2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A YouTube elemzők felfedik a legjobb választásokat: az öt legígéretesebb kriptovaluta, amelyek 2024-ben a Sárkány évében fel fognak emelkedni.

2024-04-28 07:00 | Nézettség: 149
A kriptovaluta-piacon nehéz megjósolni, mely digitális eszközök teljesítenek jól a jövőben.

Ennek ellenére a YouTuberek híresek pontos piaci előrejelzéseikről. Felsorolták azokat az öt kriptovalutát, amelyek jelentős értéknövekedést élhetnek meg a Sárkány évében. Nézzük meg közelebbről ezeket az érméket.

Kangamoon sárkány éve

A legjobb érmék a Sárkány évében történő befektetéshez

  • KangaMoon (KANG) - Egy szociális-Fi token, amely a közösségnek való visszaadást helyezi előtérbe.
  • Hedera (HBAR) - Egy kriptopénz, amely óriási növekedést tapasztal az utóbbi időben.
  • Toncoin (TON) - A TON-on a hálózati műveletekhez és fizetésekhez használt natív kriptopénz.
  • Solana (SOL) - Egy blokklánc platform, amely számos decentralizált és skálázható alkalmazásnak ad otthont.
  • THORChain (RUNE) - Egy DEX, amely a natív cross-chain swap funkciójának köszönhetően különbözik a többitől.

KangaMoon (KANG)

A Sárkány évének top kriptopénz listánk első projektje a KangaMoon (KANG). Ez a feltörekvő előértékesítési csillag már több mint 5,6 millió dollárt szerzett, és a 2024. április vége előtt eléri a 6 millió dollárt. Nem csak ez, de nemrég jelentős partnerséget jelentett be a RaidSharks-szal, ami javítani fogja az elkötelezettséget, mivel egy havi 1000 dolláros jutalompool vár rá.

A KangaMoon lényegében a Play-to-Earn (P2E) játékpiacot kívánja megcsapolni, amely az előrejelzések szerint 2028-ra eléri az 885 millió dollárt. Ezt egy olyan P2E játék elindításával fogja elérni, amelyben a KANG lesz a fő játékbeli fizetőeszköz. A KANG segítségével játékbeli tárgyakat vásárolhatsz, és exkluzív kihívásokhoz juthatsz hozzá extra jutalmakért.

Emellett a KangaMoon mindent megtesz a közösségnek való visszaadása érdekében. Más szóval, a KangaMoon mostantól a közösség legaktívabb tagjainak ingyenes KANG tokeneket biztosít. Ezért több mint 20 000 regisztrált közösségi tag sietett lájkolni/megosztani/kommentálni a KangaMoon közösségi média posztjait, és KANG-ot keresni a hivatalos indulás előtt.

Jelenleg a KANG token 0,0196 dollárba kerül, mivel az előértékesítés 5. szakaszában van - ez 290%-os szivattyúzás a kezdő árához képest. A CryptoDexWorld elemző azonban azt állítja, hogy hamarosan 300-szoros ugrás következhet be. Tekintettel arra, hogy a KANG Tier-1 CEX listázása 2024 második negyedévében várható, ez az árjóslat elég hihetőnek tűnik. Ezáltal a KANG a legjobb kripto befektetés a Sárkány évében.

Hedera (HBAR)

A második a legjobb kriptopénzek listáján a Hedera (HBAR). A közelmúltban a Hedera emelkedett az árfolyamgrafikonokon. A CoinMarketCap adatai szerint a Hedera ára csak az elmúlt héten 0,080 dollárról 0,14 dollárra ugrott. A piaci kapitalizációja is megugrott ez idő alatt 2,86 milliárd dollárról 5,07 milliárd dollárra. A More Crypto Online YouTube csatorna mögött álló kriptoelemző hamarosan 0,44 dollárig való emelkedést jósol.

A Hedera érme technikai elemzése is bullish jeleket mutat. A Hedera például a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik. Nem csak ez, hanem 30 technikai indikátor is zöld a HBAR számára. Ezért más kripto szakértők bullish Hedera árfolyam-előrejelzést tettek - 0,20 dollár 2024 második negyedévének vége előtt. Ezzel az előrejelzéssel a Hedera egy jó kripto, amit érdemes megvenni.

Toncoin (TON)

Ezután meg kell említenünk a Toncoint (TON) - egy kriptót, amely hullámokat vetett. A CoinMarketCap adatai szerint a Toncoin ára csak az elmúlt hónapban 5,33 dollárról 5,90 dollárra emelkedett. A piaci tőkeértéke 18,61B dollárról 20,44B dollárra ugrott ebben az időszakban. Gerhard elemző szerint a Toncoin egyike azon top kriptopénzeknek, amelyek a Sárkány évének bikafutása során emelkedhetnek.

A technikai elemzés szempontjából a Toncoin kripto folytathatja ezt a bikafutást. Nevezetesen, a TON jelenleg az 50 és 100 napos EMA-k felett kereskedik, miközben 12 zöld technikai indikátorral büszkélkedhet. Ennek eredményeképpen a piaci elemzők a Toncoin 7,01 dollárra való emelkedését jósolják 2024 második negyedévében.

Solana (SOL)

A Solana (SOL) az utolsó előtti helyen szerepel a top 5 kriptovaluta listánkon. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a Solana árfolyama az elmúlt hét napban 140 dollárról 158 dollárra szökött fel, és a SOL piaci kapitalizációja ez idő alatt 62,54B dollárról 70,91B dollárra nőtt. Az Altcoin Daily-nek adott új interjújában Raoul Pal azt jósolja, hogy a Solana ára hamarosan eléri a 600 dollárt.

Jelenleg a Solana kriptó technikai elemzése is bullish. A SOL például a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik. Ráadásul 27 technikai indikátor zöldet villog erre a kriptóra. Emiatt a szakértők bullish Solana árfolyam-előrejelzést tettek. Előrejelzésük szerint a SOL még 2024 második negyedévének vége előtt 228 dollárra emelkedik, ami a SOL-t az egyik legjobb kriptóvá teszi.

THORChain (RUNE)

Végül, de nem utolsósorban a THORChain (RUNE) egy másik jó kriptó, amit érdemes megvenni a Sárkány évében. A CoinMarketcap adatai azt mutatják, hogy a THORChain árfolyama csak az elmúlt héten 5,11 dollárról 5,83 dollárra emelkedett, és a piaci kapitalizációja 1,70 milliárd dollárról 1,95 milliárd dollárra ugrott ebben az időszakban. A More Crypto Online kriptoelemző előrejelzése szerint a THORChain elérheti a 15 dollárt.

A RUNE technikai elemzése alátámasztja ezt a jóslatot, mivel jelenleg több mint 20 indikátor villog zöld színnel. Ráadásul a THORChain jelenleg a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik. Az elemzők mindezeket a tényezőket figyelembe veszik, amikor a THORChain árfolyam-előrejelzéseiket készítik. Ezért 2024 második negyedévében 8,32 dollárig történő emelkedést jósolnak a THORChain számára.

Végső gondolatok

A Sárkány évének kezdetével a kriptopiac tele van a hatalmas nyereség lehetőségével. Bár a Hedera, a Toncoin, a Solana és a THORChain a legjobb kriptopénzek közé tartoznak, hosszú távú növekedési potenciáljuk nem biztos, hogy a KangaMoonéval vetekszik. Ennek oka, hogy a KANG alacsony, 19,6 millió dolláros piaci tőkeértékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kevesebb új forrásra van szüksége ahhoz, hogy az ára az egekbe szökjön.

Ennek az előnynek köszönhetően a KANG 2024-ben a legjobb kripto befektetésnek fog bizonyulni. Ha érdekli ez a potenciális blue-chip token, regisztráljon az előértékesítésére az alábbi linkek segítségével, és csak korlátozott ideig 20% bónuszt kap minden egyes vásárlásra.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása: