2023. május 30., kedd
Zsanett, Janka névnapja

Arnold Schwarzenegger üzenete az orosz katonáknak: „Ez egy törvénytelen háború!”

2022-03-29 15:11 | Nézettség: 606
Videóüzenetben fordult az orosz néphez és az orosz katonákhoz Arnold Schwarzenegger.

A hollywoodi legenda és Kalifornia állam egykori kormányzója azt mondta: „el kell mondania az igazat” az oroszoknak arról, hogy a kormányuk miért indított háborút. 

Arnold Schwarzenegger Ausztriában nőtt fel, és korábban már beszélt arról, hogy édesapja Leningrád ostrománál küzdött a második világháborúban, és élete hátralévő részében fizikai fájdalmakkal és bűntudattal küzdött amiatt, amit ott átélt. 

Kalifornia állam egykori kormányzója az ukrajnai invázióról azt mondta: „Néhány orosz katonának azt mondták, hogy a nácik ellen fognak küzdeni. Másoknak azt, hogy az ukrán emberek hősökként köszöntik majd őket... de egyik sem igaz”. Majd így folytatta: „Azok az orosz katonák, akik nézik ezt a videót, már sokat tudnak az igazságról, amiről beszélek. A saját szemetekkel láttátok. Nem akarom, hogy derékba törjön az életetek, mint az apámé. Ez nem az a háború, amelyekben a nagyapáitok és dédnagyapáitok küzdöttek, hogy megvédjék Oroszországot.

Ez egy törvénytelen háború”!

Schwarzenegger arról is beszélt, hogy az orosz nép „ereje és jó szíve” mindig inspirálta őt, és arra szólította fel őket, hogy ne higgyenek a Kremlnek, amikor azt mondja, hogy a háború célja Ukrajna „nácitlanítása”.

Kép és a videó forrása: https://www.facebook.com/TomposM/videos/706517083687160

Arnold Schwarzenegger kifejezetten az orosz katonákhoz is szólt:

„Az életeteket, a végtagjaitokat, a jövőtöket egy értelmetlen háborúban áldozzák fel, amit az egész világ elítél”