2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Anya egy halott gyereket vesz a karjába, és akkor igazi CSODA történik!

2023-05-25 22:39 | Nézettség: 584
Szenteste. A Hermannstorfer család alig várja az ünnepet. Kár, hogy Austin és Canyon testvérpár nem tud eljönni – öccsük december 24-én születik.

Előfordulhat, hogy néhány újszülött esetében azt gondolják, hogy halva születtek, de aztán kiderül, hogy mégsem.

Ezeket az eseteket általában újszülött intenzív osztályokon vagy szülészeti egységekben észlelik, ahol az orvosok és a szülészeti szakemberek megpróbálják stabilizálni az újszülött állapotát.

Egy újszülöttnek számos oka lehet annak, hogy az első pillantásra nem reagál, vagy nem mutat jeleket az életjelenségekre. Az újszülötteknél gyakran jelentkező állapotok közé tartozik a "csendes szülés", amikor a csecsemő nem sír vagy nem mozog azonnal a születésekor. Ebben az esetben az orvosok elvégezhetik a szükséges beavatkozásokat, például az újszülött stimulálását vagy légzéstámogatást biztosítva, hogy újraaktiválják az életjeleket.

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen helyzetekben az orvosok mindent megtesznek annak érdekében, hogy az újszülöttet stabilizálják és biztosítsák az életjelenségeit. Az újszülött intenzív osztályon tapasztalt szakemberek a megfelelő ellátást nyújtják az ilyen esetekben, és elvégezhetik a szükséges diagnosztikai vizsgálatokat és kezeléseket a csecsemő egészségének megőrzése érdekében.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=tLJDvnA9qTM