2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Andrew Tate Mémérméje, a $DADDY Emelkedik, Miközben Egy Új Forró Mémérme és a Dogwifhat Készül Meghaladni

2024-06-17 07:00 | Nézettség: 146
A korábbi profi kick-boxoló, Andrew Tate nemrégiben kiadott egy mémérmét Daddy Tate (DADDY) néven, amely vitákat váltott ki az altcoin piacon.

Mivel a mémérme piac a központi elkötelezettségi forrása, a $DADDY jelentős érdeklődést kapott az elmúlt napokban, és rekord piaci kapitalizációt ért el, amely meghaladta a 300 millió dollárt. Míg más híres mémérmék körül is zajlanak viták, a befektetők egyre inkább az új Angry Pepe Fork (APORK) és Dogwifhat tokent tekintik a legjobb Solana-alapú mém kriptóknak.

fork

Angry Pepe Fork (APORK) Vonzza a Figyelmet, mint a Következő Legjobb Solana-Alapú Mémérme

Az Angry Pepe Fork (APORK) már elkezdett erős közösséget és jelenlétet kiépíteni a mémérme térben. Ennek oka a platform erős közösségi motivációja, hogy minden unalmas és elavult mémérmét túlszárnyaljon a „Conquer to Earn” mechanizmus révén. Ez az egyedülálló kereseti mechanizmus ingyenes $APORK tokeneket biztosít a közösségi tagoknak, ahogy segítenek az Angry Pepe Forknak előrébb jutni a mémérme piacon.

Még érdekesebb, hogy ez az új mémérme a legtöbb befektetőt és elemzőt arra készteti, hogy azt gondolják, hogy ez az év legjobb Solana-alapú mémérméjévé válhat a jövedelmező ökoszisztémája miatt. A „Conquer to Earn” ösztönzőn kívül a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stakeljék $APORK tokenjeiket, és magas APY-t érjenek el a lekötési időszak hosszától függően (30, 60 vagy 90 nap), valamint attól, hogy milyen gyakran haladja meg a mémérméket.

Eközben az Angry Pepe Fork még csak az előértékesítés kezdeti szakaszában van, ahol a token ára $0.014, azonban a szakértők már most 200%-os emelkedést jósolnak az előértékesítés végére és akár 350%-ot, amikor elkezd listázódni a CEX és DEX platformokon. Az ilyen pozitív spekulációkkal az Angry Pepe Fork tokent már most a legjobb altcoinok között tartják számon, amelyeket érdemes megvenni ebben a második negyedévben.

Ez az izgalmas mémérme már most növeli jelenlétét a mémérme piacon, és hamarosan jelentős figyelmet kap a DeFi piacon is. Amikor az Angry Pepe Fork elkezdi felfedezni a multi-chain integrációkat és az interoperabilitást, tanúi lehetünk ennek a mémérmének a lenyűgöző növekedésének, amely képes versenyezni Bonkkal és Dogwifhattal, és végül meghaladja őket.

Daddy Tate Token Belső Vitákat Tapasztal, de Pozitív Ár- és Hálózati Mozgást Mutat

Ez a legújabb Solana-alapú mémérme, a Daddy Tate (DADDY) token, amelyet Andrew Tate egykori profi kick-boxoló népszerűsített az X-en, nemrégiben 300 millió dolláros piaci kapitalizációra emelkedett, miután kis kezdetről indult. Ez a fejlemény 218%-os áremelkedést jelentett a $DADDY számára az elmúlt 24 órában, tükrözve az erős hálózati aktivitást és befektetői érdeklődést a DEX Screener szerint.

Annak ellenére, hogy belső vitákkal néz szembe, a DADDY token gyors áremelkedése megmutatja, mennyire jelentős lehet a piaci bizalom növekedése. A Daddy Tate token erős teljesítménye kiemeli potenciálját a mémérme térben, amit az aktív közösségi elkötelezettség és a stratégiai promóciók hajtanak.

dogwifhat Árát Nagy Visszapattanás Várja Idén

A dogwifhat (WIF) már bizonyította dominanciáját a mémérmék piacán az erős közösségi támogatás és a szupergyors árfolyam-pálya révén, amely vetekedett a Solana és a Pepe érme növekedésével. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben alacsonyabb szinteken kereskedik, a natív WIF token továbbra is pozitivitást mutat a mémérmék piacán.

A dogwifhat token nem hajlandó az eddigi legmagasabb szintje alá esni, miután két hónappal ezelőtt elérte a $4.80 feletti történelmi csúcsot. Más szóval, a dogwifhat továbbra is potenciált mutat, hogy az év legjobb kriptói között legyen.

Meghaladhatja-e az Angry Pepe Fork a dogwifhat Tokent Idén?

Az Angry Pepe Fork nem csak egy közösségi támogatással rendelkező mémérme, mint a Dogwifhat, hanem a MemeFi token staking dApp-pal, kereseti ösztönzővel és szilárd útitervekkel rendelkezik, amelyek több lánc és interoperabilitás felfedezését célozzák. Mindezek kiemelik az $APORK-ot, mint a Dogwifhat nagy vetélytársa.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: