2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Annak Ellenére, hogy a Dogecoin és az Ordi Pozitív Árjóslatokat Kapott, Ez az Új ERC20 Memecoin Fog Dominálni 2024-ben

2024-07-10 16:51 | Nézettség: 107
A Dogecoin, a népszerű memecoin, amely a milliárdos CEO, Elon Musk tweetjeinek köszönhetően vált híressé, hatalmas befektetői áradatot tapasztalt, ami áremelkedést válthat ki.

Eközben az Ordi kriptovaluta jelenleg korrekciós fázisban van, de a növekvő piaci aktivitással egy áttörés és esetleg egy rally is várható. Azonban a KangaMoon, egy új memecoin a piacon, rövid idő alatt nagy növekedést mutatott az Uniswap-on való listázása óta. Folytatja a nagy befektetők vonzását, akik halmozzák a tokent, mielőtt az áttörést érne el.

Kangamoon coin

KangaMoon Bejelenti a BitMart Listázást, Az Ár Hamarosan Robbanhat

A KangaMoon egy kivételes play-to-earn platform, amely kivételes játékélményeket kínál tagjainak. A KangaMoon bejelentette, hogy a $KANG érme mostantól elérhető a BitMart-on, ami nagy izgalmat keltett a piacon. Ez a fejlemény néhány nappal azután történt, hogy a KangaMoon-t két jelentős adatgyűjtő oldalon, a Coingecko-n és a CoinMarketCap-en is listázták.

A KangaMoon megjelenése nem maradt észrevétlen a piacon, mivel az iparág kulcsfigyelői úgy vélik, hogy érdemes most megvásárolni ezt a tokent. Gondolataik azon alapulnak, hogy ez a forró memecoin csodálatos potenciállal és jutalmazó ökoszisztémával rendelkezik. Továbbá, mivel a KangaMoon ára jelenleg megfizethető, az elemzők azt állítják, hogy júliusra elérheti a $0,7 értéket.

Mivel a felhasználók, akik a listázáskor vásároltak, néhány nap alatt több mint 300%-os ROI-t értek el, most a tökéletes időpont a KangaMoon token vásárlására. A CoinMarketCap adatai szerint a KangaMoon ára 136%-kal nőtt az elmúlt héten. Ráadásul a KangaMoon piaci kapitalizációja már közelebb van a $100M-hoz. Mivel a token élő az Uniswap-on is, az MCP elérheti az $1M-t a harmadik negyedévben.

Ahogy a KangaMoon hamarosan elindítja játékszoftver platformját, a token birtokosai hatalmas szórakozásra számíthatnak. A KangaMoon token erejével a játékosok hatalmas jutalmakat kereshetnek a platformon. Míg a Dogecoin és az Ordi is várhatóan hamarosan emelkedik, a KangaMoon valószínűleg túlszárnyalja őket. Néhány elemző, akik áttekintették a projektet, több mint 10x-es rallyt várnak a következő hetekben.

Dogecoin Árjóslat – Szakértő Arra Ösztönzi a Felhasználókat, hogy Vásároljanak a Visszaeséskor

A Dogecoin (DOGE) egy népszerű nyílt forráskódú kriptográfiai platform, amely alapvető technológiát használ működéséhez. A Dogecoin fő ereje az alacsony ára és a korlátlan kínálata. Az elmúlt hetekben a Dogecoin hatalmas elfogadottságot tapasztalt, mivel olyan cégek, mint a Tesla is fizetési eszközként használják.

Mivel a kriptopiac a lefelé tartó trenddel küzd, a kriptoelemző Cryptollica arra ösztönzi a felhasználókat, hogy vásároljanak a visszaeséskor, mivel a token hamarosan rallyra készül. Eközben a Dogecoin ára 26%-kal és 4%-kal esett a heti és havi árdiagramokon. Azonban növekvő optimizmus van, hogy a növekvő Dogecoin kereskedési volumen hamarosan visszapattanást idézhet elő.

Elemzők Bíznak az Ordi Árpotenciáljában

Az Ordinals (ORDI) egyike azoknak a kriptotokeneknek, amelyek a Bitcoin hálózaton működnek. Lehetővé teszi a szöveg, videók és képek zökkenőmentes integrációját a satoshi-kba. Az egyik népszerű memecoinként az Ordi közössége az elmúlt hetekben nőtt, a szakértők pozitív árjóslatokat adnak.

A Whales Crypto Trading, egy kripto szakértő, úgy véli, hogy az érme szimmetrikus háromszöget alkot az 1D diagramon. Így egy újabb visszapattanás a növekvő támaszon rallyt indíthat el a $93 szint felé. Eközben az Ordi piaci hangulata medve jeleket mutat. Azonban a növekvő Ordi kereskedési volumen hamarosan visszapattanást idézhet elő.

Melyik Kriptót Érdemes Most Vásárolni?

Bár az elemzők kedvező jóslatokat adtak a Dogecoin és az Ordi számára, ez még nem fordult át rallyba. Eddig mindkét érme a kulcsfontosságú támogatási zónájuk alá esett. De a KangaMoon esetében nagy esély van jelentős hozamok elérésére hamarosan. Mivel egyre több CEX tőzsde fogadja be a memecoint, egy rally az $1 szint felé valószínű a következő hónapokban.

Fedezze Fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

Vásároljon KANG-ot: MEXC, BitMart, Uniswap

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: