2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Diverzifikálandó kriptovaluták 2024 első negyedévében: THORChain (RUNE), MultiversX (EGLD) és a Meme Moguls (MGLS)

2024-02-27 08:15 | Nézettség: 198
A THORChain (RUNE) és a MultiversX (EGLD) a közelmúltban a grafikonok szerint emelkedő teljesítményt mutatott.

meme bull

A legújabb mutatók alapján a zöld zóna felé halad. A legnagyobb vonzerő azonban a Meme Moguls (MGLS) felé mutat. A projekt már 90%-os ROI-t biztosított a korai befektetőknek, de a márciusi elindítása minden eddiginél nagyobb figyelmet kelt. Ma áttekintjük az egyes kriptokártyák teljesítményét, hogy meglássuk, meddig tudnak emelkedni. 

A THORChain (RUNE) 25,3%-ot növekszik – Milyen messzire emelkedhet 2024-ben?

A THORChain (RUNE) értéke felfelé halad, és a legfrissebb mutatók alapján hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. A THORChain érme ára 25,3%-kal emelkedett az elmúlt 30 napban a keményebb piaci feltételek ellenére. 

Éppen az elmúlt héten a RUNE THORChain ára 4,97 dollárról 5,81 dollárra emelkedett. Ráadásul az év végi (YTD) emelkedés 191%-os volt. A THORChain ár-előrejelzése szerint 2024-ben 8,53 dolláron érhet véget.

A MultiversX (EGLD) 60 dollár fölé emelkedik – 70 dollár fölé léphet?

A MultiversX (EGLD) szintén altcoinként mászik, és hamarosan új magasságokat érhet el. A grafikonon látható mérőszámok szerint a MultiversX ára csak az elmúlt hónapban 13,1%-kal emelkedett. 

Sőt, a kriptoérme dominál a slágerlistákon, különösen a legutóbbi emelkedése után. Az elmúlt hét során a MultiversX kriptokártya 55,82 dolláros mélypontról 61,45 dolláros magas értékre emelkedett. Ezen az árfolyamon hamarosan akár a 70 dolláros árkorlátot is átlépheti, a MultiversX ár-előrejelzése szerint pedig 2024-ben 75,64 dolláron érhet véget.

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése több mint 2,5 millió dollárra emelkedett – A kripto 100x-ra emelkedhet

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő projekt, amely a közösségi szerepvállalásra helyezi a hangsúlyt, és minden felhasználó számára lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen nyereséget valós értékké alakítson. Konkrétan az ökoszisztéma felhasználói a lehetőségek széles skáláját használhatják majd. funkciók, mint például a kriptobefektetés és a szimulált kereskedés. 

Létezik egy Play-to-Earn (P2E) modell, amelyen keresztül bárki jutalmat kaphat. Az MGLS mém érmét a játékon belüli pénznemként használják a tétekhez és az irányításhoz. Sőt, az előértékesítés már 90%-os ROI-t biztosított a korai befektetőknek, de a kripto akár 100-szorosára is megugorhat az Uniswap DEX-re való bevezetését követően. 

Az előértékesítés most a 6. szakasznál tart, ahol egyetlen MGLS token 0,0042 dollárért kereskedik. Az előértékesítés már több mint 2,6 millió dollárt gyűjtött, ami azt jelzi, hogy hatalmas az érdeklődés. 

Összegzés

Egyértelmű, hogy a THORChain (RUNE) emelkedett a slágerlistákon, és a MultiversX (EGLD) is felfelé tart az értékével. A legmagasabb ROI-t azonban a Meme Moguls előértékesítésével lehet elérni, mivel egyedülálló helyzetben van, ahol a blokklánc ICO befejezését követően vezető szerepet tölthet be a mém érme terén. A platform a tervek szerint 2024. március 11-én indul is. 

Tudjon meg többet a $MGLS előértékesítésről itt:

 Látogassa meg a Meme Moguls-t | Csatlakozz a közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában