2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Arthur Hayes a Flare-től (FLR) pezsgő DeFi forradalmat vár, a Quant (QNT) árfolyama csökken, míg a KangaMoon (KANG) befektetői őrületet indított el

2024-02-27 08:32 | Nézettség: 134
A kriptovaluta piac sokféle érdeklődést mutatott az utóbbi időben.

defi

A DeFi iránti megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a népszerű kriptoszakértők a Flare-t (FLR) javasolták, hogy a CeFI-től a DeFi-ig terjedő hálózatok elterjedésének élére álljon. Egy másik fejlemény, a Quant (QNT) jelentős visszaesést tapasztalt az elmúlt hetekben, ahogy a Bitcoin felezése közeledik. Eközben a KangaMoon (KANG), amely az egyik legjobb mémérme a piacon, vonzotta a bálnákat a folyamatban lévő előértékesítésben. A projekt a közelmúltban indította el ajánlási programját a befektetők számára. További részletek alább. 

A KangaMoon (KANG) ajánlóprogramot indít a befektetők jutalmazására

Mivel a Flare-t a DeFi Revolution-re és a Quant hanyatlására utalják, a KangaMoon vonzotta a bálnákat a folyamatban lévő előértékesítésben. A platform a P2E NFT játékkal foglalkozik, amely a becslések szerint 2028-ban 8,8 milliárd dollárra nő. Amikor elindul, a KangaMoon lesz az első olyan projekt, amely egyesíti a mémérmék, a SocialFi és a P2E előnyeit.

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos tevékenységben vegyenek részt, például létrehozzák kedvenc játékon belüli karakterüket, eladják NFT-eszközeiket, és digitális gyűjteményekkel foglalkozzanak. Nem csak ez, hanem a felhasználók díjakat és jutalmakat is nyerhetnek, ha számos játékversenyen részt vesznek, és eszközeiket valós értékre cserélik. Míg jelenleg az előértékesítésben van, a KangaMoon több mint 70 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés 2. szakaszában, és a platform várhatóan a jövő hét elején eléri a 100 000 dollárt.

A befektetők mindössze 0,0075 dollárért megvásárolhatják a platform natív tokenjét, a KANG-t, egy ERC20 tokent. Ha most vásárol, 10% bónuszt kap. Eközben a platform elindította ajánlási programját, amelyben a befektetők bizonyos százalékot keresnek azzal, hogy meghívják barátaikat, és gondoskodnak arról, hogy a barátok megvásárolják a KANG tokent. Ingyenes $KANG-t nyerhetnek azok a játékosok, akik részt vesznek a platform szórakoztató játékaiban, és haladnak végig az összes fordulón.

Ez azt jelenti, hogy a játékosok szenvedélyeiket és játéktudásukat nyereséges megtérülésre fordíthatják. Mivel a mém érmék piaca várhatóan fellendül a bikafutásban, a KangaMoon a legjobb kriptográfiai eszköz, amely hamarosan maximális jutalmat tud adni. Ennek megfelelően az elemzők a projektet az egyik legjobb mémérmének tartják a kriptopiacon, és 220%-os hozamot jósolnak az előértékesítés vége előtt. 

Arthur Hayes mérnöke megjósolta a Flare-t (FLR) a DeFi forradalmát

A kriptográfiai világot a központosított tőzsdék uralták, de a decentralizált tőzsdék sem maradnak el mögöttük. A szakértők úgy vélik, csak idő kérdése, hogy a DeFi mikor éri utol a CeFI-t. Az elemzők, mint például Arthur Hayes, azt jósolták, hogy a DeFi forradalma Flare-el kezdődik.

Arthur Hayes a Flare (FLR) megbízható orákulumrendszerre mutatott rá, amely azonnali és pontos árfrissítéseket biztosít, mivel ez kulcsfontosságú a DeFi dominanciájában. Úgy véli, hogy a Flare blokklánc képes előállítani a szükséges megbízható adatokat a DeFi forradalom élére. Eközben a Flare árfolyama az elmúlt hónapban 78% -kal , az elmúlt héten pedig 21%-kal emelkedett . A folyamatban lévő hatalmas rally a tokent a legjobban megvásárolható kriptokártyák közé helyezi. 

A mennyiség (QNT) jelentősen csökken, mert a tulajdonosok eladást fontolgaták

A Quant (QNT) birtokosai azon gondolkodnak, hogy eladják-e vagy megtartsák a tokent, mivel a tokent újabb hanyatlásba süllyedt. A mennyiségi ár jelentős veszteséget szenvedett el 2023 utolsó napjaiban, az érmék ára 24%-kal csökkent a 90 napos kereskedési diagramon .

 Bár a Quant tokennek sikerült enyhe 2%-ot visszanyernie az elmúlt hónapban, az elmúlt 7 nap 8%-os vesztesége miatt a befektetők alternatívákat kerestek. Ugyanebben a szellemben a Quant piaci kapitalizációja a január eleji 1,8 milliárd dollárról 1,2 milliárd dollárra zuhant az elmúlt napokban. A bikafuttatás közeledtével a birtokosok a KangaMoonhoz költöznek, amely az elemzők szerint 35-szörös nyereséget fog megtéríteni 2024 vége előtt. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában