyűjtött az értékesítés előtti lendületben

Az értékesítés előtti erőteljes lendületet követően kriptokereskedők ezrei csatlakoztak a KangaMoon (KANG) előértékesítéshez. A folyamat során a KANG projektje eddig több mint 3 195 336 995 dollárt halmozott fel az előértékesítés során. Jelenleg a KangaMoon projekt gyorsan a legjobb kriptobefektetési alternatívává válik a kereskedők számára.

Nevezetesen, a KangaMoon több mint 180%-os megtérülést produkált a korai befektetők számára az előzetes értékesítés során. A bevezetés előtti több előértékesítési fázis miatt a szakértők több mint 800%-os árnövekedést jósolnak az előértékesítés vége előtt. Mint ilyen, most lehet a legjobb alkalom a KANG token megvásárlására a jövőbeni árnyereség érdekében. Mindössze 0,014 dolláros áron a KANG erős befektetési lehetőséget jelent a kereskedők számára.

Eközben a KangaMoon mint platform egy olyan ökoszisztéma, ahol a mémek rajongói találkozhatnak és kapcsolatba léphetnek hasonló gondolkodású emberekkel a SocialFi struktúrán keresztül. Ezenkívül a GameFi funkció lehetővé teszi a tagok számára, hogy jutalmakat szerezzenek a platform játékaiból és versenyeiből. Összességében a KangaMoon projekt azon a pályán halad, hogy a blue-chip kriptokódok egyikévé és a következő legjobb mémplatformmá váljon a jövőben.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: